ehhh vi köör igen

jag är på bra humör! jag tror att dom har fattat fel med mina tabletter.
Örat har blivit bättre, dock har jag tio dagar kvar.. Men jag kunde få sömnproblem, jag har fått bättre sömn än någonsin.
Jag vaknar alltid minst två gånger per natt, jag sov hela natten och vaknade när klockan ringde fem över sex imorse. Så skönt!
Riktigt härlig dag på jobbet, speciellt när man hoppar rasten och man slutar klockna två. U n d e r b a r t !

Hunnit hem till farmor&farfar och åkt och handlat med farmor, dock tog det bara 1 1/2 timma på parken (farmor imponerar på mig)
Lyckades få med mig mat till imorgonkväll och toalettpapper dom är lite kärlek insprerat! (närmaste kärleken man kommer på toaletten) råkade visst dra en kommentar till Sophie som jag inte skulle sagt, men vad gör det? haha

Pratade med barcatjejen förut. Värkar ha haft det toppen! väntar med spänning på lite närmare information :)

Imorgon är det fredag, 1 april och jag tänker inte gå på något! troligtvis kommer jag göra det men det får inte bli några misstag, jag kommer göra det bästa av sitvationen! Sämsta är att man kan tro något är ett skämt fast det i själva värket inte är det. jag väntar med spänning!
Tänk att förlova sig 1 april... Det kan ju aldrig sluta bra.... eller?

Ikväll blir det piano, lite av sveriges värsta bilförare och en stor kopp med te.
Tänkte fixa ett bildregn snart, ska hitta några smaskiga bilder och se vad man kan göra med dom..

det går bra nu 

snart april, vilket jävla skämt!

imorse innan jag åkte till jobbet hann Elina komma hit efter hon lämnat sin kille på jobbet. höhö.
drog iväg och väntade mig en bra dag, det blev en kalas fin dag coh vi hade mellis premiär ute idag. Underbart!
Jag har nästan precis kommit hem, fick med mig en tidning från mam&pap som innehöll massa tallrikar och olika grejer till köket. Hittade mina tallrikar och en ny form hade dom kommit med. Så ja tack! dock står det inte vad dom kostar men jag vill ha dom!

Hunnit pratat med en kompis som har träffat en kille ett tag nu, och dom är nu officiellt tillsammans. Gulligt!
Som jag sa till henne: Om du är glad så är jag självklart glad för din skull.
Killen är jätte trevlig, en kille som jag tror min vän behöver.

väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan ringa till Matilda som kommer hem fårn barca idag. Ska bli spännande och höra allting. Och hon jag har nog lite (massa) att berätta för henne.

funderar om jag ska orka ut och gå, det bränner i hela ansiktet och jag behöver skriva en lisa vad jag ska köpa imorgon när jag ska handla.
en dålig bortförklaring men den kan funka :)



jag har börjat!

jag va hos doktorn förra veckan och fick penicillin direkt. Jag började med den igår eftersom mitt öra aldrig vill sluta värka. Läser alltid vad man kan få för biverklingar, alltid lika spännande.

Så dom närmaste två veckorna är det ganska stor odds (det vanligaste) att jag får sömnsvårigheter och får lätt aggressivitet. så nu är det dax att passa sig!

Inbildade mig idag att jag redan blivit mycker argare. Eller att jag måste haft en dålig dag, jag tände till direkt idag när det hände något. men det slutade bra, jag kom hem och nu ska jag planera lite.

Ska kolla på fotbollen hos honom senare. Han får nog passa sig för mig idag!

 

Har jag glömt att nämna att jag träffade en blond joel kinnaman i borås? Jävlar i havet.

 

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där.


Vi lever!

Vilken jävla helg!
Ny stad, nya människor, nya bakfyllor, nya rekord (för fröken sund) och nya underbara minnen!

En sak är säker, om ni ska träffa trevliga männskor så åk till Borås! Alla är så roliga och välkommnar en till ett nytt ställe på bästa sätt!
Igår när vi stod i kön till x&y? pratade vi med några killar som hade kompisar i örebro (är världen liten?) han sa att örebro va det bästa utestället på sommaren. Dock frågade han om vi någongång hade varit på frimis.. Kan varit den dummaste frågan jag har fått från någon random. Förlåt killen.

Men efter den här helgen så kan jag ärligt säga att jag är så osugen på cider att det inte finns ord för det.
Nästa gång det blir kalas är på personalfesten, tills dess är jag nykterist!

Ska snart åka hem till mamma och pappa och sova där. Få en halvtimma extra sovtid! gör allt för att få sova mer!!

PUSS

vi är på våran hemliga ort nu. Jagärsåjävlabakfull.nu fortfarande..
igår blev det hårt, riktigt hårt, men kul hade vi! det kommer bilder, om vi vågar visa dom.
Jag hade köpt ett nytt spel där man ska shota. Den är redan sönder! men glasen är kvar. Elina lyckades spilla ut en hel cider på golvet igår. så där rök spelplanen och hennes datorladdare fick bada lite oxå.
Det som har tagit rekord än så länge är igår på krogen:
Vi går in på toaletten där elina ska stätta sig, hon säger oj och tar upp sitt bankomatkort från bakfickan.
Det va helt av! inte alltid lätt att hete Elina sund.
Och vi har väl gjort klart dealen?
Det som händer i ......, stannar i ........!

det pirrar fortfarande

jobbat och stängt dagiset idag.

Jag är en människa som verkligen behöver planera, jag trodde att jag hade gjort det bra tills min farmor ringer idag och säger att hon måst ha hjälp och handla imorgon. "tre bokstäver"
Jag har börjat packa, dock har det blivit i sen stora reseväskan. Men det är bara jag och elina som ska åka så det är inga problem men det.
Hon åkte precis härifrån, vi är taggade till tusen. Satt även och kollade på hotell till våran två veckors semester vi ska ha i augusti/september. Jag längtar till sol och bad!

SÅ imorgon ska jag jobba till halv tre, äta mat hos farmor och handla med henne (som hon sa, det tar bara någon timma. Jag ändrade snabbt till några!), gröna skylten, packa det sista, åka till honom och sova där tills på fredag!  Hur ska jag hinna med allting?

nu laddar vi!

Just a dream

en kväll där jag känner att allt kan hända, jag akn lägga mig i soffan och känna att jag är lycklig själv.
Eller ligga och tänka på det. när man tror att man är lyckligast i världens när man är tillsammans med en annan.
Men nu är det så att det är singellivet jag lever, då man träffar killar och väntar att man ska känna just "det"

Som jag redan skrivit har jag träffat en kille i några månader, jag ska inte säga att det va just bara han. Eller jo, jag tyckte om honom jätte mycket. Men någonstans visste jag att jag skulle vara singel.

Han va en kille som jag verkligen trodde skulle passa mig, han va rolig och snäll. Vi hade alltid så kul tillsammans vad vi än gjorde. Jag va arg en gång på honom, ska tilläggas att det va på fyllan då han trodde att jag ville "ragga" på en kille men att jag inte kunde för att han va där. Tyvärr hade han jätte fel när det va en kompis som jag känt sen jag va två år. Bad luck! Då sa jag när jag åkte hem i taxin till min kompis "aldrig mer"
Men dagen efter när jag hade förklarat mig för honom och han fattade att det inte va så, så gick det vidare som vanligt. När man tänker efter:
Någon, nu jag. Träffar en kille som jag är långt ifrån att bli tillsammans med behöver förklara att jag har killkompisar som jag tycker om för att dom har varit med i nästan hela mitt liv. Att jag inte raggar på dom när jag ger dom en kram på krogen, skrattar och har jävligt kul på en kort stund.
Är det inte sjukt att det ska vara så? Han kunde ha gått fram och sagt hej och presenterat sig så hade allting varit vitt!  ist för att bli jävligt arg och dra så jag tror att jag har träffat en kille som är 16. Dessutom skämmas för kompisarna för att han tror att jag raggar på dom. Idioti. (förlåt)

vi hade pratat mycket om att jag inte kunde ha ett förhållande, han accepterade det och sa "jag väntar tills du är redo" jag hade aldrig hört någon säga det förut.
allt blev som en vardag, vi träffades nästan dagligen varannan vecka sen va det en vecka vi inte sågs något. Gilla läget! Hans vänner träffade jag ganska mycket och dom är helsköna! vilka killar, vilka lirare!! Men sen kom den veckan då vi inte skulle träffas. Jag tror helt ärligt att det rann ut i sanden det vi "hade varit med om" vi pratade inte (vi pratar inte) jag känner nog att det va lika bra.
Jag hade sårat honom, det kan jag säga ärligt. Jag är inte redo för att vänta på ett förhållande.. Jag måste få vara själv på kvällarna, hitta mig själv efter allt, jag har världens bästa vänner, jag har en familj jag älsakr mest av allt! Jag har inget att klaga på.

Men som i allt finns det alltid ett stort MEN.

Lika fort som sanden rann ut kom det en ny öken.
En som jag känner pirr i magen för. Sjukaste är att jag vet verkligen itne vad jag ser hos honom, han är inte direkt snygg.. (som jag sa när sanden hade runnit ut till Elina "Jag ska fan hitta en snygging") men han har nog något som jag drar mig för. det sukaste är att vi nästan aldrig hörs, nästan aldrig ses. Men när vi väl gör det njuter jag av varje sekund som går. Det jobbigaste är att jag tror nästan till 100% att vi aldrig skulle kunna bli tillsammans. Tyvärr, skulle nog vara en kalaskille men nej jag vet inte. Sist när vi pratade "vi kanske kan träffas nästa fredag" Men vi får se vart livet tar mig. I ärlighetens namn vill den nog att jag ska vara singel i över ett år!

Jag saknar honom just nu.

Bokat! Och förbannad

vi har bokat hotell till kanske 2011s bästa "festivalhelg med Linda och Elina" (turkietresan räknas inte eftersom den håller på i två veckor)
kommer bli succé. Det ska bli succé!

Värre är att jag vaknade imorse ondare i örat än vad jag brkar ha (eller har haft senaste veckan)
Va hos herr doktor och fick penicellin i 15 dagar. Grattis du har just vunnit två nyktra helger igen.
Men så blir inte faller eftersom man har jobbarkompisar som planerat hur jag ska lägga upp det dom här tre helgerna så har jag löst det på bästa sätt!


men jag är mer laddad eftersom det är tisdag, imorgon är det onsdag och jag stänger. menas att jag kommer bara hinna hem och sova så är det torsdag. då är det grönaskylten dax och packa! Sen fredagens jobb mellan 7-12 .
Sen sätter vi oss i bilen mooot ................. :) Staden där ingen går säker denna helg

boka

Elina ska sanrt komma över till mig så vi kan boka hotell.
Frågan är:
Vart ska vi?

Bs

va hemma hos sophie på förfest igår, va riktigt kul! Men jag har ett stort problem!

Varje gång inte matilda är med på förfesterna/krogen blir jag alltid lika full. Alla som har varit med "oss" när vi har förfest vet att vi sitter inte stilla mycket, väggendasen brukar vara ett starkt alternativ. jag taggar innan krogen med att dansa in förfesten för senare dansa in på krogen!

När hon inte är med har jag ingen danskompis, så då sitter vi bara och dricker. Livsfarligt för mig eftersom jag är inte direkt den torra av oss. Mer den som dricker först och tänker sen. Som jag gjorde igår.

Jag va så trött när jag kom hem med min mat att jag hoppade maten, borstade tänderna och tog bort sminket så sprang jag till sängen och vaknade klockan sju imorse.
Jag är bakis, inte sådär farligt men bakis är jag.
jag har nog inte fattat vad jag ahr gett mig in på nästa helg. Festivalhelg! den kommer sluta i succé!

jag ska nog äta nu och vänta till ..... kommer hem så jag kan få en kram!

sova får jag göra lite oxå!


tre på en? whahahahaht

sjukaste kvällen på länge! men som alltid när man är med det nya kärleksparet (min vän har hittat en kille) så slutar det aldrig som man tror.
Han blev för full så vi fick åka hem. Tack! :)

fick förklarat för mig av en kille där att han va den ända killen som va smart. Eftersom jag sa att killar är svåra. han va tydligen "lätt"
Gick då sämre för honom då vi drog tio minuter efter. sen fick jag höra från min vän "han va ju snygg"
Kan inte hålla med henne på något mer än att han hade snygg jacka. thats it! och det duger inte.

det här håller inte. sägen nästa, imorgon ska jag grilla korv och dricka öl! närmaste kille jag kommer!

WOooopadjb


vad händer ?

som min jobbarkompis sa:
Ojoj här går det fort i svängarna, men jag ska inte säga något. (hon va tillsammans med en kille i sex år, gjorde slut och en månad efter hade hon en ny kille och va gravid)
Så skulle jag vilja förklara min sista vecka. fast det är inte så illa. Jag har inte haft kille sista halvåret och jag är inte gravid.
MEN
Jag lever singellivet!
Jag hört hört för många som har sagt
Jag ska vara singel hela sommaren.
Men varför ska man vara det? jag kommer vara det. Men jag har fortfarande lite krav på mig själv:
Inte strula på krogen,
Göra något jag inte vill,
Massa mer, men nu ska jag leva livet!

Jag träffade en kille ett tag, blev rätt att bli kär och backade undan innan det gick för långt. Då vet man att man inte är redo än. Men jag är lycklig för det!
Skulle mer än något vilja vara i sälen just nu, utan kommentarer varför, men varför inte? :)
Nästa helg ska jag bo på hotell, mer än gärna ska jag göra det med Elina (om det inte blir som vanligt, haha)
Vi ska till hemligort och köra gärnet! Kommer bli som en festivalhelg, börja direkt när vi kommer fram och sluta på in på småtimmarna på söndagen. Vi kommer inte känna en kotte, vi kan "göra vad vi vill" utan att den man pratar med är bästa kompis med en kompiskille.
Göra bort sig, fråga sjuka frågor, inpulsa, helt enkelt leva liver för en helg utan att man känner någon.
Jag längtar! (om hon inte som vanligt ska göra något med P)
Men den helgen gäller inga krav. Då kör vi bara!

Ikväll då?
Friday im in love!

en helt vanlig torsdag

det har varit en vecka som gått fortare än sj!
När jag skulle somna i min gamla säng i sköllersta i söndags efter big borther så tänkte jag.
Snart är det måndag, sen är det helt plötsligt onsdag sen kommer fredagen nästan.
Veckorna går fort nu för att jag har roligt hela dagarna på jobbet sen kommer jag hem, fixar och donar sen däckar jag i sängen innan tio!

Jag har idag bakat till fredagsfikat som vi har på jobbet imorgon. Tårta! (Låter glassigare än vad det är)
men jag har upp till bevis eftersom alla lägger ner massor av tid på det där fikat.
Jag tvättar oxå!

Igår hittade jag guldpåsen! Skulle samla ihop att glas (läs vin&ciderflaskor) som jag skulle slänga. En påse va tung. Jag hade glömt att packa upp en påse sen jag va på systemet sist! Osis! :)
 
Sitter och kollar på en mini trip någonstans i Maj, eftersom jag inte kan åka utomlans i juni. Frågan är vart resan bär av? Och när?
Jag ska åka till turkiet i två veckor i augusti/september. jag längtar nu efter sol och värme, inte om ett halvår.
Men tiden går ju så fort och snart kommer man sitta där på plajan med en lite brunare kropp! Ahhhhw.

Lite samami brie på det här så kan torsdagen sluta rikigt i succé!

RSS 2.0