dom dagarna

Efter en 95% skit helg så slutade söndagen vid halv åtta snåret ganska bra. Eller riktigt bra.
iväg till kumla att kolla på när sköllersta skulle försöka ta sig vidare till halmstad. Just igår va dom bland dom 7 bästa lagen i sverige. pappa&jag pratade om på ditvägen att det skulle va ganska fränt om "korvlaget" kom vidare. Men som sagt var det mot två stockholmslag. Okej, många säger att det är tråkigt att kolla på fotboll. Men fan va nervös man är. Vann iaf första matchen med stolparna på rätt cm sida 1-0 Tack. Ja, en match kvar och en måste match för att komma vidare. 1-1 i halvlek. jävligt bra va dom. en lite smak av forward som dom slog i Dm finalen i jan. men så tog Stockholms laget in 1-2 så tänkte jag. "det är slut" Men vafan, dom låg under mot karlstad i sm slutspel 1 med 2-4 till andra och vände till 11-4 så varför inte? Men jo vad händer? Dom vänder hela skiten och vinner med 7-2.

Känner mig verkligen som att hoppa från outfits till fotboll. Men det här är varken en modeblogg eller en Krönikablogg eller må kallat vad du vill.

Ja, så sköllersta är nu en av det fyra bästa lagen i hela sverige. Ja, korvlaget från sköllersta ni vet där Lithells ligger!

Helgen är redan i minsta detalj- Direkt från kumla till pålsboda på fredag. Vådare till ja, något hotell mot askersund. Upp lördag kolla på innebandy och direkt till skövde. Siktar mot att få Pia&mamma undet bordet:)

Ännu en toppendag på praktiken! tiden går bara för fort. och sommarjobbet är helt klart! börjar väl den 7 juni och slutar någon gång. Hoppas verkligen på förlängt!

Träning!
Puss

(va på stan härromdagen. Oj, mamma det råkade bli en jacka till :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0