Puuuuh

Hård kväll igår. men kul hade jag, skönt att det blev lugnt iaf. dagens blev att gå upp vid nio och börja städa. sen en powernap i två timmar så nu är man klar:)
Skolfoto imorn. lyckatill!

Really really miss you

Freeeedag

Yeees, äntligen. Helen är här hemma så det blir faktiskt en lugn kväll med tv. upp imorn klockan åtta sen spela match. S åker mamma och pappa iväg på spa till skövde så då är huset tomt. Tacka för att ha världens bästa mamma:)
Party imorn! fan va skönt det ska bli och bara få ta en cider. Tack gud för att du uppfann det:)

PUSS på er

Underbart!

Oh, äntligen klarat första körlektionen igår. Va tvungen att byta till hallsberg, så åka dit till två.
Fick lotta som va hur skön som hellst. Fick tre lektioner till om jag inte klantade till mit riktigt rejält så va det klart sen:) Känndes hur bra som hellst. Efter åkte mamma och jag till marieberg. först Ikea hittade endel saker där. Sen skulle hon handla mat, och som dom sa på tvn igår. "Skor köper man så mår man bra och blir glad" det stämmer så jävla bra.  Har sagt till mig själv att jag itne får köpa mer men kan verkligen itne motstå alla skor som finns. Så det tre par till. ett par röda stövlar, Silver skor som jag genast blev kär i och ett par vanilj vita stölvar. mamma sa väl inte så mycket, men skartta gjorde hon. SOm pappa sa när han kom hem. " jaha, nu har du väl 37 par skor?" stämmer ganska bra.
Träning oxå. skönt att röra på sig lite. Blev ett riktigt målkalas, redan nämt men vann ändå över laxå med 1-0 så jävla skönt att slå dom. Så på lörda äre latorp som står näst på tur. hoppas det går lika bra då!
Ska hälsa på min kära farmor och farfar idag.  Helgen tillbringas med Helen. Fredagen blir väl lugn men lördan blir väl lite fart i på kvällen. Oh, längta till nästa vecka:)
Men som jag sa till Lisa igår, Jag börjar fan bli gammal. Somnade nio i lördags kväll. vilket liv har man då? herregud.
Nej skolan snart då. Religion och idrott.
Najsbajs



Saknar för mycket

Woooohooie

Match dax och match slut. Vann förvånade med 1-0.
bra gjort giiiiiirls!
Marieberg? Mat! Mys!
Mången tacken

Heeeeelg!

Äntligen om man får säga så. Hel jobbig dag i skolan.  Så ser man väl itne fram mot morgondagen heller halv nio ringer klockan. Match, puuuh va jobbigt. Så det blir en lugn helg med mys (:

kan det inte va den 29? :)

saaaakna för mycket

Onsdag

vi-dagen. tog beslutet redan igår att skita i denna trevliga dag och hälsa på alla treor. men när man väl gick upp va jag lika glad för att itne traskat iväg eftersom det måste ha varit minusgrader när man väl skulle upp vid sju imorse. Men uppe med rasken tog jag tag i mig själv för att gå upp halv nio.
Åkte hem så kommer jag i mitt stilla sinne på att jag har glömt  nyklarna. Bajskorv. hade väl hoppast på att min bror skulle va hemma men han va iväg och jobba. knallar runt huset och ser att mammas&pappas sovrumms fönster är öppet. Så jag får gå till grannen och fråga efter lite vergtyg så jag får klinka upp fönstret. medans jag gjorde det kom sopgubbarna och kollade väldigt snett på mig. Men vad gör man inte? kom iaf in efter många om och men. Dagen bjuds på att åka till kumla sen marieberg för att hitta lite klappar.
På tal om. varför säger man inte födelsedagsklappar? man säger ju julklappar?
nej fix inför det där.
grattis gottfolk!

saknart

Tisdag

Först av allt, på måndag gäller det(: tack för att man har världens bästa mamma.
börjar bli orlig lite nu för vad man ska tänka dig att önska sig. En sko hylla är det fösta, ute och kollade igår på Ikea och Jysk. Men för 6-9 par skor känns allt för lite. får satsa på att ha hela rummet snart fullt.
Fast man kan inte prata för högt om det heller, eftersom alla skor är lite hemliga för att mamma vet inte om alla än. så om en månad blir väl att ha "köpt" nya par skor.
Kollade på fotbollen idag, världelöst. vilka ska man kolla på nudå?
får väl heja på dom som vinner om man säger så.

Träna snart.
Saknar dig för mycket!

Lördag

Sådär, fredagen klar. Skulle ju som planerat gå till thomas och det gjorde vi. Men va väl där i 10min sen åkte vi vidare till sannahed. lika tråkigt som förragången va det i början, men sen blev det kul! sköningen som är totalförälskad i Elina 1-0 till den grabben!
Som jag skulle ha sagt först, 18.00 när jag skulle åka iväg till elina, så ringer min tränare och berättar att vi ska jobba 09.00 på lördag morgon, (idag) jahap.
Aja, vi skulle åka hem vid tio hade vi planerat med efter ha hjälpt killen som skar upp hela hälen och dörren som gick sönder så kom vi hem vid ett.. Efterfest och jag va jätte på. men när vi kom dit så blev jag för trött och nästan somnade. Så då tog jag beslutet att åka hem och sova.  Jätte skönt! klockan skulle ringa halv nio med på något alkoholmhalt sätt har jag stält klockan fel så den ringer halv åtta. tacks! upp och jobba. hemma halv tolv och fixa sig lite sen in till stan för att kolla på tyg till balklänningen. (ja, jag vet lite tidigt men skönt att ha lalting klart så annika kan börja sy så det blir bra o fint) HIttade det perfekta som det känns nu iaf. Älskade färgen direkt! hem och sen vare iväg till Åsbro för att se innebandy. Vann med 4-2 grattis boooooys! Hem och så äntligen lite mat.
mys kväll med elina nudå. men hon är för sugen på att dricka så jag ska göra folket sällskap iaf! blir sov tidigt ikväll. Imorn ska jag ligga och dra mig hela dan!
Och mitt hjärta åker utomlans imorn förhoppningsvis. Naaaaaje.
Aja, nu kom Elina igen. Hare najs











Kvällen:
VIll va lite som alla andra. . .

Skjorta:  Pappas garderob
Halsband, Örhänge, armband och leggings: Hm
Skärp: Lindex
Väska: Sisters
Till det blev svarta pumps från skopunkten

Hatar verkligen sånt härnt

Igentligen tror man så mycket men inget är sant.
Man kan inte förstå hur allting bara kan gå runt hela tiden.
"Jo men jag lovar jag har hört det"
Nähä? inte så jävla konstigt om det kommer från dig/er.  där kan man vända rygger åt två håll
Jag tycker verkligen om er det gör jag, men det ska alltid va så. ryggen det är bara ryggen som pratar
Nej jag tror jag lägger ner det där nu.
Hur pallar ni?

trevliga va att jag har fått tillbaka min hörsel nu. Tacktack!
Dagen blev att åka in till skolan utan lektioner och träffa lisa sen ut och käka.
 jätte trevligt och mysigt!
Imorn blir väl speedway som det ser ut nu och sen ut och fiska kräftor på natten.

mys sov i frövi på natten sen kolla fotboll innan partyt på freda. jag längtar!


förstå, jag saknar dig verkligen*



Onsdag

Långt ifrån frisk men till skolan ska man, men när man väl har fixat sig ringer pluttan coh säger att vi itne har några lektioner. mången tacken men jag åker in fördet :)
Ikväll äre träning på schemat. naaaaajs!
helg mys Med Elina hela helgen. för skönt.


.  Måge tacken och dax för skolan
TJoooooooooooooooooooooooooooohej


Sjukdag



Känns jobbigt med sant, fan va jag saknar det

Södag

Vilka dagar, torsdagen borta med hela klassen i klunkhyttan. Skit kallt och skit tråkigt. Men vi luskade till det på kvällen. Sov ingenting sen fredagen blev bara packa ihop allting sen åkte jag hem och sov. Sov hela dagen och kvällen. Vaknade på lördagen och sov sedan efter frukosten. Eftersom jag har slagit vad med mig själv att jag inte ska dricka förns jag fyller så vad ska man göra? Men nästa helg ska jag tillbringa med Elina tvådagars och så fyller Widing så det kanske bli lite party;) 
Början på att bli sjuk. känns väl inte allt för kul men helldre nu än om tre veckor:) fan va jag längtar!

Jaja, som alltid. Saknar dig verkligen


Onsdag

För lite skrivande för lite av nästan allting känns det som. EN galen mamma kommer man snart få efter sig.
Blev marieberg idag på håltimman och fyra par fyra skor. (= 15 par skor på ca 2 månader) inte allt för popois hos mamma Irén. Men skor är kul och det kan väl aldrig bli förmycket av något:) SÅ hittade jag en lång skjorta och ett bälte. (jag är inte så teknisk så det får bli bilder på bdb^
Imorn far jag iväg till klunkhyttan och som det känns nu kommer jag väl aldrig därifrån. Hej spöke!
Skämt o sido, jag vill verkligen inte åka. tvåorna kan man säa hej till i skolan. Sen sova i tält i minusgrader? nej jag vägrar!

Gårdagen gick jag på stan oxå och hittade min drömjacka. Inte för att det är snygg snygg men jag älsakr den verkligen. Röd everest mer kärlek åt den!

Nej packa nu och sen fotboll. Pålsboda-rynninge Lycka till :)

jag saknar dig

Helgen

Hel skön helg faktiskt!  fast man kan väl leta efter bättre ganska fort med det va kul.
Fredagen bjöd på en kväll kväll ute i sannahed och man va inte glad när man åkte därifrån heller. nej! helt värdelöst att det inte blev rödflagg. Men kom hem och käkade kräftor så blev allting mycket bättre :)
Lördagen skulle man upp och jobba, halv tio vare upp coh duscha sedan bege sig in till skolan. veronika och jag strosade runt och fixade det sista av maten. Vi skulle sedan ut till glanshammar på bröllopet. Där va Anna, carro, viktor och Christian. Fixade allting, senare på kvällen blev det baren för mig och carro. Naaaaajs!
inga pics men anna stog för det dära :)  Slutade två så fick man mingla runt på stan ett tag ;b
tack för en helskön kväll!

RSS 2.0