Måndag och Kut-dag med jobbet

Jag trodde jag kanske skulle ha den tråkigaste dagen på hela året idag. men det blev något helt annat, en helt underbar dag med min jobbar kompisar! Vi satt på en föreläsning i tre timmar först. Har aldrig varit på det tidigare, men han som pratade va så sjukt bra. Tre timmar blev som en kvart. Sen skulle vi planera :) Vi va ute och gick i nästan en timma och sen snackade vi mest skit :)

Nu ska jag snart kolla på ensam mamma söker sen den som dräper.

Kanske får mamma som sällskap inatt :) det visar sig.

Nu är det jag coh soffan för hela slanten!

kör en dagens innan allt annat

DAGENS VILL HA: Exakt just nu så vill jag ha massage
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, linne, underkläder (haha), lång adidas tröja
DAGENS FRISYR: Bakis frilla, utsläppt iaf
DAGENS PLANER: Bästa vän med soffan och tvn
DAGENS ROLIGASTE: Att sitta på cafet med tobbe, hodo, dhristian och Elina och prata om vad man ska göra under sexet.
DAGENS VÄRSTA: att jag verkligen måste duscha sen. Så himla jobbigt!
DAGENS FAVORIT: Att ungås med Elina
DAGENS KÖP: Maten och fikat
DAGENS HUMÖR: Glad och nöjd
DAGENS ORD: Mitt nya ord från filmen fröken sverige: Jävla nolla
DAGENS BILD: Haha, från elinas kamera från igår när vi "rider"

 

Yes nu vet ni hur denna dag har varit. Nu till helgen bravader!

I fredags skulle jag coh matilda ut och äta på pitchers. Jag stängde dagiset och kom hem till sex. Snodde med en öl från pappa och drack den för att fira att det va fredag innan jag skulle träffa M. Elina körde oss upp på stan och den långa väntan på maten hade börjat. Pitchers va mer än fullt och efter att vi båda hade konstaterat att vi inte ville till olearys så slutade vi på hellas. God mat blev det iaf, men ingen laura davies :( Sen tänkte vi att vi skulle ta en öl på pitchers, då hade det kommit ännu mer folk. Lilla örebro blev då alternativet, där va det så fullt att dom itne kunde stänga dörren. Så vi gick till ivy och det kan jag berätta för er att det inte va sista gången jag gick dit! Skön musik och ett bra ställe för att ta några öl. Huxflux va vi på Spohies personalfest. Mer öl och snuskig rosevin. Jag som skulle åka hem elva blev kvar. Ett kommer vi på att gå upp till olearys, halv två gick vi in på ritz. Dansade gärnet i en halvtimma innan dom stängde sen blev det första bästa taxi hem.

Lagom ont i huvudet vaknade jag igår. Men mamma och pappa kom och hämtade mig kvart i tio för att spendera några timmar på marieberg. Jag skulle ha jacka, kom hem med två.. Problemet är att dom jackorna jag köpte inte va röda. så det blir att åka en gång till för att hitta den! Men dom jag köpte va göer snygga! fick skjuts till matilda och hämtade henne och bilen för att hitta kläder till kvällen hemma hos mig. Hittade och sen blev det mat på RL! En pn sen va det bara att fixa sig. Johanna och Elina kom och jag som va lagom seg kom aldrig igång. Men jag hade kul. Vi skulle upp på krogen men det blev bara jag och Elina som krigade! Eftersom klockan va tolv en lönelördag och det va hallowen ´så va det insläpp utsläpp när vi kom dit. Vi tog en taxi hem till mig och satte oss på ballen. Som alltid behövde man inte mycket för att bli full när man sitter där. Men två krigade vi till. Bästa när vi hade precis lagt oss så ringer min mobil (haha) :

Han: Hej! vad gör du?
Jag: Ligger i sängen och ska sova.
Han: Ska vi knulla?
Jag: Haha nej verkligen inte.
Han: okej, vi hörs.

gillar att man är rakt på sak! Elina sov här så vi har haft lite mys framför tvn innan vi åkte och hämtade Christian och tobbe för lite mat på stan. Hodo anlände oxå. Vilka samtals ämnen vi hade! Jag hoppas att jag inte kommer att ligga med någon som gör batman bakom mig! haha sjukt.. Jag kommer heller itne utsätta mig för piraten.
Hemma nu iaf, måste ta tag i duschen sen blir soffan och jag bästisar ikväll! frågan är om man ska duscha innan eller efter sporten?

Kut med jobbet imorgon. Sen blir det ut och springa om det itne är för mörkt.
Nu avslutar vi helgen snyggt!


Snart är det lööööööördag igen!

har ni någon gång varit ute och sprungit och känt att benen är tio meter bakom er? Så kände jag idag! Fy tusan va dåligt det gick. Tog min vanliga runda i samma tempo, men innan jag ens hann och tänka nu ska jag börja springa va jag trött.. Lät troligtvis som en flodhäst när jag tog mig runt. Och jag blir så förbannad när det blir såhär!! (yes jag har temprament när jag gör något inom sport! Typ när jag och Elina spelar badminton så blir jag förbannad om jag missar "bollen" men det blir inte hon. så då blir kommentaren "va fan blir du aldrig arg?")
Men jag fick in pengarna på kontot idag, dom försvann nästan lika fort efter alla räkningar :) Men det som ska inhandlas denna månad är Minst en vinterjacka, svart halsduk, minst ett par skor, ehhhhh alkohol :), sen julklapparna måste jag öka lite tempo på (redan slagit in tre st faktiskt) 

Just, jag klippte mig idag! Fick panik på mitt hår imorse så på rasten ringde jag min frisör och fick tid samma dag! Kallar jag kalas brud!

Ska kolla vad det finns på tv och försöka få tillbaka energi tills imorgon. Stängning på en fredag är aldrig bra för hälsan. Just! ska beställa smycken imorgon när jag kommer till landet (hem till mam&pap) jag lyckades inte så bra igår så jag får kö från mammas konto :) Fast ändå jag som betalar men det låter ju bra iaf! 

Nejni, nu kör vi den ända torsdagskvällen vecka 43 2011! (någonsin) 

rosa för hela landet

sitter och kollar på rosabandet galan, får rysningar bara av att tänka tanken.

Igår va jag och Elina och kollade på ja vi får väl kalla det innebandy.. Pålsboda- Wadköping... Wadköping vann iaf.

Undermatchen blir min vän lite smartare än alla andra..
Vi sitter och pratar och kommer in på stadsparken. ELina kommer fram till att hon inte vet vart det ligger.
E: Men ligger det vid naturenshus?

SÅ bra är min vän på örebro! HAHA

nu ska jag kolla vidare

"Man ska ha roligt även på vardagar"

det sa min mamma till mig nyss. Och därför ska jag göra det! Haha

Dagen till ära har jag bara hunnit med att vakna och jobba. Eller jag har ju även träffat den snyggaste killen från sköllersta (dock på jobbet)! (som är äldre än mig) "livets kille" är ett undantag :)

Sjukt hur snygg man kan vara, dadde! haha. ska sluta tönta mig och ringa till fru priii och kolla om hon fortfarande lever.


herregud

Ett ord som beskriver mig måndag: FAN

sånt som jag gillar

Kalla mig sjuk i huvudet från igår! HAHA

Mötte upp elina på en latte (som förövrligt va den starkaste latten jag har drickit i hela mitt liv) på sveas i kumla. Taggade för match som jag trodde Nykvarn skulle vinna lättare än vad jag får i min en cider på en lördagkväll.
Vi är båda stressade när vi kommer dit, varför? ja det fattade ingen av oss. Kumla för mål redan efter mindre än 30 sek. Tyvärr hade dom pressen och så sjukt mycket mål chanser på bara några minuter men så lyckas nykvarn få in en boll. Till tredje perioden ledde kumla med 7-2. Som i varje match jag kollar på dom säger jag "nu är dom redan på klubben dom kommer att tappa allt" dock visade sig till en början att jag hade fel när kumla lyckas göra 8-2 tidigt in i tredje. Men när jag redan innan matchen sa att jag höll på nykvarn (kan det vara för att nummer 7 va så sjukt snygg? självklart!) Killarna gör mål efter mål, tillslut när det är 13? tror jag det va sek kvar av matchen lyckas dom göra 8-8 jag tror jag stod upp när dom hade gjort målet. Helt sjukt!
Det blev Sudden men ingen lyckades gör mål. Så va matchen!
Blev en mat från doken medans jag fick fnatt på mig själv. Jag bestämde mig för att inte orka med örebroare, jag ville bort från stan och det va nu! Elina som alltid är den pedagogiska lyssnar och säger att jag är dum i huvdet att komma på allt så sent "ja om klickan va två nu så hade vi kunnat åka någonstans inte klockan halv åtta på kvällen. Hon hade rätt!
Öppnade min första öl, jag blev då mer sugen att åka ifrån öret. Vi hamnade hos Sophie och Tomas som hade inflyttningfest? tror jag det va iaf. Suget att åka till kumla för att gå ut där fick mig att börja dricka lite mer och snabbare.
Klockan tolv ringer jag till Elinas kille för att han ska köra oss någonstans. Elina hatar mig bara mer och mer allt efter kvällen går. Han beslutar mig för att få honom att åka till kumla. Han gjorde det!

Kliver in på klubben där jag inte såg någon som jag kände. Men det bästa innan vi går in! Vi står i "kön" (två framför oss) sen när dom får gå in tänkte jag gå med dom, det fick jag verkligen inte. När vakten kommer tillbaka frågar jag om det är mcyket folk... Han svarar så glad "Ja, det är nästan 100 personer" jag och Elina utbrister i asgarv! mina knän ville ha hallon shot, tyvärr hade dom slut på det (bullshit) så jag fick en rose. Sen va det jag, elina och dansgolvet. Träffade några man kände, Elina kände nästan alla!

Dramat började när vi skulle gå ut, glad som jag alltid är går för att hämta jackan. Då J står bakom mig och säger två ord till mig så jag vänder mig om och knuffar till honom och en gång till. Sen va det jag som va bananas! kan inte säga fjortisfylla eftersom jag hade anledning att vara så förbannad som jag va men shit adrenalinet bara pumpade i hela kroppen. Tur att ingen stog i vägen för mig då!

Somnade i en säng hos Elina och vaknade pigg. Vi har varit fast i kumla utan mat, så mamma kom som en räddande ängel och körde oss till stan så vi fick mat!

Nu börjar jag bli bakis, eftersom jag va fortfarande full när jag vaknade imorse....

Tvn och soffan är mina fö kvällen!

jag mötte honom på det dåliga stället

dagen är räddad, har hittat massa låtar som jag lyssande på för tio? år sen och jag kan dom fortfarande! Vaknade innan halv nio, dock har jag sovit över nio timmar inatt. så himla skönt! Hunnit pratat med lisa i en halvtimma, käkat frullebulle, kollat på disneydags och hunnit kollat på första åket på tjejernas storslalom.

Tusan va trött jag är fortfarnade´. kan det vara för attnjag legat i soffan så länge.

Har kollat på myter om träning, vad som är sant och falskt. Att träna innan frullen är falskt, att man ska strecha för att man inte ska få träningsvärk är delvis falskt! Och massa andra saker som va rätt roligt.



Min fråga är vad som blir till kvällen? Just nu kan jag inte tänka på cider. Jag känner ingen press att åka till inflyttningsfesten, så det kan bli en hemmakväll. Eller om jag ska försöka styra något roligt.

Eh, först ska jag träffa Elina för lite innebandy iaf!

så himla mycket helg!

Klev ut bilen till jobbet 05.32 och satte mig i den 12.19. Det roligaste är när jag satte mig i bilen (efter att ha skrapat rutorna med troligtvis den sämsta skrapan i världen) va det september - Party in my head, när jag sätter mig i bilen nästa gång spelar dom samma låt. Jag blev glad iaf... Mindre glad över att jag ahr sagt att jag ska vara nykter imorgon! Precis när man säger trevlig helg till dom på jobbet drar det i strupen :) eller hur man sak säga..

Jag har hunnit gjort marieberg! Skulle köpa en svart halsduk och ett par skor. kom hem med allt utom det! Som vanligt..... Men kläder behöver man alltid!

tror jag sak ändra mit löfte tills imorogn att itne vara bakis på söndag. Jag behöver itne dricka så mycket... men en cider eller två har ju aldrig skadat mig. Det visar sig vad det blir!

Lite soffhäng sen styra kvällen!

Kärlek på helgen!


Frågan är?

Luktar nybakat på loggatan 16! Jag ahr bakat lite muffins till mina jobbarkompisar tills imorgon.

Vilken kväll det va igår, helt random! Utan att säga för mycket..... :)

Lyssnar just nu på den skönaste musiken och ska sanrt hoppa in i duschen för att sedan gå och lägga mig. Börjar kvart i sex imorgon, kan inte komma ihå senast jag sov hemma och började så tidigt? om det ens har hänt.. Men ett stort plus måste ju vara att sluta halv ett ändå. Love it!

nejni, dusch sen sääääängen

Hissad? Dissad!!!!

haha, ärlighet varar längst. Jag dissade!

Jobbat 9-17.30 sen blev det stress hem för att träffa Christian, Tobbe och Erik för badminton. Dom har precis åkt från mig, vi käkade lite mat efter. Härliga onsdag!

Imorgon ska jag jobba sen baka, träna? nej inte fyra dagar irad, så seriös är jag inte:) Träningsvärk? svar: JA! Dock bara lite vid armhålan och i vaderna. Men badminton och jag= Linda humör x 1000 :)

Nu klarar vi dom sista dagarna innan fredagsmyset. (berättade aldrig att jag slutar halv ett på fredag? :) dock börjar jag kvart i sex)

Sporten nu, sen ska jag sooooooova till 06.12

överkokt?

vilken dag! 06.59 satte jag mig i bilen 07.30-16.00 Jobb  16.00-19.00 Apt 19.00-19.30 Byta om, gå till hallen i sköllersta, och ladda för träning 19.30-20.30 step up. 20.49 satte jag mig i bilen igen för att åka hem.

Jag har spagetti armar, hur ska jag orka badminton imorgon? hur ska jag orka bära mina barn? men giiiiiilla läget :)

pratade med O idag som jag itne pratat med på flera månader. Lika trevligt som vanligt, sagt min gräns så nu är det piano? hoppas jag iaf!

Nej ni, nu ska jag sanrt lägga mig och hoppas at jag kan resa på ut sängen imorgon.

ny vecka, nya möjligheter

vilken måndag (fast den inte ännu är slut) började dagen med att det kändes som att jag hade sovit tio min. dock hade jag sovit över åtta timmar. Svin trött kom jag till jobbet, va trött till första kaffet sen blev jag pigg i tio minuter sen kom tröttheten ikapp mig. Lagom till ett hade jag blivit pigg, då började min planering. Att Då blivit pigg och sen sitta vid en dator i 1 1/2 timma är inte ett tips från mig. Va trött när jag åkte därifrån vidare för att lämna min bil på lagning (ÄNTLIGEN) sen va det bara hem för att byta om till löparkläderna och ta en runda. trött innan jag sprang iväg, tröttare nu när jag liggeri soffan.

Ikväll måste jag somna tidigt, direkt efter jobbea imorgon har vi APT (hur man nu ska hålla sig vaken när en politiker ska prata med oss en timma).... Sen ska jag med Carina och träna step up. Ska faktiskt bli riktigt kul att ställe dig på en bräda igen! som jag har lovat mig själv beach 2048 hääääär kommer jag!
Nu vänner, lite mat och mys med mina killar!

3 tr

nu kör vi tv hela kvällen!
g. 3tr, time out sen wedding crashers? tror ajg den heter

Name

jag har kommit på det nya namnet till Elina och hennes kille Erik, familjen Priiiiiiii. Anledning? Jo!
Dom kallar varran för Priii. Jätte gulligt faktiskt, dom är söta tillsammans och allt med det där priiiiii är något som bara skäääääär i mina små öron. Ni vet när man va 15 och bodde hemma? satt i sitt rum och lyssnade på musik när mamma ropade MAAAAAAAAAAT som man har hört 500000 gånger och man känner hur just den speciella rösten skar i öronen. Men jag älskar Elina för det och Erik är en bra kille!

Nu ska jag snart iväg med familjen priiiiii, tobbe och chrillebille och käka lunch! Sen ska jag coh chrillebille ha mysdag! (som kompisar)

 

Sööööndag!


satan i gatan

Igår fyllde matilda. va hos henne på förfest, riktigt kul faktiskt. Men sen på krogen va det inte mycket att hänga i julgranen. Frågan är hur allt folk hittar till frimis?

Ibland gör man misstag, det gjorde jag igår. Men det finns inget att göra åt saken nu. Oh va förbannad jag blir på mig själv! ska nog ta på mig lite kläder sen och ta en sväng i naturen för att avreagera mig lite. redan gått idag men nu är jag sur som en citron!

Det är fult att ljuga för sig själv, i många lägen gör man det. Man gör det men vågar inte erkänna det för sig själv. Jag tror jag ska bli lite ärligare mot mig själv. Men det är svårt ändå att vara ärlig mot sig själv när man står med fötterna på olika sidor av sträcket.

Men jag glömmer aldrig bort va du gjort


HURRA!!

NEJ DET ÄR INGEN VABLIG DAG FÖR DET ÄR MATILDAS FÖDELSEDAG! HURRAHURRAHURRA!
Det ska vi fira på bästa sätt! Oss kommer ni träffa i mitten av schlagergolvet som vanligt på frimis. (tror jag iaf:) )
Förre helgen hade vi så jävla kul, kan det bli en pepris? om det skulle bli det så är veckan fullbordad!

Igår va jag stressad, även fast jag slutade en timma tidigare. Men jag hann klart till åtta!
Lisa&jag pratade i telefon över en timma, hon städade och jag byggde lådor. Vi svor, skrattade och eehhh, ja ni förstår :) Sen kom H och kollade på idol med mig, han åkte runt elva då jag låg kvar i soffan..

Om en timma kommer Elina för lite badminton. Sen ska vi planera och sedan cykla upp på stan.

Ikväll finns det bara ett läge, all in!


Om hela världen va din

vilken energi jag har idag!
Jobbat till tre. så från halv fyra fram till nu har jag fixat i lägenheten. Det tråkiga är att jag ahr röjt saker ingen annan ser. Bara jag som kollar på dom ställena men det känns ändå bra! Frågan hur man kan få ihop så mycket skit på ett år? :) Meeeen den som spar hon har.
Blir utan löpning idag, även fast jag är sugen så måste jag planera morgondagen. Vissligen skulle det va skönt att komma ut lite men får hålla mig tills imorgon!
Fullspäckat imorgon! Men klockan åtta ska allt va klart (slutar jobbet fem, hur tusan ska jag hinna?) och jag ska ha fredagsmys med G,P&S! T'nkte försöka kolla om det behövs göras något mer... Sen ska jag duscha, äta och sen inta soffläge!

Laddad för lördagen, minus är att jag lyckades på skavsår av mina byxor igår (en dragkedja som skavde mot hälsenan) så med den lyckan slutar skona jag ska ha på mig på lördag precis vid såret. jag som låg och tänkte igår vad jag skulle ha på mig, men där sket det sig!

LAAALAAA

löööööp

det är snart torsdag, som jag tjatar om varje vecka går vckorna sjukt fort.
Igår när jag hade slutat åkte jag och mamma till akvariekällan på Hk för att kolla på ett hus till Guran och Passen. Men det slutade utan hur en ännu en kompis till dom, en mal som fick namnet sugarn :) Inte så konstigt faktiskt, han suger ju upp all smust.. Eller iaf lite av den.
Så jag fixade med sugarn så han gick simma med sina kompisar sen tog jag på mig springkläderna för en tur.
Efter turen så va det match, sverige-Holland. Helt ärligt trodde jag mer på diss än hiss. Efter 1-0 så väntade jag bara på att det skulle vända ochHolland skulle göra mål, så gjorde dom både 1-1 och 1-2. då tänkte jag" nu ä det kööööööört"  Men då blir det straff, tackar Larsson för att han satte den och sen den gamla snygga Ola som gör 3-2. jag va trött under matchen. Men när dom gjorde 3-2 så va jag s nervös så jag knappt kunde tänka. Vi lyckades ta oss vidare till EM för bästa tvåan. Men Hamrén gör mig en tjänst, ta nu inte med Zlatan till EM!
Med honom spelar vi Zlatan plus tio till, utan för det elva spelare som spelar som ett lag!

Dagens har varit jobb som vanligt, min stängningsonsdag. Sen en snabbis till m&p för att hämta huset pappa hade köpt till G, P&S (GPS, haha) sen åkte jag till Elina fr att springa lite. Kom fram till endel sen tog jag bilen hem coh förbi parken för lite kvällis.
Nu ligger jag i soffan coh kollar på efterlyst, varje gång undrar jag varför jag kollar för jag är lika rädd varje gång det har slutat.

Imorgon är det torsdag, nervös inför handledningen men det ska nog gå bra.

Jag önkar mig fredagsmys!

AHHHHHHHHHHHHHH

att en sån sak kan göra en så föbannad. JÄVLA NOLLA!

tack:)

Nöjda

Dagen till ära kunde knappt börja bättre på jobbet. Hade utflykt med barnen, va ute 8-15 med väder som va allt från sol till spöregn :)
Sen så skulle jag ohc mamma åka till det stället som ska laga min bil (blev ju påkörd innan jag åkte till turkiet) vi hittade. Dock hade dom sagt att det skulle ta en dag, nu visade det sig att det kan ta upp till en vecka. Behövde byta tre saker?! Så på måndag är jag utan bil, så jag hoppas verkligen att morfar inte ska ha sin... Annars kommer jag få bo i sköllersta en vecka. Och hur ska då guran och passen klara sig? Funkar inte så.

Men nu ikväll har det bara varit skönt att ligga i soffan och kollat på tv. I lägenheten är vi alla nöjda, både passen, guran och jag är mätta (hoppas att du är det iaf)
Tänkte lägga mig tidigt så jag inte är jätte trött imorgon. Fotboll på kvällen så det blir häng med P&G imorgon oxå :)

Tv!


yeeeeeeeees

vilken helg. Fast man har gjort&sagt saker som man inte skulla ha gjort, varit alldeles för full, dansat några timmar för mycket, sovit i fel säng(oooops), handlat massa bra saker, okej ni fattar?

Fredagen va GRYM! kvällen kan jag inte riktigt sätta ord för. Nöjer mig med Fotboll och Idol! Shit!
Lördagen, vaknade upp hos mamma coh pappa. Ullared sen en utgång på det. Bästa utgången på länge" Träffade så sjukt mycket folk man kände, underbart.

Idagens har jag varit bakis som ett svin, sagt att jag mår bra. men just nu är jag inne i en period där jag blir ap bakis. 

orkar faktiskt inte skriva så mycket. Jobb och handla står på schemat imorgon. 

(tror även att jag har slutat)  

haha typiskt

jag har kommit fram till vad man kan vända Örebro till...
Äpplet faller inte långt ifrån trädet.
Tyvärr är det så jävla sant.

Hur stor är chansen att man träffar en kille på krogen och det är en kompis jobbarkompis? Jo ni vänner, i örebro är det jävligt stor chans!
Det ända man kan göra är att skratta åt det! Det är skandal, eller det är inte skandal det är helt sjukt!

Natten min va spännande, jag har börjat gjort sjuka saker med min mobil (det lät äckligt men så är inte fallet) Jag har börjat skickat sms. Så jag läset sms i sömnen sen kan jag svara när jag sover. Typ som när man skcikar på fyllan och kollar dagen efter och säger "fan" men som tur är att jag itne skickat något pinsamt.
Häromdagen skickade jag "självklart" det märkte jag när jag kollade i mobilen dagen efter. Tack!

Så härmed ska jag nog lägga mobilen långt ifrån mig. även så ska jag stänga av vibbratorn. (finns många anledningar just nu)

Så har jag haft elina på besök idag, vi har kommit fram till mycket bra som vanligt. Vi kanske ska träna imorgon, badminton! något vi är lika bra? dåliga? på :) Vi är jävligt bra kan vi säga! Vi är jävligt ärliga mot varrandra, helt sant. jag tror hon vet mer saker om mig än vad jag vet. Nu ljög jag! hon VET mer saker om mig än vad jag vet. Finns det anledninagr? ja, hon är nästan alltid med mig när jag är full och jag är väldigt bra på att glömma bort? minnesluckor tror jag att det heter. Hon berättade saker idag som jag itne hade helt koll på. Och det tackar jag för, jag har koll när vi är nyktra och hon när vi är fulla. Bra deal va?

Imorgon är det fredag, som jag ahr längtat! fredagsmys sen lördagsfest! Älskar lördagar!

oh my

luften har gått ur mig idag, det ända som kn oroa mig just nu är när jag gick in på ullareds hemsida så hade dom sålt för 26,2 miljoner kronor förra lördagen. Känns ganska bra va?

tror att in vecka blev förstörd redan på min födelsedag! När jag vaknade trodde jag att det va onsdag...
"kommer bli en lång vecka för dig" sa min jobbarkompis när jag kom dit.

för tusan, ge mig helg!

himla dåliga tisdag

oh, förbannad utan ha någon anledning.
Skulle ha gått ut och ätit med Matilda idag, men kom på att det va speedway så jag blir hemma i sköllersta och kollar på matchen innan jag åker hem till mina prinsar som ska få nat för första gången :)

pratar i tele. brb

tjugotvå år idag

kollar på tv med Guran och Passen.
Därför skriver jag inte mer än att det är måndag och jag är trött.

imorgon är det tisdag, nu kör vi!

jag svääääääääär

igår va det middag med hela fröet hos Sanna som bor ute i sköllersta. Så jag har sovit ute hos mamma och pappa inatt.
Jag va nästan kalas, sanna lurade i mig fyra glas vin för mycket. Minst! Till saken jag vill skriva om:

Alla som känner mig vet att jag är känd för att cykla dåligt. så vad gjorde jag igår? jo, ramlade på cykeln!
Dock vet jag inte riktigt hur men jag har fått ett skrapsår/rivmärke på magen. det gör jävligt ont kan jag lova. men jag va glad när jag kom hem. Väckte mamma och berättade hur förbannad jag va på cykeln och att jag aldrig mer ska cykla i sköllersta.

Imorse när jag vaknade gick jag ner och berättade cykelresan för pappa. Lät typ såhär:
L: Jag vurpade igår
P: Hur lyckas du?
L: jag vejade även för en bil.
P: Vilken väg cyklade du?
L: Ja alltså, den stod parkerad.

måste hem och baka.. Om jag är sugen. Verkligen INTE.
Jag vill sova hela dagen och försöka ladda om till kvällen. (om mitt huvud tillåter mig att dricka idag igen)

Men dagens problem är vad jag ska ha på mig ikväll, såret gör så jävla ont!

RSS 2.0