helg helg helg

så, lördag morgon och jag har legat i sängen och dragit mig i nästan två timmar! Va riktigt skönt.

Igår jobbade jag sen landet för hela slanten. Åt god mat och pratade massor. Sen träffade jag Lisa och så va jag så trött så jag somnade på två sekunder.

Idag ska jag träffa lisa hela dagen! Ska pka till Eva snart (lisas mamma) sen ska vi till g-vik med massa tjejer och sen blir det utgång på ritz!

Nu köööör vi!

underbart

jag trivs som fisket i vattnet med mitt jobb. Jag går verkigen in 110% varje dag jag åker dit. Och det känns himla bra!
Det är något som jag är riktigt glad över nu!

Jag håller det jag lovar, H är borta ut bilden. Det kommer han alltid att vara, men han kommer att vara en vän som jag aldrig kommer kunna prata med som vi har gjort forut. Tråkigt men jag sätter det på spel eftersom jag vill må bra!

Så fort det va över kom något annat. Just nu känns det bra. Men eftersom jag är så rädd fortfarande så tar jag det lugnt! Men han är en bra kille, vad det ser ut som iaf.

Imorgon stänger jag på jobbet, sen ska jag ut på landet och ära trerätters! Så skönt att bara kunna ringa ett samtal och säga "jag vill ha trerätters nästa fredag" så va det fixat. Sen ska jag hem och ladda inför lördagen som blir G-vik och utgång med Lisa och hennes gäng!

Lagat två rätter idag! Nu ska jag lägga mig i soffan igen och bara ta det lugnt.

HEY JAG GJORDE DET!

skönt att få ligga i sin egna soffa faktiskt.
H kom hem idag, pratat med honom så nu har jag? vi? JAG! beslutat att vi ska gå åt var sitt håll. Känns bra faktiskt. Dock är han kille som jag hoppas alla förstår, men om man säger att man inte vill fortsätta träffa någon, sänger man då "ska vi träffas på söndag?" haha, killar alltså. Och nej jag ska inte träffa honom på söndag.
Nu är det jobb, jobb&jobb jag ska konsentrera mig på. Fast jag mår bra så sover jag så himla lite.

Nu ikväll ska jag ligga i soffan och kolla på handbollen. Skulle vara gott med en pizza men har mat som jag skaa fixa. Kanske kan bli en "lill lördags pizza" imorgon :)
oh jag är hungrig!

Hoppa in i duschen och sen soffan igen!
Min kväll blir super!

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig

Laaaandet

när jag kom hem igår (inatt) så skickade jag sms till pappa och skrev att jag ville ha mat idag.
Så när jag vaknade tog jag på mig lite kläder och drog iväg.

Har solat, varit med mamma på maxi och bara legat i soffan och kollat på skidor.
Snart ska vi äta mat och sen ska jag åka hem och greja lite och sen ta mig vidare till P.

Fredagen med Matilda blev succé om ni frågar mig. Om ni frågar P så va han inte lika nöjd som oss :)
ni får reda på mer sen :)

maaaaaaat

vi kör bara

Träffade Matilda igår. Så himla skönt! Den tjejen är svår att slå alltså!

Jag vet inte vad jag ska säga. Vem?

Imorgon ska jag ut och äta med Matlida, sen?
Lördag är det curling med några från gamla jobbet. underbara helg

kalla mig player!

oh vilka dagar det har varit! vet inte vart jag ska börja eller sluta...

Fredagen slutade men en förfest hemma hos mig med Elina, Tobbe, Hodde&erik. Sen åkte ja och Elina till harrys för att möta upp Malin och gänget! Jag och elina körde! Riktigt kul hade vi iaf!

Sen blev det... Ja!

Vaknade upp på lördagen med livets bakfulla. Inte okej någonstans. kte till Christian på eftermiddagen och åt pizza. Kvällen slutade med biljard och leka fyllechaffis! Nöjd va jag!

Igår va det bara bra, storhandlade med christian och hade soffläge i soffan hela kvällen.

Idag va det planering. Efter tio timmar va vi rätt slut och avslutade en bra dag. Ikväll har jag kommit fram till mycket och får se vart allt slutar. Jag måste tyvärr gå på vad som jag tror får mig att må bäst! Bära eller brista.

Inskolning imorgon&Kräftor på kvällen! Succé!!


nya jobbet.

har varit på jobbet i två dagar. suttit på min stol och lyssnar hur allt är uppbyggt :)
Känns faktsikt bra.. Men igår när carina hade skickat ett meddelande kände jag hur jag saknade sköllersta. kommer bli tufft att inte åka dit. Men nu ska jag jobba med Malin och AnnSofie så det kommer bli kalas!

Måndag är det planering och tisdag börjar inskolningen.

Igår va det middag med Tobbe, Hobbe, Elina och Erik. Sen hämtade Stina upp mig för några öl. Dock kom vi till hennes balkong och när vi kulle till harrys så va det insläpp/utsläpp. Tack då!

vad jag ska göra ikväll och imorgon? Väääääldigt oklart. Kan inte allt bara vara på samma ställe?
Ikväll: Stora örebro med Malin och gänget? Elina och gänget? (om dom skulle göra något) Se till den? (Känns ganska oviktligt just nu men det vore kul)
Imorgon: Skövde? Stina? Elina? Va tusan ska jag göra?

blir taggad och otaggad!

succé!

vilket nyår! Jag hade riktigt roligt. Kort och gott åt vi, dansade och drack!
Vi gick igenom hur alla hade haft det under året. Så vad har hänt mig?

Vi börjar med killarna:
Jag hade ju träffat en kille i november. Vi fortatte att träffas, jag va glad. Men helt plötsligt tog det slut. Jag vet inte riktigt varför men det är inget jag har grubblat på.
När jag slutade träffa honom så träffade jag H lite smått, sen över sommaren träffades vi nästan ingenting. Sen i september tror jag det va kom "smällen" hat, ilska men ändå den "kärleken" jag hade till honom gjorde att jag fortsatte träffa honom. Innan han åkte hade vi det riktigt bra, men långt ifrån tillsammans. Som va har sagt, vi väntar tills han kommer hem och så får vi se hur det utvecklas.
Och vi avslutar väl med att elina vad vadet! :) HAHA

Vänner:
Träffat min Lisa så mycket jag har kunnat. Vi har gjort en resa tillsammans, sälen. Vi har även varit med om mycket tråkigt, vi har stöttat varandra till 100% En tjej som jag aldrig kommer att släppa. Inte för intet hon är min bästa van!
Elina och jag har kommit närmare varandra än någonsin, vi har varit med om allt roligt! Henne har jag kunnat sagt allt till det är även därför vi hade ett vad :) Hon va med i sälen, vi har varit i borås och gjort det osäkert! Vi har gjort smögen osäkert och varit bara vi i två veckor i turkiet. Hon är som min andra halva, vilket humör jag en är på kan hon bara garva åt mig. En som jag älskar mer än min lägenhet! Du är min Piff :) HAHA
Matlida: Vi började året starkt! Sjuka efterfester och allt, sen åkte hon bort i två månader. Saknade henne som tusan när hon va borta! Nu under hösten har vi inte träffats något nästan. Kan inte säga någon direkt andledning men det har bara blivit så. Men jag hoppas att det ändras för matilda betyder mycket för mig. Gladare tjej får man leta länge efter! Saknar och älskar henne som tusan!

Det är mina tre riktigt nära vänner, sen har man dom som ändå är nära oxå. Men det är dom tre jag älskar mest! Vi tar några som är härliga oxå!

Hodde och Chrille, killarna som man kan tro är tjejer! några jag kan säga sjuka saker till. Några som man kan sitta och kolla på tv men och bara ta det lugnt. Sköna killar helt enkelt.
Malin, min blivade chef, träffats nu i slutet av året och haft det succé med. Kommer hinna uppleva många härliga minnen med den tjejer under det här året.
Sophie&gänget: Några jag har kommit ganska långt ifrån. Men ändå så trevligt att träffa dom.  Har ju ändå rätt roliga minnen med dom.
H är väl min bästa killkompis just nu. Om ni har träffat mig har ni typ träffat honom. En jag tycker om riktigt mycket!
Stina, en tjej jag har saknat så sjukt mycket, som äntligen har träffat igen. Troligtvis kommer vi att göra sjuka saker iår!

Jobb:
Jag har varit hela året på ekhagen. Började på plantan gul som tog all min energi då. Va helt slut efter jobbet. Men barnen är oförglömliga! Jobbade hela sommaren och dagen innan jag åkte till turkiet fick jag ett erbjudande på ett vik på blå. Jag tvekade in i det längsta men sa ändå ja. Kan nog säga att det är det roligaste halvåret på jobbet man kan ha. Hade dom två bästa jobbarkompisar man kan ha. Mina extramammor! Dom är mer än guld värda! Men en torsdg ringde malin till min mobil och jag fick ett jobb erbjudande på hennes dagis, intervju och vips va jag fast anställd på valpebo förskola. Där jag även ska börja jobba på onsdag! Men jag kommer sakna mina barn och jobbar kompisar på blå!

Familj:
All har rullat på, även om min farmor har blivit sjuk så är det ändå bra med alla! Mamma och pappa är lyckliga oh det är jag glad över!

Min själv:
jag är nöjd med året! Känns som att jag ahr utvecklas  som person. Mitt första år som singel sen jag gick i sexan! SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!! men nu ska jag göra så att 2012 blir ett nytt succé år.

Just! Nyårslöfte: Att vara nykter mer en fem helger på det här året :)

Middag med Elina ikväll! Najs!

RSS 2.0