Underbara helg, och imorgon tar jag helg igen

ska jag dra lördagen?
Matilda&Jusse kom och hämtade mig vid tolv? systemet, (första gången jag är inne utan att köpa något) sen kom jag på att jag glömt en sak, som verkligen är jätte viktig. sen blev det hämtmat på rosalisedeli.
Matkoma, men det va bara att börja laga mat. taggad till tusen va jag.
Jag kan berätta att jag drack, drack och drack lite till, utan att känna något. Men jag gjorde något jag aldrig gjort förut... jag drack varrannan vatten? varför? inte en aning.
Men vi åkte upp till frimis halv elva och jag va sisten ut halv tre. Max och sen la jag mig raklång i sängen och sov så gott så.

Söndags va vi och hälsade på lisas systerson, Emil. (Lisa, fredrik och bill sov hemma hos mig hela helgen)
han va så söt!
Sen drog jag mig ut mot mamma och pappa för att sova där.

Igår skrällade jag igen efter jobbet, jag sprang. tror jag får sämre kondis ju mer jag springer..

Men det jag vill komma fram till i detta inlägg är att jag är rädd för en person, det är inte ofta man är rädd för någon utan att den har gjort något dumt. men det är sant, jag är rädd.
En person som "närmar sig" lite opassande. Sen första gången jag träffade honom har jag varit rädd. Dom som känner mig och honom vet att jag är rädd för honom och försöker "rädda" mig men han fattar inte. Feg som jag är vågar jag itne säga något. (Lisa sa även till mig i helgen att jag är jätte feg. Tack! :) ) Men jag ska lösa det där på bästa sätt, för han är nog rätt snäll. Men det är ju hans fel att jag är rädd för honom!

Imrogon tar jag helg igen, va fan hände? Jag har tagit ledigt på fredag så jag är ledig ända tills på måndag. Så imorgon ska jag ut och äta med Sofie och Daniel på min avdelning sen ska jag se Björn! två saker har jag planerat på min ledighet, SOLA och sen på söndag åker vi till Götelaborg!

L8

det är verkligen helg

igår, ska jag sammanfatta kvällen:
Fem tjejer, tull&linds lista, dans, midsommarfest fixad!, störningsjouren kom, lång kö till krogen (gick inte in), kärleksbråk, skratt, tårar och så slutade det i min säng med lisa!
Kan berätta att det va en succé kväll!
Vad blirdet då idag?

Så jävla all in!!

kan det inte bli helg nu?

Dagens dåliga:
Gick upp jätte mycket för tidigt (05.58)
Hittade inga kläder
Hittade inte bilnyckeln
Jag fick jobba över i 2 1/2 timma (varit över 30h på jobber på tre dagar)
Jag fick inte min mat när jag ville
maten va kall
killen som skulle ta betalt av maten visste inte hur man gjorde
Jag tappade bort min tvdosa
Farfar in på sjukhus

Dagens bra:
Jag vaknade av att jag skrattade
Bilen gick som en klockan som vanligt
Barnen va glada och jag fick massa kramar när jag kom dit
Jag fick lite extra pengar eftersom jag jobbade över
Åt mat på pitchers med matilda
cyklade hem utan att ramla
Pratat med farmor, pappa, mamma, Lisa, elina och O i telefon
att klockan är mycket så jag ska lägga mig i min sköna säng snart

snälla, ge mig helg jag behöver det

det är segt

det här kan vara den segaste veckan på länge. imorse när jag vaknade hoppades jag på att det skulle vara onsdag. Men det va ju oturligt nog tisdag.
Imrogon är det onsdag och jag tog en extra timma på jobbet så jag har stängning. Hooooaa va jobbigt.
hade vårfest  på jobbet idag. 11 timmar på jobbet, tur att jag trivs som fisken i vattnet. Imorgon blir det tio "bara"
längtar tills på fredag, en kortkort fredag.

Jag hatar vetkligen det här. jag hatar mobiler, jag ogillat att man är feg. Jag är nog jätte feg, tror jag.
Jag är nog rädd för att det ska bli fel, så det blir något som man inte vill. Men en sak som är säkert är att jag är rädd.

Även blir jag förbannad på idioter! allt under en tid, inget under en annan. glad att jag aldrig träffade den. IDIOT! skönt att jag bara kom på det nu sådär, att man slipper att ligga och grubbla på saker. Det skulle jag aldrig komma på tanken att göra för det här.

Men ge mig sommar och finaste vädret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måååndag

kommer bli en härlig kväll känner jag. Ska fixa lite nu, sen ska jga ut och springa av mig lite av det jag fick i mig i helgen.
Sen blir det att försöka göra en sallad som jag inte ätit på flera år. får se om det blir succé eller total kaos :)

Imorgon blir det verkligen heldag på jobbet. Hoppas jag kommer hem innan åtta iaf :)

Älskade vän

vilken kväll igår, även om lite blev fel va det en succékväll ala Linda&Elina.
Förfest hos mig med en nykter Joakim och grannen och hans vän. Lärde dom dödscirkeln, dom förlorade ganska jätte mycket. Och ju fullare dom blev desto mer fuskade jag och Elina :) Men det vet inte som något om så. Haha.

Cyklade upp mot frimpan och va i mitten på dansgolvet hela kvällen! Träffade även en som va så sjukt lik Anders timell, dock hette han Olle så det va ju minre lyckat.
Ska erkänna att jag va helt lagom full igår, inga minnesluckor som jag är bäst på att ha. Hade nog en "dissar" fylla mer igår. Attans :) Jag vill ha mer av sånna kvällar!

Dagen till ära har jag varit ute på landet hos mamma coh pappa, legat i plaskdammen på en luftmadrass och stekt fläsk.
Nu ska vi grilla så det blir en mysdag med familjen juhlin :)
Älskade familj och älskade vänner

Äntligen helg!

Haha, vilken kväll igår. Vi skulle till eriks sommarstuga men jag och Elina slutade på min balkong. Lagom runda under fötterna. Dansade till The Best och bara körde.
Cyklade till Johanna i 190, kul att träffa dom igen.
Vi gjorde det bra helt enkelt!

träffade även min nya granne, trevlig prick!

Ikväll ska vi göra frimis farligt! Ska bli kul att få dansa av sig hela veckan, vi ses på schlagergolvet!

jag lever, knappt

Vilken himla dag. Kaos på jobbet och sen fick jag någon fixidé att jag skulle ut och springa. Tur att det inte började spöregna precis när jag gick ut från dörren. Tack!
Men nu har jag varit ute och sprungit för första gången på över ett år. jag lyckades! Här kommer jag sommaren 2048! Wooohooo
Igår va Elina och Erik här på en hyrfilm, ganska dålig med ändå lite rolig. kommer inte ihåg vad den hette. Så bra va den! haha.

Imorgon ska jag betala min första resa som blir, turkiet två veckor! ge mig nu!
Ikväll ska jag bara ligga i soffan coh gråta en skvätt till mig bok. Köpte Varför gråter inte Emma när jag va på ica danderyd. Kan inte fatta hur stark man kan vara som mamma. En bok som jag verkligen skulle rekomendera!

Har en lite sten i magen, Matilda ska åka bort hela sommaren. Jag kommer sakna henne så sjukt mycket. Tyvärr har jag avbokat resan till skurup  för att det är den helgen hon åker. Men jag blir av med henne i en månad sen kommer jag ner och visar hur det ska gå till i en vecka..

Lite dusch och bok på den här kvällen så är det snart onsdag!

vad hände igår?

jag ska nog inte dricka på ett tag nu. men så säger jag varje helg.. Som sagt va jag för första gången i mitt liv i solna igår, i kanske den finaste lägenheten jag har sett.  Vi drack vin, ska inte säga om boxen är slut eller inte, men kalas blev jag. Minnena är lite borta ett tag. Men när jag va med i matchen igen så stog jag på dansgolvet inne på Berns. Vid min sida hade jag fredrik och bill. Kul hade vi! MEN

Jag kan berätta att jag saknade örebro, jag kan inte säga att det va dåligt, men jag vill vara utomhus! det är ju snatrt sommar. plus när man ser att klockan börjar närma sig halv tre mår man bara sämre.

Jag skulle byta skor och hittade två trevliga ramdoms som jag pratade med. Det ända vi pratade om va min dialekt. Och dom konstaterade att alla från västerås pratar fulade än oss örebroare. Sen så hittade jag mina tre så drog vi mot MD. så hittade vi en taxi och åka hem, halv fem. Men eftersom jag inte är den som är den så vaknade jag nio. Varför sova bort en hel dag fast man vaknar och ör trött?
Jag ska hem till mamma och pappa och kolla hockey och jättesova. eftersom jag börjar kvart över sex och det är spt imorgon så jag är inte hemma förrän halv ju. PUH. men det är sista apt innan sommarn så det ska nog lösa sig!

Vakna Lisa Vakna

återigen ligger jag i soffan

i daaaanderyyd.
jag trivs verkligen här. Lisa och fredrik är nog min hemliga familj fast dom kan göra lite skulle saker ibland. Som igår,
Alla tre och ligger och nästan sover i soffan (klockan va nio) då fredrik reser på sig och börjar diska, och några sekunder senare står lisa och dammsuger? dom har lite konstiga ideér för síg. gick klockan att jobba igår, skönt att det a fredag! idag ska vi göra staden och sen ska vi till bill! Ikväll gör vi stockholm osäkert!

tillbaka

jag sitter i soffan nu henna hos mamma och pappa. Mamma är dock inte hemma så pappa är nog rätt nöjd för han behöver utan kommentarer fråga om han får kolla på hockeyn.
Värre blev det när mamma nyss ringde och jag berättade att vi kollade på hockey och råkade tillägga att det va vms än så länge bästa match. "synd att jag missar den" hon va ganska ironisk.
Pappa vill att jag flyttar hem igen, men det skulle jag aldrig kunna, inte som det är nu.

( Det skulle kunna finnas en anledning om jag skulle flytta hem. Det är om jag skulle få för mig att åka utomlans över två månader. Spara pengar och bara leva livet i något varmt land. Men som alla vet finns det ett men. Jag är ju så sjukt rädd för småkryp. Och jag är verkligen rädd, myra som flodhäst. dock har jag aldrig träffat en flodhäst men jag kan tänka mig bara. Jag kan knappt se ett kryp så börjar jag skrika. Några dåliga exempel:
Jag och lisa va utomlands förra året, vi kommer tillbaka till hotellet rund elva. Vi får coh snackar när det hoppar något framför mig. Jag skriker ifrån tårna och hotellpersonalen springer emot oss. What is it? Jag skriker tillbaka It's a frog!! dom trodde nog att vi nästan skulle dö. men sen gravade dom och återgick till sitt arbete.
.. En gång när jag sov hos M, jag skulle öppna på dagiset och han hade jobbat kväll. så jag smög upp halv fem på morgonen in till toaletten. Precis när jag ska sätta mig på toan ser jag en silverfisk. Jag skriker samtidigt som jag öppnar dörren och ser hur M sätter sig i sängen. Det ända jag får fram är DÖDA HONOM! sen fick jag fram att det va en silverfisk och han va lite lagom glad men han dödade den iaf. Han trodde det va någon människa inne på toaletten. Men det va det nästan, en silverfisk..
Så ni kan ju bara tänka hur min nivå ligger. Mina kära jobbarkompisar tror inte jag skulle klara det. tyvärr har jag itne mycket stöd från amma och pappa heller. men det är nog för att dom itne vill att jag ska vara borta.
Men jag vill verkligen åka. någonstans där det finns sol och jag kan bara ha kul! Vart ska man åka då isf?)

Imorgon 16.57 går tåget mot stockholm. jag längtar efter min Lisa.
Nu kom mamma! Myjs


två veckor

Det har hänt mycket nu, Helgen:
I fredags va jag som sagt hemma hela kvällen, fick lite besök av Elina och erik sent på kvällen.
Då jag och Elina satt och kollade på en dålig film låg erik och snarkade, jag somnade halv tre. Inga kommentarer.
Pappa ringde och väckte mig halv åtta: Kom hem på frukost.
Jajajjaa utan att tänka efter. men jag ångrade mig ganska fort så jag ringde till mamma och sa att jag blev hemma.
Tio åkte jag och köpte en brasse. satte mig i solen och drömde mig bort. Sen gjorde jag något som jag aldrig gjort förut, jag kollade på amerikanskfotboll. fattade nada men en duktig kille berättade allt för oss alla. Tackar honom för det!
Sen blev det grill och förfest hemma hos mig, sen frimp!
sen? ja
Söndag, ja?
sent på kvällen åkte jag iaf hem till mamma coh pappa för att soooova. (eftersom jag inte hade gjort det hela söngdagen, Eller?)

Hela veckan har det varit underbart väder! Jag har fått färg. Yeeeees!

Idag beställde jag och Elina två veckors semester i slutet av aug. Turkiet, here we come!!!

att jag alltid ska lyckas

Nu är jag snart tillbaka på ruta ett, det här året kommer nog bestå av sjukdomar. tyvärr men det är nog sant.
I onsdags när jag vaknade kände jag att jag började få ont i halsen. så sant som det va hade jag feber på kvällen. Varnade Sofie att jag aksnke inte skulle komma till jobber på torsdagen, men det gjorde jag. Ännu mer feber den kvällen.
Idag slutade jag tolv, riktigt skönt. Jag kom hem tre efter ha varot på meriberg och handlat allt jag inte behövde. Snart får jag inte köpa mer, linnen, jag kan snart bada i alla dom. Men det behövs alltid mer.

Ikväll blir det hemmakväll. låter inte sant men så är det. Vill till Matilda, men känner att jag måste vara hemma och sova.
 jag ska bli frisk tills imorgon där kvällen är helt oplanerad. Ett glas kan det nog bli, om jag mår bra.
Det ända jag vill är att jag ska vara frisk till nästa helg, då ska jag till stockholm hela helgen. Vara med Lisa en hel helg, underbart!
Blev sapligt orolig när jag ringde till henne idag och hon grät. Då kan man snacka om att man är maktlös, man är 20 mil ifrån henne och inte kan göra någonting, mer än att prata. Hon är min lilla guldklimp som är 20 mil ifrån mig varje dag.

Jag har även kommit in i en sjuk svacka, det kan va bland det sjukaste jag har varit med om. Jag trodde det blev bättre med åren men nu ska jag aldrig sluta förvånas. (Call your girlfriend) Det är helt sjukt!

Puss

helt slut

min kropp tar kål på mig. Nu är jag trött hela hela tiden, kan somna på två sek när som.
men det löser sig, får sova inatt!

Jag längtar redan till nästa vecka. Lisa kommer hem mån&tis så åker jag upp till dom på helgen, hoppas inte på samma succé som när jag va där sist? dom flaskorna som innehåller rött blir inte mina ben glada över. Dom kokar och blir som överkokt spagetti. utan att överdriva.
Kanske som i helgen, tror inte att det va så illa då. Men jag ska inte lova någonting.

men det sjukaste från i lördags är när jag kollade på alla sms jag hade skickat (ha aldrig mobilen på när ni är fulla) inte ett ända stavfel. Det är nog som jag tror, bara jag får i mig minsta lilla blir det svart, jag kommer inte ihåg någonting men ändå så är jag som nykter. Men det kommer jag aldrig få reda på eftersom jag inte ska dricka det något mer. Deal!

Ikväll ska jag ta det lugnt, imorgon tror jag det kommer hända lite mer. Tänkte åka och hälsa på Matilda (hon vet det bara inte än), handla, städa och hinna kolla på bb.
Sen på torsdag har vi utflykt hela dagen.

Missade jag att säga att jag hade snöstorm när jg va ute med barnen idag?


jani

en sak har jag lärt mig efter denne helg, jag ska verkligen inte dricks sprit.

dax att inta sängen

RSS 2.0