oplanerat

gårdagskvällen vill jag inte klaga någonting på. Satt helt själv inne i stan så kommer Petra på idén att spela yatzy, går dit men vi sitter bara och snackar och kommer fram till att det skulle va gott med lite cider&öl.
så vi går till nygatan och tar lite av det sista vinet jag hade och sen till Thao det nyöppnade stället som vi gick ifrån innan vi äns hade hängt av oss kläderna för det va sån kö! vidare till Niklas&tobbe och spelade lite spel. trevligt sällskap!
kom vi på en idé att vi ville dansa lite, kollade på klockan och den va tolv. Så vi får till klaraskön men hoppar den idén och går till donken och sen gick jag vidare tillbaka till nygatan.

Just nu sitter jag hemma ganska skönt att få prata med mam&pap om allting. Dom ringde nämlingen imorse och sa att dom skulle åka och kolla på bil, men inte köpa någon. Så ringer pappa när jag är påväg hem, dom en liten barnunge skriker han "Vi har köpt bil" trevligt och mam va inte helt nöjd för dom skulle ju inte köpa en riktigt nu men pappa ville ju verkligen. Så det va julafton igen för honom!
Så när dom kom hem så skulle han berätta allting som va bra med bilen. Den va sprillans inte gått en meter (rullat) spinn och allting vad han snackade om. Men mest va det om något chip och jag som inte fattar något med bilar vet att den ska gå fortare då? rätta mig om jag har fel! Men grejen är att pap aldrig åker i den bilen som vi har nu, utan bara mam så det ska bli kul och se hur hon hanterar det.

Pap ville att jag skulle följa med och kolla på fotboll imorgon och ta med Linda&Julle fotbollsdag så det blir morgondagen! Så det blir norrut imron!

Ikväll kan det bli utgång men Petra&några. kan bli riktigt kul faktiskt. Och jag som skulle vara nykter fast det sket sig ju redan igår så.
Så nu när man jobbar i stan skulle det väl inte vara helt fel att hitta en lägenhet? nejnej, sitter och kollar lite nu men mam&pap vill inte släppa iväg mig än. jag är ju bara 19 och mam va ju 15 när hon flyttade så det är ju fimaprima.

allting känns oplanerat men det är nästan så det ska vara ibland.

jobb

dax för att ta en fredag, sitter just nhu på jobbet och ska precis börja om sex minuter.
Har inte blivit mycket här alls.
Har inte träffat mam&pap mycket alls och det känns sådär.
men det är ju alltid trevligt att vara i stan. och ikväll får jag se vart det bär av. riktigt sugen att träffa Stina, eller om man skulle ta tag i mobilen att ringa till Hanna och kolla hur hon har det efter åtta jobbet.

Ja just nu i livet är det ju mycket mycket kaffe, mycket William och mycket jobb.
Inget jag klagar över men idag kommer jag faktiskt inte ihåg om jag låste allting som jag skulle. så det blir iväg på rasten och se hur allting ser ut.

Dax för lite arbete!

vilken lördag och äntligen söndag!

gårdagen gick jag upp som sagt kvart över nio, ute och gick med Hanna en timma nästan.
Grejade men massor och sen gick jag upp på stan fick dynghuvudvärk och gick för en soffsovning som inte gck allt för bra när folk ringer (:
Va inte sugen på något men när Stina sa att hon skulle till jonas fanns det lite iaf. SÅ Ida kom och fixade oss.  gick till norr och bromsplan. nog om det blev det bättre efter alla bråk och man inte fattade något. Nykter som jag va så åkte Stina, jag mfl till klaras. Blev några drinkar men lugnt. Kom vid halv tolv och helt plötsligt va klockan halv två. Riktigt kul va det kan man medela och Stina kom med den dumma idén med vimmelbilder. blä!

Det är skidor hela dagen så det blir soffan till 100%
.. och idag kommer han hem, äntligen!

en fredag mot en lördag

dagen kan man väl säga har varit nästan perfekt. inte helt men nästan.

Gick upp 08.03 sprang iväg till jobbet och allt gick som klockan tills efter lunch då mattias berättade att vi skulle till bichop och dricka och äta något gott klockan tre.
SÅ iväg dit med alla jobbarkompisarna för två rosapantern och trevligt sällakap!
Matilda kom coh hämtade mig vid fem och vi åkte och köpte lite fix till kvällen.
åtta va det dax för bakadpotatis och kykligröra, så kom Hanna efter jobbet och vi kollade på let´s dance.
Blondinbella åkte ut och det va ju lite tråkigt för att höra hennes röst varje fredag väntar man ju nästan på.
dricka lite vin och käkade i massor, kan väl itne bli bättre?
Så nu har dom gått och Stina kommer in efter jobbet nu en sväng.
Så att träffa alla på en och samma dag kan väl itne bli bättre?
det ända som saknas är just nu uppe i sälen och lever rövare, kan vara kul det oxå ibland.
men är inte borta så länge och lika glad är jag för det!

morgondagen har jag inte planerat så mycket. eller jag vet inte om jag vill gå ut.
känns som det skulle vara ganska skönt att bara sitta "hemma" och kolla på tv.
kan nog fråga Stina vad hon ska hitta på så man kan få lite sällskap!

Snart kommer hon nog. då vet ni mitt liv just nu. hörs hörrni!

wohhooo

sådär ja, planerna är många och man har fullt upp.
Schemat just idag är att jag ska träffa ida inne i stan klockan sju och innan det ska jag hinna åka in och gå upp på hm.
Morgondagens planer är att träffa matilda, kan bli ida&sofie oxå. (om någon mer är sugen hör av er) blir att dricka lite vin och äta något gott.
Lördag är det sagt utgång, men jag har inte lovat något. men tiden ändrar sig ju och det kan bli och kan inte bli.
söndagen blir antingen bakisdag eller åka hem till farmor och farfar. sen är det ny vecka och nya möjligheter.

ojoj nu måste jag åka!


helg 23

nu känner jag och min kropp att det snart är dax för en helg med vila.
Fredags va jag hemma hos hanna för en tjejkväll, god mat och trevligt folk. Kan det bli bättre?
lördagen började med en åktur mot Laxå, sköllersta klarade sig inte utan mig och vann första matchen emd 6-0 och den andra 9-8? jaja, hem fort som turan och sen in till hanna på förfest, riktigt trevligt som gick vidare till klaras. just dom senaste gångerna på klaras hade jag riktigt kul, och det hade jag i lördags oxå, när jag blev glad när jag såg klockan tjugo i ett, när den va tjugo i två. bad luck!
Igår hade jag bara ont i kropp och huvud. va iväg med matilda och kollade på innebandy och det lyckades vi med och vkällen vill jag inte prata om. inget sagt, inte glömt.
idrottsgalan ikväll, lycka till för snart ska jag träffa stina och prata lite om allt och ingenting, som vanligt ungifär.

hörs!

intervju fredag

uppe med tuppen imorse och va ute och gick lite innan så jag skulle se pigg ut.
Väl uppe vid järntorget hittade jag knappt. gick upp en trapp för mycket och sån någon som man inte ville se. haha!
gick som på räls och jag ska på utbildning på tisdag redan.
får se hur länge man blir kvar medans man söker annat, som sagt är det här jobbet bara en liten "tjäna lite pengar extra mellan allting"
Kvällen va tänkt hemma men den blir hemma i Hannas superfina lägenhet men lite tacos och skratt till let´s dance. och imorgon blir det som planerat, utgång med hanna&stina kan bli en tripp till Laxå och kolla om sköllerstagänget går vidare till skövde. men frågan är om dom klarar sig lika bra utan mig? känns som så! Men pappa va sugen.

ja leta fram lite kläder tills ikväll och imorgon.. Kajsa vill att jag ska klappa henne oxå, bäst så annars så vet vi hur det slutar.

hejrosa

äntligen






Jag fick mina favoriter direkt!




datorer

jag har försökt sen igår eftermiddag att lägga upp bilder på skorna jag köpte, men det funkar inte.
Ja, idag har jag fått samtal av vad dom nu hette som jag panik sökte till igår. Så imrgon klockan elva ska jag till stan för interjuv. snabba ryck eftersom jag skcikade in det igår vid tio tiden.
Har varit ute och gått en långpromenad nu på dan, nästan 1 1/2 timma så satte jag på tvn och då va det Oprah.
Jag är ju inte så toppen på datorer och vet inte hur man ligger upp youtube inlägg men ni måste bara kolla in tjejen som sjunger med Celin Dion helt sjuk tjej! Charice Pempengco.

dax för att hitta på något för maguen och lite skitsnack med Pia :)

hörs

några problem ur världen

att det kan vara så sjukt med livet, allting kan inte gå som tåget visst. Men en jävla bergochdalbana är väl gränsen?
Igår va en dag då det va födelsedag, Hanna, Madde Frida&frida fyllde så grattis i efterskott!
Hanna blir att firas på lördag och jag är redan laddad fast jag är förkyld och troligen fick tillbaka febern igår kväll. Men hoppas den inte sitter kvar just nu. för idag vill jag ut och gå långt men med tanke på förkyldningen känns det sådär.
Hämtade skorna från hm i måndags oxå. Lysande sköna men ett par va lite stora men allt går ju att fixa! som sagt så beställde jag dom till nyår, men dom sa ju inte vilket nyår. . . .

Va på marieberg med Stina en sväng igår, hittade äntligen ett andra par med jeansleggings.
kvällen tillbringades med Matilda! och det va en behövlig prat tid vi hade, fast det har vi alltid

kort på skorna kommer väl. lite snäll mot Danne nu kanske.
Pusshej


skön öga

När man ligger i sägen och inte ser vad klockan är börjar det bli illa. SOm sagt har jag börjat tagit min ögon dos, den är gul och kladdar runt hela ögona så jag ser ut som Stig hs fingrar när han äter ostbågar (om ni har sett den filmen) runt ögona. inte allt för hett!
Började oxå planera om Gbg resan om jag inte skulle bli frisk tills fredag och det känns ganska skönt för man vet ju aldrig.

blir solglasögon och sen ut och gå, med Stina senare förhoppningsvis

a i f

igr blev det som förre helge en nästan heldag med fotboll.
Träffade Stina tre så åkte vi hem till Asker för att hämta mam&pap sölveling. så tillbaka i stan sju för en till sköllersta match. Så då gled Hanna in med oss. Vi gick ut och käkade och någonstans där gick det utför.
 vi åkte tillbaka och kollade vidare lite. sen vid elva gav vi upp.
Mina ögon hade tagit riktigt mycker stryk så jag såg knappt någonting och imorse när jag vaknade kunde jag knappt se något. så mamma och jag har varit på apoteket och köpt ögon kräm för ögonfluss. nu ser jag ännu sämre så ni kan ju tänkte hur lång tid det tar att skriva?

kanske lägga sig i mitt mörka rum

frisksjuk

mardröm när jag vaknade imorse, sovit jätte dåligt inatt okej det har jag gjort i några nätter nu men iaf.
Tog febern, 38.9 dra mig baklänges att jag ska ut imorgon. men tog den för ett tag sen så nu börjar det gå åt rätt håll.
jag laddar för en utgång. men något säger att det inte kommer att gå.
ja, väntar på spårlöst och topmodel. sen blir det tv för hela slanten hela kvällen.

rädda ögona lite med lite sov.
hejsvej

inget sagt, inget gjort

som myran under stenen.
har inte gjort just någonting, kollat när sköllerstas herrlag vann dm. sen har jag bara varit hos farmor.
börjat smått blivit sjuk, men man är inte sjuk föns man ligger ner!
Och idag fyller både Josefin&elina 18 helt år! grattisgrattis. så det bli utgång på fredag.

nej ni, dax att fixa nu så det blir som vanligt.
Puss

skapligt dålig.

som sagt va jag fortfarande dålig sen nyår i fredags, men började då plötsligt prata med Danilla och Petra på msn och då blev planerna utgång. Så vid fem åkte jag och Loppan in till stan och förfesta och därnåfonstans gick det fel. Hade tagit med mig lite för mycket cider och tog några shottar för mycket. men in kom jag och skulle inte köpa något, otippat att jag köpte för mycket? den natten blev det inte mycket sov men upp med tuppen nio och fotboll med pappa. Satt där till halv nio på kvällen och fick träffa hanna. Så idag blir det lugnt, va så dålig igår så det va farligt.
som sagt ska jag inte dricka förns på fredag då det ska bli utgång. en premiär till.
Imorgon ska jag träffa hanna och det känns att det behövs, igår missade vi alla matcherna för vi pratade hela tiden och vi visste aldrig hur dom slutade.

fixa o dona lite så löser vi det här, eller vad tycker ni?

mygod

kort och gott va det inte allt för svårt  att somna igår, svårare va att gå upp imorse.
men mitt problem idag är att jag fortfarnade är bakis, jag har ont i huvudet som en gris. Dricker nästan för mycket vatten och är helt död.
idag blir det endast att försöka hålla sig vaken och jag vågar mig inte på bilen förns ikväll.

Och nyår, tänker efter hur mycket jag hörde bland folk, haha ja nu snackar man sina närmaste vänner som snackar massa skit. tio minuter efter är det som bort blåst. Men det är inte något jag känner någon energi på men det är så skratt retande om jag får säga det själv.
Men tycker om er för det, det man inte vet lider man inte av. fast jag vet, jaja

en kaffe för att hålla sig vaken till kvällen och se vad den bjuder på och ladda upp bilder från nyår!

familjen

 idag vill jag bara ha ett skott i pannan iaf. Helvete att det skulle bli som det blev.

ja gårdaen började bra, Hanna, Stina Matilda coh Carro va här sen kom folket. då menar jag folk!
ja ingen kommentar på något. mer än att någonstans är det fel, mitt fel.

Vet att det som är just nu, är något man kan ändra på till något bra. Men till  vilken fördel?
gråta och sova i sänen hela dagen dag är det. Och ett ja, i pannan.

Helvete att man vet hur det kommer sluta.

RSS 2.0