jobbet

idag hade vi apt på jobbet. så man sitter med hela ekhagen och pratar.. när vi sen skulle gå ihop i grupper sa min jobbar kompis:
Men linda, hur klarar sig Guran och batman utan dig i nästan tolv timmar?
Det gör dom knappt svarade jag då.
Sen har vi en tjej som ska komma tillbaka efter jul och säger:
Vadå har du två hundar hemma?
Vi brast då ut i asgarv och jag svarade:
Nej det är mina två guldfiskar, fast en är svart :)

Tänk att jobbarkomisarna kan göra en dag så rolig.

Jag älskar mitt jobb just nu coh mina jobbarkompisar kunde inte ha blivit bättre. dom är mina extra mammor. DOm jag kan säga allt till :)

Nu kommer tobbe och christian

teknik och måndag

jobbat, åkte direkt till hallsberg och hade teknik. Guuuuuuud va roligt det va! Eller?

Sen fick jag träffa Elina och prata i massor om allt. Man kan verkligen säga allt om ingenting till henne.

Nu ska jag prata vidare med en som ver mer än mig om vad som hålls på just nu :)
Herregud :)

Jag ser något grönt, LINDA

Herregud hur man mådde imorse, vad hände igår? Nej så illa va det faktiskt inte, men himlar i havet va kul jag hade hela kvällen! Och kors i taket hade jag kul på strömpis.

Det är kul när man träffar en människa första gången och den säger " Ja är det du som är .....s flickvän?" haha inte lätt alla gånger att vara ¨Linda.

Nu har iaf min bara min Lisa åkt tillbaka till stockholm. Den senaste månaden har vi träffats så himla mycket. Igår så pratade vi om att jag va t vungen att flytta till stockholm. Va tusan ska jag göra känner jag idag...

Tobbe och Christian kommer snart hit och kanske kollar på en film Jag hoppas på några bra på tvn så jag kan somna utan att missa något.

Måste hinna duscha innan dom kommer.
L88888888

har teknik imorgon. JIIIIIIIIPIIIII

Undebara Lisa

Igår när dom kom och hämtade mig innan begravningen va jag nervös. Kanske inte så konstigt för jag har ju bara varit på begravning en gång tidigare och det va inte släkt till mig. Det va det inte nu heller, men det va ändå min bästa kompis pappa, en pappa är alltid en pappa.
Begravningen va jätte fin, en jätte bra präst och allt va bara perfekt.

Vi åkte hem till mig efter, Fredrik la sig i soffan och jag och lisa kollade på kort från 2006-nu tänk va vi har gått igenom! sen släckte vi och omnade i några minuter innan Elina glider in. Frövi för middag hos moster sen till Linus lägenhet och dricka en öl och cider.

Åkte hem och blev så himla sur på killar. JÄVLA NOLLA!

Sen när man vaknar med sju missade samtal och sex nya sms undrar man vart världen är på väg... Vem orkar ringa sju gånger mitt på natten? Okej två, men inte sju. Men jag hade ju utan ljud och vibrator så mig störde det inte :)

Ta lite frulle och sen hitta på något med dagen. Ikväll är det hey ho let´s goooooooo

skönt eller inte skönt?

Idag åkte min jobbarkompis till thailand, kan inte vara skönt. Det sista hon sa igår innan hon åkte "Tråkigt för er att ni inte får skratta på 2 1/2 vecka" Trodde hon ja! Jag och T körde på som vanligt idag.

Att hålla hemligt att man ska vara ledigt på jobbet är nog svårare än att säga hej. Många kom idag: Såg att du skulle vara ledig. Vart ska du åka?
Att svara att man ska på begravning blir mer Naaaw och en kram. Jag sa att jag skulle vara ledig för att en kompis skulle komma hem. Då blev det: Inga skandaler nu Linda! Ta det lugnt!
Men jag trivs bättre med det! 
Jag har iaf tagit helg, vet inte om det känns bra eller dåligt.. Skönt att finnas där för sin bästa vän men det är inge roligt att vara där.

Jag har gjort något som jag trivs med för stunden. Jag har sovit hon H två dagar i rad, bara varit. Kollat på fotboll till tusen. Han hade även match igår som vi (jag och Elina) kollade på. Jag gillar att vara nära någon som är så lik mig. Fast jag har sovit lika dåligt som ett kylskåp är smidigt.. Mensvärk och en som ligger och snarkar bredvid än är kanske inte det bästa man kan sova med. Men jag är lika nöjd för det! Jag tycker om honom, hur dum i huvudet han än är! :) Och hur många gånger jag har sagt att jag aldrig mer ska träffa honom. (Fast en sak som är säker är att han inte har min spotify kvar längre)  Kan det va den tioende gången vi säger att vi ska höra av oss efter krogen (fast imorgon ska jag inte ut) men han ska dricka öl och sen komma till mig. Om vi kan lyckas med det så kommer nog snön på söndag! HAHA

Väntar på att Lisa ska ringa och säga VI ÄR I ÖREBRO NU! men eftersom dom satt i kö i stockholm och att dom va i nyköping nyss gör inte min kväll lättare.

Ska nog passa på att duscha och ta en kopp te innan dom ringer!


Fyra dagars

Eller? jag ska bara jobba fyra dagar denna vecka. Begravningen är på fredag, känns jobbigt. Men det ska det göra när man ska på begravning.
Jag är överlycklig att Lisa och hennes Fredrik kommer på torsdag! Dom ska stanna ändå tills på söndag! WOOOHOOO!  Så helgen är redan bokad!

Håller på och tvättar, att man kan vara så låst under så många timmar. Men jag har hunnit byta gardiner i sovrummet och städat lite. Nu är snart julen här så då vaknas det glögg! Meeen inte idag..

Ska fixa bilderna från helgen oxå :)

Fiiiix, sen kanske man får träffa fröken sund imorgon? Det vet man aldrig.

söööndag... IGEN?

jag skulle kunna skriva massor om gårdagen men kort och gott kan jag säga en himla bra dag.
tv sugen som tusan är jag. Även sovmorgon imorgon :)

orkar inte skriva mer

Så himla skönt med helg

idag är dagen D, vi ska iväg med matilda.. Utan att säga för mycket så vill jag inte vara Matilda blomberg idag.... Eller imorgon :)


Veckan har rullat på, jag har kommit fram till att vi ska vara kompisar. Känns bra, fast jag tycker om honom. Men ibland måste man ta beslut som man inte vill men man mår bäst av det iaf.
Jag har fått ögoninflammation, den har kommit och gått. Men idag är det ingen idé att vara trött, sjuk eller inte laddad.
För...


NU KÖÖÖÖÖÖR VI!

måndagar in not in love

Fy, vilken konstig känsla jag har i kroppen. Skulle helst av allt vilja lägga mig i soffan och gråta. Men varför?


Jag kom hem från jobbet så åkte jag upp på stan för att fika med Lisa, Elina och Ida.. Men min kropp mår itne så bra så jag har nu legat i soffan med lugn musik i nästan en timma. Så himla skönt! Första gången på jag vet inte hur länge jag inte legat och funderat fast jag har varit vaken.

Jag längtar tills klockan blir åtta och ensam mamma söker sen blir det den som dräper och så ska jag sova.

Imorgon ska jag träffa Matilda, ska bli så skönt att bara få vara. Få prata om saker som inte är jobbiga... en sån dag behöver jag just nu.. Jag vill vara Linda för en dag. Vakna imorgon men strålande humör och inte behöva tänka på något än mig själv och kvällens planer. (fast dom är redan planerade)

Om jag fick vara ledig för en dag så skulle jag åkte till g-vik, sitta och snacka skit i bubbelpoolen, sola, äta gott, leka som en 7 åring i vattnet. sen komma till lägenheten helt slut och bara lägga sig i soffan och kolla på en film. Vakna upp på morgonen efter och känna blåmärkena och gå upp till java och sitta med en god frukost i flera timmar... den/dom två dagarna skulle jag vilka ha med mina bästa. Bara prata om roliga saker, inte orka bry sig om killar om vad dom tycker och tänker, om alla skavaker man har, bara att snacka skit om allt och inget vad vi tycker om allting.

Så jävla trött på att höra allt om/från killar. (ursäkta)

Sitter just nu coh tänker att jag ska ha en "killfri" vecka på min mobil. Det kan jag lyckas med, det vet jag. Det kommer bli skönt att träffa Matilda imorgon, för när vi träffas finns det nästan aldrig ett ord om killar. mer än "hörde du något i helgen" Ingen av oss har kille (magno, guran och passen räknas inte) så vi kan sitta och prata om familjer och bara om oss. Lösa många problem och bara skratta. Att kunnde säga till henne "ska du och jag ut och käka" inte höra "vi ska". skönt att göra något annat än sitta hemma och prata. Sånt gillar jag!


Som ni märker trivs jag själv. om jag skulle hitta en kille måste det vara en som har något att göra någon gång i veckan. Jag är inte typen som sitter ihop med någon hela tiden, jag måste få egentid. Även fast det skulle vara en kille som låter mig göra vad jag vill, umgås med vem jag vill och allt sånt. En som jag kan vara mig själv med. Att få vara hemma själv en hel kväll och bara få ha den musiken jag vill ha, bara få några timmar utan att bry sig om något/någon. Det ska vara min bästa vän. Är no mer en sång som gillar att få ett sms när jag kommit utanför dörren "jag saknar dig redan" än att få ett sms när jag har varit borta två dagar "jag saknar dig massor" så skulle jag nog bli gladare om han skickade "jag älskar dig". Om ni fattar skillnaden? Nästan som att om man får "jag saknar dig massor" efter två dagar så skriver man "saknar dig oxå massor" då vill jag nog mest bara hem och skippa den dagen jag har kvar. Om han skriver "jag älskar dig" så känner jag mig mer säker och kan leka vidare med det jag gör och när jag sitter där på tåget hem skriva "jag saknar dig, snart ses vi älskling" kanske låter sjukt.. Men det är nog sån jag är, lagom sjuk :)

känner mig piggare nu, BL sen lite fix :)


jagdinidol!Nolla

mobilen är i full gång. Jag vet vad en person tror just nu, "jaha nu är det som vanligt". Nej det är det inte. Inte ett ord sen i fredags och det ska fortsätta så. Nu ska den arga Linda komma fram och sätta ner foten :) fast H inte vet om det än eftersom vi inte har pratat. Och det kanske inte vi kommer att göra heller.

Nu ska jag ligga i soffan och bara vara. Lisa ringer senare så får vi se hur det blir. Jag måste sova iaf, mina ögon är helt rödsprängda.. Lite sömn i stockholm.

snart gustavsson 3tr.

ace

hur ska man förklara ace? Du får se ut hur du vill, du ska nog vara så full som möjligt, du måste va där med dom bäsa.
Jag va där med dom bästa, gjorde det bästa av sitvationen eftersom jag kände igen fem? låtaar på hela kvällen. Därför gjord e ace att det hade varit det sämsta stället jag har varit på. Men som sagt, mina vänner räddade upp allting för dom va glada och jag försökte verkligen.  men det är så sårt när man inte käner igen låt efter låt...
Helt ärligt så va det inget ställe för mig.. smaken är som baken och tänk va jobbigt om ala skulle tycka lika, herregud..

blivit lagom förkyld nu oxå. Perfekt! mrn om några timmar sitter vi i bilen mot öret och jag ska sova i min bästaste säng inatt! Så hoppas jag att guran lever när jag kommer hem :)


när man mår som bäst

just nu är jag nervörs och rädd. Vad kommer att hända?
Det problemet tar vi senare.

Kom upp till Lisa igår, ja och elina klarade hela vägen hit! Vi åkte till bill i solna för fotobll och lite vin. Att vara med människor som betyder så mycker som dom gör för mig och sen slippa örebr för en helg kan väl bara vara pricken övet i:t! Om matilda skulle vara här skulle jag stanna här föralltid. Då har jag mina bästa på ett ställe.

När jag åker hem imorgon ska jag ta lisa med mig. Hon måste fixa lite hemma i öret och jag är glad för det. Varje sekund jg får med henne gör mig till en lycklgare människa. Hon är med syster som betyder mer än något. Och att sen bo 20 mil ifrån varrand´ra gör inte saken bättre. Har funderat om man ska ta tag i saken och göra något åt det. Men då är det jag som måste lämna örebro och flytta hit, det är jag itne redo för, jag har så mycket i öret så jag kan inte lämna det nu.... Hur mycket jag än vill ha henne nära mig.

Även har jag tagit mobil pause. Svarar endast om mamma, pappa eller matilda skulle ringa. inga sms och inga samtal. funderade om jag skulle hoppa mobilen ikväll men det blir nog itne så bra om jag skulle tappa bort någon :)

Kvällens löfte att att inte dricka så mycket och att inte ramla och få fler blåmärken. Min jobbarkompisar tror att jag kommer bryta ett ben... Ska inte lyckas med det tänkte jag.

Jag ska ladda om nu, hur nu det ska gå.. lättaste skulle att gå all in,men det kan jag inte eftersom bilen måste med till öretimorgon.

Ha en trevlig lördag vänner!

vem, vad och ska?

Vem är jag?
Om jag skulle förklara mig själv skulle jag nog säg: Livets humör! Jag kan gå från att vara sprudlande glad till att bli jätte sur. Jag blir aldrig arg (varit arg högst fem gånger i mitt liv och då endast på killar). Alla som känner mig vet att det inte är någon idé att prata med mig då. Jag försöker skärpa till mig, men det går inte. Jag levet kvar lite i fjortisvärlden, om jag pratar i telefonen och blir sur lägger jag på om någon säger något opassande just då. Sen när jag har lagt på kan jag börja skratta för att jag inte fattar varför jag har blivit sur. Oftast är det för att jag inte har ätit eller sovit, eller det är alltid det. Jag behöver ingen mat- eller sovklocka men när jag är hungrig ska jag äta, när jag känner att jag vill sova så ska jag sova!

Vad/ska?
Just idag har jag tre val, ett val är lätt! Uteslutet, att förstöra något som aldrig funnits, finns eler kommer att finnas.
Att göra mig gla för stunden och senare (imorgon) bli förbannad.
Lägga mig i sängen och vakna glad och taggad för en helg i stockholm!


Jag har världens bästa jobbarkompisar!


vi tar allt, när vi ändå är på gång

min nya favorit låt har blivit "nollpop" Jävligt dålig men vissa delar i texten gillar jag... "Du är en nolla och jag din idol" " "Ibland kan det kännas som ett svek, men det är bara en lek"

Jag saknar min bästa lisa, jag är hos henne om två dagar just nu. Sen ska jag tillbringa två dagar med henne. Elina följer med oxå, så det lutar mot en succé helg med mina bästa! Jag ska njuta av varje minut som jag är i danderyd! (även uppe på stan och på krogen)

Ikväll ska jag mysa framför soffan med mig själv och Guran.

Jag har nog inte fattat det än

faaaaan

man vet inte vad man har förän man har förlorat det..

Den sista gången jag såg dig va jag så arg så jag darrade, men när man ser  sin närmaste vän så ledsen så glömer man allt om det.

Vila i frid Lars Olsson

vi körde fredag

huvudet sprängdes nästan imorse när jag vaknade. men jag somnade om och vaknade med en vanlig baksmälla.
Vi (jag, linda och Elina) satt hemma hos mig ett bra tag innan vi åkte upp på stan.  började på ivy men gick fort därifrån.... skulle till pitchers men slutade på harrys. som resulterade i en fall ner för trappen och ett nytt sår+ ett blått knä!  Inte nog med det så åkte jag hem till H och han va lagom nöjd när jag kom inglidandes halv tre. Det första jag fick höra: Du stinker sprit. det andra: Nu får du vara tyst, jag ska sova. Jag somnade som en stock efter han hade sagt det. dock skulle han upp jätte tidigt imorse och glömde släcka lampan när han gick så då va linda lagom glad :)

jag ska nog vara nykter idag. Känns just nu som att det blir jag och soffan (haha)

DISS!

haha, vilket humör jag är på just nu! diss humör.. Kanske mår bättre om jag får min fredagsöl? Måste vara en bra lösning.
Ska tränna Linda för några öl på stan sen, först ska mamma och pappa komma hit på lite maaaat. Tror att det är maten som gör mig till detta humör :)

Fick helg klockan ett idag iaf. Marieberg med mamma och gjorde mitt kylskåp fullt med bärs :)

Imorgon tänkte jag kanske cykla upp på stan och kolla in vad som finns på monki!

(sov hos H inatt.. Jag somnade tio och blev livrädd när min klocka ringde imorse)

Nu köööör vi fredag!

snart är det fredag, kommer bli en tr.......

idag trosdag: om några timmar går det över till fredag. Och om 12 timmar sitter jag i bilen påväg till jobbet!
Just nu sitter jag och bara väntar på att tvätten ska bli klar så man kan göra något av dagen.

Imorgon blev det lite som tänk, middag först med mamma och pappa. Sen upp på stan för några öl på olika pubar. Najs! Blir kanske jätte nykter på lördag men då skulle jag bara älska mig själv om jag skulle lyckas med det!

blir mer imorgon, nu ska jag tvätta sen hälsa på H!

jag hoppas du verkligen gör det

vet inte om det är tisdag eller onsdag... Jag stängde igår som jag bukar göra idag, jag slutade halv fem idag som jag bukar göra på tisdagar.  Så jag är en dag närmare helg än vad jag tror. Skönt!

Igår va jag hemma hos H och sov där. Fast det har varit annat så kan jag just nu, idag känna att vi är vänner. Kommer aldrig kunna släppa att vi är lika. Chrillebille fyller år idag, hade bokat att killarna skulle göra tårta men jag känner mig inte riktigt snygg för att ta mig dit. Något gjorde mig otaggad, jag vet vad men det är ett problem som jag aldrig behöver ta tag i :)

Imorgon är det torsdag, tvätta sen iväg för att styra fredagen. Mamma och pappa ska dit på eftermiddagen och fixa lite, sugen att ta en runda upp på stan för att köra lite barhäng! Sen bli nykter på lördag och ha en träningsdag på söndag. Jag borde hålla mig nykter men att tänka på en öl (nyss lärt mig och det är så sjukt gott+att jag låter som en alkis) gör mig knäsvag :) 

nu ska jag lägga mig och sova framför tvn, en fråga jag alltid kommer att ha:

"Vem kom på att man skulle vara bakfull"?  Tänk så mycket lättare det va om man inte blev det.

RSS 2.0