midsommar bilder

haha, råkae kolla igenom min kamera. endast jag, hanna och Stina på bilderna.

                                    
                                                                                    



jag tror vi har missförstått allting. att det är fullast vinner, inte fulast.
men jag tror ändå att jag vann den biten. fulast! haha jag kan inte sluta skratta

måndagsdag

tack för denna dag mam&pap. en skitig pojkvän som gör så man aldrig får sovmorgon. tack! så vi åka in till stan runt nio. hemlisar vi gjorde där och det blev även en sväng i  kumla för en hemlis. Älskar hemlisar!

hanna och jag ska ju göra en dag för oss imorn. stan och utgång! låter väl inte helt fel.  Men när jag kom i min tanke, om vi skulle åka på en tripp så varför inte båt? till åbo eller nåt? har inte överlagt det med mitt resesällskap men det kommer snart. annars får hon spöa ner mig via msn eller sms:)
fick biljetten till skogsröjet idag. bara jag som har eller? får åka själv!

nej nu är jag laddad. blir nog att sova i pålsboda idag, just final fotboll igår. riktigt najs! vivala spain? Puss på gårdagens kvällskväll!

ja, dax att packa o se vad man ska ha på sig imron.
PUSS

oooh vilken underbar helg.

trött, halvsjuk (känns det som), mätt, glad och ja, allting man kan vara i motsatt och allting.
klarade av gårdagens tolvtimmars pass. ganska skönt att det va just amanda som va där. tiden gick så mycket fortare, men mellan sex och åtta när man va själv. känndes som en hel dag. inge folk, ingen man kunde prata med eller något. åkte iaf hem till patrik för att han skulle ha fixat mat och allting. Haha trodde jag, hade fått ett sms "köp grill ja sånt man tänder med) självklart gör jag det. men inet är fixat när jag kom. och hungrig som en utsvulten ko. blir det en grannen. gott! kollade på speedwayen sen va det nannakudde.
08.31 då va jag vaken för att duscha och fixa till jobbet. stämplade väl in 09.56 som alltid. blivit någon gammal vana. och stämplade ut exakt 16.00 som om jag hade väntat på det hela dagen. nu blir det semester. mamma vad jag har längtat. imorn blir det stan med mamma&pappa sen tisdag en heldag med hanna!

fundering och lägga mig i sägen och ta ne jonblund med en film. hur ska jag annrs kunnde se finalen ikväll?
ja, myspys

hardhard

klarade 12 timmarspasset idag. gick som på räls! kom hem duschade och laga mat med pappa och patrik. så nu en fredagkcäll när alla ska ute och kan vara uppe länge ska jag gå och lägga mig. 07.13 ringer min klocka imorn. men linda, tänk pengar! gash löningen nästa.

snackade lite med hanna igår. lite tripp utan mål nästan vecka om vi hittar några bra dagar. och idag fick vi sms från klaras. så välkommen dit på tisdag om ni vill träffa oss.

nej, dax för lite mys och sen ladda för passet imorn.
Puss

hardhardwork

klarade denna dag på jobbet oxå. Skönt att det va amanda som stängde med mig. och imorn är det ullis! toppen dag.
ja det är väl snart dax att sova för uppgång sju imorn. så kommer man hem halv nio sen sova tio. oh vilka älskings dagar. haha.


sovdax. blir sällskap med min katt

Juli

ge med nästa månad. runt den 25:)
och jag hoppas verkligen att turkiet vinner över tyskarna!

Patrik<3

hardhardhardwork

puh, helt slut efter en hel dag med jobb. plus att jag fick min bror att stå med mig hela dagen.
men så nu är dom två dagarna slut på svea skadekontroll. och imonrgon börjar jobbet på maxi som vanligt. blev peppad när ulis ringde och sa att jag kunde börja 8 ist för 7 på fredag så kunde man vara lite piggare på kvällen om man skulle hitta på något trevligt. men så ringde basse och "förstörde" min tankar. (och lika glad är jag över pengarna). så jag ska jobba lördag&söndag oxå. woooho.
imorgon 11-20
freda: 8-20
lördag 8-20
söndag: 10-16

nästa vecka är jag förhoppningsvis ledig lite. så jag tänkte ta med en sväng runt om i sverige. (kanske) känns jätte tomt att åka själv men kanske får med mig någon medhjälpare. tänkte iaf bege mig till förvi någon dag eftersom jag saknar bruttan där uppe för mycket. sjukt mycket!

idag fyller inte mindre än sunkan. Grattis pluttan!  och igår va jag med killen&hans släkt och kollade på speedway. riktigt kul pluset va väl att dom vann oxå! tummen upp.  och tummen ner för frimis! skit ställe!!

sådär. eftersom jag inte skrivit något kul kan jag fortsätta med att jag va ute coh sprang igår. och ja, jag ahr träningsvärk. tänkte köra lite styrka idag så jag får mumsa lite till fotbollen ikväll. komigen turkey! på tal om. kanske blir att åka dit en vecka i augusti :) riktigt sugen!

jaja, slut tjatat.
Patrik<3

ny jobb

ja, tänkte att jag ska få ladda lite till torsdag och fredag men ack så fel jag hade. eller ja, pengar går ju alltid åt. ska jobba hos pappa imorn, antagligen onsdag oxå. skönt att komma upp sex på morgonen.  men det blir sovmorgon till jobbet på torsdag. fredag skitpass och tänkte få iväg mig till stället på lördag!

har funderat hela tiden, dagen och veckan. men det är ju måndag? eh, nu börjar humorn ta över!
löning om två dagar! yeeeeeees! skönt med lte extra i kassan.

dessa dagar.

hur bra man igentligen har det. kan man aldrig förstå, just nu är jag bara trött och vet inte vad.
Midsommarafton va väl som jag hade tänkt mig till en början, sen sket det allt sig. Samma dag bara några timmar innan så pratade jag och hanna på msn varför man inte åket bort över midsommar? känns som att det är den dagen som är aningen överskattad och man ska räffa nytt folk. men vad göra man? sitter i sköllerstas egna håla. visst ska man inte klaga men det kan väl aldrig gå bra? Midsmmardagen blev det inte någonting. Arg, sur, förbannad, trött och allt det där.

Midsommarafton gick jag iväg med dom två bästa jag nästan har och pratade om allt och inget. hur man kan ha så kul när man är tre personer är nästan konstigt. sen när det slutar med att alla tre går t varsitt håll också. fan!
när man själv lägger sig i sägen och verkligen börjar fundera varför allt händer när amn är full? bara för att man vågar stå för mer saker då. det är ju sjukt! och nu kommer man väl inte vara mer krogen på hela sommaren för att frimis har fixat 30+ på fredagar och 25+ på lördagar. jävla skit ställe!

igår åkte vi iväg till farmor att äta. hon pratade om allt mysigt hon hade varit med om på midsommarna hon hade när hon va "ung" hade dragit iväg med sina tjejvänner hon sa själv att hon inte kännde alla sådär jätte bra men hennes närmaste åt alla håll va med. satt en hel kväll på en stor sten vid västkusen och bara pratade och skrattade. varför inte? kan nästan offra mig att sova i tält bara för att!

ska väl inte klaga mycket mera. en lite roadtrip på det här skulle man inte tacka nej till!

fan

skit

ja, vill inte äns kommentera dessa sagar.
Till farmor på mat nu.

dan efter lillördag och dagen innan midsommar

direkt kan jag konstatera att det blev hårt igår. började runt fem ganska starkt. sen lugnt sen efter matchen va det bara att köra kylskåpstömning. ajdå. känndes inte så farligt imorse men det kommer nu. lagom till att man ska åka iväg och spela match. tack! va i askevik som sagt!

match va det ja, mot östansjö, vann förra med 4 eller 5-1 om jag kommer ihåg rätt. skulle va riktigt skönt att vinna idag oxå.
morgondagen bjuder på jobb 08.00-15.30 kanske en snabb sov sen fixa sig till basse. sen kullen på lördag.

kärlek är patrik

onsdagspepp!

Efter att ha sovit brevid en kille som har legat och snarkat hela natten, virdigt och vändit på dig konstant så har jag äntligen kommir hem. nejdå, man får allt skylla sig själv om man spelar fotboll när man är sjuk.
Idag är det sverigepepp coh midsommarpepp!
På men den blåa tunikan och gula jackan så bär det av till askevik över natten! med lite vin&jordgubbar som jag tjajat om hela veckan så ska vi se sveriga (förhoppningsvis) spöa skiter ur ryssarna!
ska snart in till stan för att bli bjuden på mat av mamma sen iväg till kumla för att åka vidare till askevik? frågan är vart det ligger?

Sjukpatrik<3


tisdagslögn

ännu en dag som slutade på mariberg. köpte den gula jackan som jag tvekade på igår. så nu är man dubbel minus hemma hos mamma.
tänkte få allting som jag köpte på bild men det är väl ett annat kapitel.
match igår. 3-3 och ännu en ambulansfärd för en spelare. förra matcehn mot skyllberg fick mickis sy fem stygn i huvudet och igår mot vivalla fick maria åka in för en hjärnskakning och hon va helt borta. fy!
sitter i pålsboda och hör patrik skrika ja coh nej med sitt x-box spelade.
Fotboll imorn! tagga. blir nog en fin kväll emd vin och lite jordgubbar:) sen ladda för midsommar.

ikväll blir det träning och kolla lite på a-laget.
Patrik<3

midsommarkläder

Som sagt var det bestämmt sedan igår att jag coh Stina skulle ta en sväng på marieberg idag. hittade endel saker
två klänningar
en jacka
en stickad tröja
en kjol
tre tunikor
 så jag hittade kläder till både midsommarafton som kommer att tillbringas i sköllersta sedan midsommardagen som kommer tillbringas i brevens!
men jag är fortfatade lite skeptisk att jag inte köpte den gula jackan. och så måste jag hitta ett bälte& en skarf till fredag och lördag.
kollade lite smhi nyss och det blev väl ganska lugnande men kallt.
så nu ska jag snart iväg på fotbollsmatch som jag verkligen inte orkar och vill vara med på.

ja dax och börja packa nudå.
Pussipatrik


fredag den 13&studenten

Sådär, jag klarade av fredag den 13 utan att det hände något. okej det va mycket minnesvärt men inget som hände just.
Dagen började bra med långprat med Stina. snabbt i i duschen sen kom mamma och hallsberg och se när patrik skulle springa ut. fina va grabbarna när dom kom nästan sist och jag tyckte verkligen synd om dom och va tvugna och stå där! Kramar och pussar sen upp och kollar när han och Robin åker runt i "den snyggaste bilen" lång tråkigt fö att det var helt dött. där ser man slillnaden mellan hallsberg och örebro! åker hem till honom och träffar släkten&sedan drar han till robin coh vi hämtar johanna kommer hem så väntar stina på oss lagom lullig:)
fixar ordning oss och åker in till hanna som precis har slutat jobbat!
GÅr till mm som va så himla mysigt! känndes som amn kunde sitta dör hela kvällen coh bara prata. träffade även helen som man inte har sett sen studenten. går vidrare till frimpan och ser att det är vakten som va lite sne mot mig sist jag va där. kom in så träffade man lite folk sen gjorde Hanna och jag kvällen! Hel kul kväll som slutade att vi nästan kom ut helt sist känndes det som. Så åkte jag&patrik hem och sov hos mig. mys!
lördagen var som vilken bakisdag som hellst, trodde jag ja.
Släkt träff med hela släkten Larsson. grattis 74 pers eller vad vi va. men det va mysigt med gill, fotboll&bränboll som larsson klanen vann och jag va en av hejarklacken.
Dagen till ära fyller min pappa år. (sussie vart är du?) så ringde jag imorsre och kollade upp vad odm gjorde så vi kunde hitta på något kul. så jag, patrik, loppan, emil, mamma, pappa, tomas&lena åkte till hjortkvarn och käkade glass. och måste tillägga att tomas (patriks pappa) käkade 13 kulor glass:)
hem coh sen så fyllde theres (patriks kusin) år så en sväng fit och sedan hem och hylla farsgubben. Bosse&annika va här och berättade (som jag hade glömt) att dom ska till buggan i två veckor den 12 augusti. blä va inte tråkigt)
sitter nu coh kollar på fotbollen. Sappar lite mellan matcherna.
så imorn blir det marieberg med stina för att hitta midsommar kläder!

        <3

seger

ja, började jobba sju imorse men lyckades sluta tolv. åkte till pålsboda och kollade på film. fikade lite sen hem för fotbollsmatch.
Arne ringde när vi va och handlade och frågade så det va 100 att jag kunde vara med. och sa satidigt att det fanns en avbytare. hoppades på att det skulle vara jag eftersom jag inte har tränat för än början av maj. men olyckligtvis va det inte jag. åkte till askersund med förväntan att få storstryk men åker hem med en 11-0 seger. tack
imron tar gubben studenten så det bir till att fira. med kanske lite träningsverk efter 80 min fotboll
sova och kolla på beckfilm. kommer kännas tomt utan snutte.
så jävla sugen på marieberg oxå! puh

patrik<3

ny student och ny jobbare.

sådär. har man tgit studenten oxå. dagen man aldrig kommer att minnas om man säger så. saknar redan faktiskt dagarna med klassen.  frimpa va väl sådär på kvällen men det dög helt klart!

Va på balen på fredagen oxå. mysigt men långtråkigt. fick åka hem tidigt för jag skulle börja jobba sju på lördagen.
ja, lördag jobb, söndag va det sov men det blev match men händelser. Måndag träffade jag lisa på stan och jobbade halv fyra till halv nio.
tisdagen tillbringades med stina. riktigt kul att träffas igen och man känner att man har missat allt för mycket!
idag har jag jobbat oich hoppades att få åka till marieberg imorn men jag blev påtvingad att jobba så det blir nog inget av det heller.  fredag tar patrik studenten coh fira honom hela dagen. lördagen blir pepp inför sverigematchen! och så hade familjen/släkten larsson släktträff.
längtar tills en heldag på marieberg!

Fick ett paket på studenten, stependium hohooowo.

Puss

Turkiet 08

Sådär har man tagit igen sig lite från gårdagen.
Veckan:
Lördagen började väl inte sådär bra som man hade hoppats på! oruten börjar redan när vi ska åka. jag skulle börja köra (blev att jag körde hela vägen) börjar backa bilen, känns som jag körde på något och kollar bakåt. Nej det va ingeting frågar mamma men hon såg inget. Kör lite mer bakot och hör hur det låter under bilen. Så ser man pappa vilka med fulla muggar att jag ska köra framåt. Så säger mamma:
Just, resväskorna.
så mamma hade allså stalt sesväskorna bakom bilen coh inte stalt in dom i bilen som hon trodde. så min västa va väl lite sådär halv hel. Puh.
väl framme på arlanda skulle vi parkera bilen. Mamma som skulle leda mig dit gjorde så jag kom in på nåogn ficka så att någon ville hoppa in i bilen. men tillslut kom vi fram.  allt gick som det skulle hla vägen ner och våra väskor kom med oturen sist av alla. och jag måste påpeka att alla mina kläder låg kvar i väskan:)
Söndag:
Turkisktbad hela dagen. som tur va va det lite monligt (sisådär 4-5 moln på himmelen:) ) haha men det var jätte skönt! så som vanligt senaste åren vi har åkt blev mamma magsjuk på eftermiddagen när vi kom hem så jag gick runt i side och strosade lite. käkade jordgubbar&körsbär :) så till kvällen blev mamma bättre så gick vi ut och käkade.
Måndag-fredag va det stranden&poolen hela dagrna. kallaste dan låg på 32 i skuggan :)
lördagen blev vi kvar på hotellet hela dagen. badade i poolen och fixade pedikyr och jag ska aldrig mer göra om det!
när bussen hämtar oss 20.25 så får vi en fartdåre så deet tog väl 40 min att åka till flygplatsen som brukar ta minst 1h.  väl inne ser vi att flyget är försenat skulle gå 00.20 och det ska nu gå 01.20. hatar verkligen att vänta. försökande till att sova går ju mindre bättre när barn skriker så det bara tjuter i örona. så planer blir tillslut försenat ca 1.30h.
allt går som planerat ända hem och kommer inannför dörren 10 över 8 på söndagen. helt död!

dax att fara till jobbet.

Turkiet 08

Blev inte riktigt som jag trodde. det blev bättre!

                      

                                                    

                    

kort sumering med kort.
Kommer mer senare!

RSS 2.0