In heaven

Hemskt att veta att man aldrig ska få se personen igen.
Fattar inte hur man ska reagera.


Kommer sakna dig Viola

Dess familj

Ja, kommer hem just. Pappa har köpt ny tv. Mamma lite halv smått galen för att pappa verkligen inte fick köpa en ny. Och Danne helt avslagen för att mamma har fått en ny data skärm. Och tro det eller ej, 32 tum.
Va fan ska hon ha det till tänket jag och mamma fattar ingenting och bara skrattar.
Welcome to my life

Dagen har som vanligt tillbringats i kumla. Helstressig dag men inslag av snobbar&nördar.
Dax snart för träning,

PUSS

det är så kärlek ska vara

va tvungn att ta fram och kolla på balklänningen igen när jag kom hem idag. uhhhh, kan det inte vara bal imorn? Studenten nu snälla!
Pratade med Martina idag och hon hade tappat sig boljett när hon tog studenten förra året så hon kom inte in på fimpan. Bad luck och jag känner att jag ligger lika illa till. Nej, jag sa till mamma senast igår att jag lovade att jag itne skulle dricka så mycket. Men vadå, det är en dag imonr oxå!
Tränade innebandy igår, alltid lika roligt. Spinning&styrka idag
Mys med mamma ikväll när jag kommer hem.

Ja, Puss en den här dagen

Patrik hjärtat´


Waaaaou

Gårdagens dag tillbringades bara med tyget som skulle bli en balklänning. Började väl vid tolv och den var klar fem och då ade vi ätit lite oxå.
Vart exakt som jag ville ha den, känndes skönt att man sydde den själv, om man hade köpt en hade den kanske inte suttit bra? Nu sitter den exakt efter kroppen.

det är ju det som kallas kärlek

student present

 

                   

Ja, skulle man väl inte tacka nje till?
1,5 km från antalya och 50m till standen

snälla, i student present

utomlans

                                     

Pappa satt igår kväll när jag kom hem och kollade på resor igen.
Dom har sagt att som bara ska ta korta tripper igår, men det kommer nog bli en resa till detta ställe.

Pegasus world i turkiet side :)

Det är det här som kallas kärlk&paradis

Shopping

blue moon.
helt vanliga dagar nästan. Onsdags fick jag springa, och då menar jag verkligen springa till tåget. Skulle in till stan med elina och sendan häma racer car.
Blev en snabb hittar dag.
Inskaffade:

 
väskan som jag har kollat på så himla länge och ett par
pumps som jag bara kännde för.


Och bliksten ska bara där JA.
Hitta denna på gina. Helnöjd när man ska utomlans och har brännt axlarna lite lagom.

Ja, började tolv och slutan åtta igår kväll. Allting slyter på som vanligt och helgen är redan fullbokad.
Ikväll är det delad mening om jag ska ut me Matilda eller inte. Men slutar åtta så det känns lite sent.
Annar blir det mys i pålsboda med Plutten.
Morgondagen börjar med Staden och sendan hem och sy balklänningen hela dagen och hela söndagen.
Woho, fick redan på igår av Rebeca att balen är den 6 juni 1-0 kul och ha den dan efter sutdenten

ja, frulle nu och sen iväg till kumla&maxi

Ha en trevlig helg!


som vilken dag tisdag

Ja, sportlov vare ja. Tillbringar hela veckan i maxiköket&deilin. Men tack för sovmorgon trosdag och fredag! Börjar tolv (: fast så slutar jag åtta så det är väl både plus&minus.

Hade mys lunch idag med Elina. År&dar sen man såg henne. träffas imorn oxå en visa in till stan.
Helgen ja, fredag blir väl bara sov efter hemgången halv nio, matilda skulle ut men känns som att man kommer allt för mycket efter om man kommer in till stan vid tio. Men hoppas på lördagen att träffa elina och antingen mys eller lite dricka eller båda!
Aldeles för längesedan man träffade vissa folk. Helt fel att träffa lisa, saknar henne massor.
Stina och hanna måste styras allting snart!   Ja, någon man aldrg träffar och träffade alltid för några år sen va/är johanna. Men tiden går och man glider isär. Synd är det ju!
Nej, jag saknar alla!

Klipp idag planering för bal&student också

PUSS

hard life

just nu vill jag bara lägga mig ner och somna, vakna imorngon och va helt frisk och kry!
Sjukan har legat i  nu i ungifär två veckor utan att ha slått ut. nu är det en början på det.
Igår kväll va jag helt död. Känndes som om jag hade sprungit 5 mil (vet inte riktigt hur det är men jag tror mig veta) Fick mamma att ta fram solariet första gången på hela året. Jätte skönt! Ville verkligen aldrig gå därifrån.

Ikväll blir det mys, ska till pålsboda senare och morgondagen vet jag inte riktigt vad den bjuder på men kvällen blir bio&ute mat

Puss på sjukan

sanden mellan tårna&svalka min kropp

                          



                           

ge mig sommar                           


efterdags torsdag

glömde just bort att jag var på stan i torsdags med Matilda. Som jag sa så trodde jag att det bara skulle bli smycken. Och mycket rätt. Tro det eller ej. men jag hittade 14 par örhängen&3 ringar. Blev inte bland topp 10när jag kom hem men vadå? hela kittet gick på 160 spänn och om det inte va extra pris skulle det ha kostat 788 spänn. vilket klipp om jag får säga det själv!
Va en hel mysig kväll iaf!
Träning snart

klassiskt

underbart!

måtse ta allting från början fredagen gick jag upp alldeles för tidigt kände jag. Kvart kver sex, eller 06.12 började mobilen att ringa. upp och ta morgon te och sen iväg till en häktig fredag fylld både i kök&deli.
Hem fort som attans för att hinna göra sig i ordning till lerbäcks hotell för att äta mat&kolla på tater med släkten Larsson. Riktigt kul var det och se. Och vem gissade inte rätt på mördaren? och vem vann tre böcker i pris. Jo jag!
Kumla för att lämna av Lena på tjejfest. Hem och tv mys till pålsboda. Hämta lena på natten och sen sov.
Morgonen blev hem och fixa ordning sig till innebandy matchen och sedan gick färden ner mot skövde. vann matchen med 7-5? pass vem bryr sig. vann gjorde dom iaf. snabbt gick det att åka till tussisarna. Äntligen kommit fram till gniräv och bakochmarf blev mat, mys, ut&gå, prata till tusen och musiktävling. var där för kort tid bara. hemgång på söndagen.
Tack för en underbar helg!

Puss

jävla skit

Okej, helt ärligt. Jag vet itne vad  det är som har hänt men det är något man måste ändra på. Kvällen igår va mysig, tills just det där händer. Blir så jävla arg. visst kan alla bli arga vad är det för fel med att inte bli? alla kan inte vara änglar.  Ska bli skönt att komma bort i helgen litegrann. Bara från sköllersta.

Oh, imorn blir det lättnad över en stanrunda med Matilda. Hoppas på att hitta en vit jacka (säg inget till mamma) en jätte kärlekväska och några skor. hörde från Madelen Andersson att det skulle finnas lite skor på åkes. Perfekt Men själv så vet jag att jag inte kommer hitta något av det. Känns som det blir en smyckes dag.

Älskar dig Patrik

dom dagarna

Efter en 95% skit helg så slutade söndagen vid halv åtta snåret ganska bra. Eller riktigt bra.
iväg till kumla att kolla på när sköllersta skulle försöka ta sig vidare till halmstad. Just igår va dom bland dom 7 bästa lagen i sverige. pappa&jag pratade om på ditvägen att det skulle va ganska fränt om "korvlaget" kom vidare. Men som sagt var det mot två stockholmslag. Okej, många säger att det är tråkigt att kolla på fotboll. Men fan va nervös man är. Vann iaf första matchen med stolparna på rätt cm sida 1-0 Tack. Ja, en match kvar och en måste match för att komma vidare. 1-1 i halvlek. jävligt bra va dom. en lite smak av forward som dom slog i Dm finalen i jan. men så tog Stockholms laget in 1-2 så tänkte jag. "det är slut" Men vafan, dom låg under mot karlstad i sm slutspel 1 med 2-4 till andra och vände till 11-4 så varför inte? Men jo vad händer? Dom vänder hela skiten och vinner med 7-2.

Känner mig verkligen som att hoppa från outfits till fotboll. Men det här är varken en modeblogg eller en Krönikablogg eller må kallat vad du vill.

Ja, så sköllersta är nu en av det fyra bästa lagen i hela sverige. Ja, korvlaget från sköllersta ni vet där Lithells ligger!

Helgen är redan i minsta detalj- Direkt från kumla till pålsboda på fredag. Vådare till ja, något hotell mot askersund. Upp lördag kolla på innebandy och direkt till skövde. Siktar mot att få Pia&mamma undet bordet:)

Ännu en toppendag på praktiken! tiden går bara för fort. och sommarjobbet är helt klart! börjar väl den 7 juni och slutar någon gång. Hoppas verkligen på förlängt!

Träning!
Puss

(va på stan härromdagen. Oj, mamma det råkade bli en jacka till :)

RSS 2.0