nyår

vilken dag igår, tog ut en timma flex så jag fick sluta halv tre! hur skönt är inte det? Sen åkte jag hem för att packa, åkte till Stina några timmar och snackade massor. Vilka minnen vi har tillsammans! Sen va det ju bingolotto. Så hodde kom över till mig och spelade. Vi vann inte! ag som hade planerat att jag coh fru sund skulle vara i new york just nu....
Sen gic jag och la mig. Hade pratat med H i en minut tidigare på kvällen. så hade vi sagt "vi hörs imorgon". När jag hade lagt mig så precis innan jag somnade to jag handen av någon andledning mallan madrasserna. Vad hittade ag där? Jo! Mitt körkort och bankkort :) Hur dom hamnade där är en annan fråga. Så sen jag hade slappnat av lite ringer H. Ringer upp och får höra "förlåt att jag ringer så långt efter.. Men vi har precis kommit från poolen" Kul kille! Men så blev det itne mycket mer för jag ville försöka sova. Så kanske två minuter fick jag höra hans röst.. så sov jag som en påse skit i natt. Fem gick jag upp och åkte ivög till jobbet där jag va i fyra timmar. (fick även i bilen till jobbet höra Hs röst i två minuter) Sa hej då till alla etersom det va min sista dag.

Hem och vidare i bilen till stokholm. Nu är vi här! Lisa jobbar så jag och Elina är hos fredrik.

imorgon är det nyår hos bill! all jävla in!

Saknar dig H

jätte borta

Jag är förbannad på mig själv! Tappat bort både körkort och bakkort i lägenheten. Mamma skrattade högt, pappa skrattade högre!

Blev ändring på schemat idag så jag öppnade. Men jag vaknade av att jag hade ett missat samtal från H och eftersom dom är så många timmar efter visste jag att han skulle vara vaken om jag ringde (och troligtvis dyng) Men hade svarade inte, så ringde han precis när mitt första barn kom. Kunde natuligtvis inte svara, sen blev det lite kaos så när han hade ringt några gånger ringde jag upp, inge svar. Konstaterade att jag hade varit för seg att ringa upp. Men jag fick iaf höra ifrån honom på sms och face!

Varit på stan efter jobbet med mamma, hittade ett linne. som inte ens va på rean! Imorgon ska jag jobba, träffa sofie en snabbis och sen ska jag till Stina och spike! Sen blir det sängen och sova inför öppning och resa till stockholm! Kan hoppas på en repris från mig och Lisa i lördags! haha, Vad hände va våran fråga i söndags :)

Vaknas mat hos fröken juhlin!

man vet inte vad man har

jag måste få skriva av mig lite.

Vi hade själva bestämt att vi inte skulle vara tillsammans innan han åkte. Vi har träffats minst fyra gånger i veckan sen i slutet av oktober. Jag ville inte träffa hans familj innan han åkte (varför skulle jag göra det om vi ändp inte va tillsammns?) Jag tänkte såhär när han åkte: På lördag är det julafton, sen går det ju en vecka så är det nyår, sen ska jag börja på nya jobbet och sen kommer han hem. Men just nu känns det som att han har varit borta i flera veckor. Saknar honom som tusan! Men det spelar ju ingen roll hur mycket jag vill att han ska komma hem, han kommer ju inte tidigare hem för att jag vill det.

När William åkte bort i två månader ska jag itne säga att det va lätt, jag saknar honom oxå som tusan. Men han skulle se nya länder. H har varit i new york, vegas och miami flera gånger. Varför då åka? :)

Han ringde igår, han va dyng. Men skönt att höra att han levde lite iaf :)


Har jag kommit fram till något? Ja faktiskt, jag är nog kär!

juuul

dagen hemma hos mamma och pappa va bra. Kvällen slutade med lisa och satin!
Jäääävlar va kul vi hade, inte lika kul igår när vi ännu inte har kommit fram till om vi är fulla fortfarande eller om vi inte är bakis.

Ikväll kör vi igen!

God jul!

Vaknade av mamma och pappa, halv sju. Kul!
Jag och pappa vann igår, han hundra kronor och jag en miljonlott. Betyder att jag måste kolla på bingolotto nästa vecka oxå. Kanske kan bli då jag vinner en miljon och får åka till vegas?

Fick ett sms av H ig¨r när jag skulle l'gga mig. Dom hade kommit fram till hotellet och drack öl (otippat) väntade på att gå på nhl matchen!

Jag ska få åka och köpa min egen julklapp :) Onödigt kanske, men alltid bra att ha :)

God jul alla vänner, ikväll är det jag och lisa som blir farliga

Haaaaajdå

hemm i sköllersta, hos mamma och pappa.
Vi ska kolla på uppesittarkvällen och äta smörgåstårta! Mysigt! Sen vet jag inte om jag åker in till stan för att säga hej till lisa eller om man blir kvar hela kvällen.

H åkte imorse. Vi (läs han) gick upp kvart i sex. Jag hade stalt klockan två minuter tidigare så jag skulle kunna prata med honom direkt när han vaknade. Sen åkte han kvart över. Fick en bra kväll tillsammans igår iaf, kollade på film och bara snackade.

Jobbat, skulle ha slutat halv sex.. sista barnet gick tre :)

Dax för en plan B.


Fy tusan va jobbigt!

Har varit riktigt jobbiga dagar på jobbet nu.
I tisdags när jag berättade att jag inte skulle vara kvar på Ekhagen började mina närmaste gråta. (T&C)
Även jag....
Igår när min bästa "bajskompis" skulle gå hem fick jag en blomma så jag bara kände hur ögonen fylldes av tårar men jag kunde hålla dom tillbaka.
Idag när jag fick lappen av T&C började jag gråta och när dom läste vad jag hade skrivit till dom blev det bara ännu mera jobbigt. Dom har ju ändp varit mina bästa extramammor :)

Så idag när jag skulle åka hem mötte jag ett barns mamma som även blev ledsen, hur ska man då kunna hålla tårarna tillbaka? Kommer att vara den bästa avdelningen jag har varit på!

Men nu ska jag gå vidare till adolfsbergs förskola! Den privata.. Det kommer att finnas underbara föräldrar och barn där oxå! Och jag kommer att jobba med Malin!

Ska åka till H ikväll, han åker imorgon. Tråkigt men han kommer att ha jävligt kul! Men allt detta på en vecka är ju kanske inte det bästa. Men jag har massa underbara vänner kvar som kommer göra så att jag har kul oxå! Både lisa och Carro kommer hem! Kan knappast bli bättre!

Slå in dom sista julklapparna sen fixa lite här hemma och styra bilen mot kumla!

nu är det jul igen!

Äntligen har det kommit lite snö! Så himla mysigt. Dock midre roligt när man vaknar tusen gånger på en natt och någon säger aj hela tiden och dessutom har tvn på. Va på lagom bra humör när jag skulle åka imorse... Då fick han veta att jag kunde ha morgonhumör!

Vi skulle kolla på beck igår, la mig i sängen under första pausen sen va det kört!

Varit iväg idag, jag vet inte vad jag känner. På något sätt är jag nervös. Men jag måste ändå tänka att jag inte har något att förlora!!

Ut och käka med "gamla gänget" idag. År och dar sen man träffade alla samtidigt! Sen ska jag väl ta hand om killen som har ont överallt. Om jag orkar åka dit...

Inte orolig att jag ska sakna honom när han åker. Men hur ska jag inte kunna prata med honom på nästan en månad som jag brukar prata med varje dag? Jag löser det nog bra men jag tror bara att det kommer kännas konstigt! 

Imorgon visar det sig om jag hör hemma där eller inte!

Ångest veckan är förbi

Va hos Malins kompis förra helgen, jag har fortfarande ångest! Så läskigt när man tror att man kommer ihåg saker men så får man reda på att man inte gör det. kommer inte ihåg något från hela strömpis nästan.

Så hela veckan har jag mått skit helt ärligt.  Träffat H i mån, tis, tors och fredag! Jag är glad, det är väl det som är viktigast känner jag. Jag gillar att vara med honom så är det!

Innan jag åkte till honom i fredags va jag hemma hos Sophie. Kul att träffa Matilda igen efter så många veckor utan henne. En tjej jag saknar till tuuuuuusen! Åkte iaf hem till H, somnade i hans soffa så blev jag väckt och fick lägga mig i sängen.

Innebandy igår, satt på nålar! Sen skulle det bli en öl med Malin. Elina fick "dissen" (Ironisk) av sin kille som tydligen skullr dricka så hon följde oxå med. En öl med Malin slutade på en förfest hos hennes kompis. Ölen på olearys uteblev och vi hamnade på dansgolvet på harrys.

Vaknade i en säng hos familjen sund i kumla. Mysfrulle med mamma sool så kom mamma och pappa och hämtade mig :)

kvällen? H eller hemma. skulle vara skönt att få vara hemma. Men han åker på fredag...

Mysssss

va på marieberg för att träffa pia och knutt, så va Alicia med oxå. Så nu har jag bokat helgen 6-9 jan i skövde:) Bowling och olearys står på schemat. Kanske att man kan ta med pia på en utgång! haha

Jag kom hem med en telefon rikare? Haha. Jag visade en telefon jag kunde tänka mig, tio minuter senare gick jag med den i en påse i handen. Tack då! Jag vågar tyvärr inte starta den förrän Elina kommer.. Men hon vet inte riktigt om det än.. Varken att hon ska hjälpa mig eller att jag har köpt en.

Kanske ska försöka läsa lite om den så jag kan svara när det ringer? Som sagt.. läsa på måste jag göra. Lära mig telefonen får Elina sköta.

Malin står på schemat ikväll. Det sista jag sa till H innan han åkte förut "Jag tror jag ska vara nykter" När jag ringde honom frågade han när jag skulle börja dricka. Jag svarade glatt halv sju, "haha, ja det där med att vara nykter trodde jag inte en sekund på" Tack för stödet!

Fick även kommentaren på systemet förut "Kolla hur mycket hon ska dricka" som tur va var det både till pappa och mig :)

All in!

jag är ett måndagsbarn

vilken skön kväll det va igår!
Kollade på idol och sen gick vi och la oss. Först jag: "Kan vi inte lägga oss jag är jätte trött" "Nej Linda, klockan är ju inte ens elva" Två minuter efter "Jag är trött, vi kanske ska lägga oss iaf"

Sen somnade jag som en stock! Och vaknade av mig själv strax efter åtta.  Drog mig lite i sängen så nu har jag tagit plats i soffan medans H ligger och snarkar i sängen.

Tänkte slå på tvn och somna lite´framför den innan det blir mariberg för hela slanten!

Berättade jag att jag ändå färgade håret i torsdags? Jo och snyggt blev det! Riktigt nöjd över färgen.

tänka vad skönt det skulle vara att vara nykter ikväll. vet aldrig vad som händer.

Pusssssssssssssss

doooh

hade glömt att jag skulle köra pappa och hans jobb ikväll. KUL!

Men nyss fick jag reda på att jag inte ska vara ensam ikväll, H kommer in och gör mig sällskap :)
Han får väl sitta och vänta medans jag kör dom...

Imorgon ska jag till marieberg och träffa pia och knutt! Kan bara bli kul.

tända ljus och äta chips tajm!

Baaaka

Fail! Nu när man läser lite noga måste den vara varm. Men Linda fixar!

Planerna har ändrats lite för kvällen. Hodde och Bille kommer sen, men jag ska till H för att klippa honom och sen ska han färga mitt hår? Hur ska det sluta? Som han sa "Kan ju inte bli annat än  fel eller rätt...." 

Det har även kommit snö till örelabro! Känns skönt att se att det är lite ljusare när man slutar jobbet!

Vi smackar på med bakningen 

Onsdaaaaaaaag

I tisdags fick jag någe fnatt när jag skulle äta. Som jag skrev hade jag en skål med cips  som jag tänkte äta men då fick jag för mig att jag skulle banta?! HAHA. Alla som känner mig kan väl tänka hur detgick...
Jag tog en blodgrape och sen när den va slut så skrek chipsskålen på mig. ÄT MIG! Så bra gick det.. Haha

Igår jobbade jag som vanligt, hade precis kommit innanför dörren så ringde mobilen och Hodo som skrek MAAAAAT! Blev en snabbis i duschen sen åkte jag till RL och köpte med mig mat till Chrillbille. Kollade på en film som jag trodde skulle vara sämst. Satte mig i bilen mot kumla och H. Fick ett sms "Halv åtta? :)" Jag hade sagt att jag skulle vara där så men blev lite längre hos chrillebille än vad jag hade tänkt så jag gled in lagom till fotbollen kvart i nio :)

Vaknade imorse av att Hs granne bara skriker i trapphuset. Trodde människan va inne i lägenheten och självklart blev jag livrädd eftersom H redan hade åkt till jobbet. Blev så jävla rädd! Så jag pallrade mig upp då för att jobba till stängning.

Blev ikea med mamma och pappa efter jobbet. Myyyyysigt att gå där med dom. Åkte till parken och köpte en köttbit och lite morötter till middag. Så nu är jag mätt och belåten! Bara Guran och Batman kvar.

Imorgon ska jag baka och bille och Hodo kanske skulle komma förbi och göra mig sallskap!

Dax att fixa det sista och sen hitta sängen.

PUSS

lång

ska vi fortsätta på helgen....

Igår klockan åtta hade jag fortfarande ont i huvudet. Har kommit fram till att man inte ska shotta på krogen. Ingen bra idé, men det är ju bättre sent än aldrig att komma på det.
Jag fick min pizza, jag fick inte donken. men hittade en påse med chips som gjorde min kväll. Jag sov nästan hela kvällen. Ändå hade jag inga problem att somna när jag väl skulle lägga mig. Igår sa jag faktiskt att jag aldrig mer skulle dricka. Men det va för att jag mådde som en sjuk kille... :)

Imorse trodde jag att det va ett skämt när mobilen ringde. Jag tänkte att det va onsdag, men så kom jag på att jag inte hade jobbat dagen innan så då kom jag ganska fort fram till att det va måndag. Och det är min längsta vecka på jobbet, jag stänger på fredag! Men jag är lika glad för det! Alltid kul att vara på jobbet 8-17.30 en fredag :)

Elina åkte till Norge inatt, tror jag iaf :) inte hört någor annat så jag tror dom kom iväg. Först skulle dom vara borta i två veckor men nu ska dom komma hem till helgen så det blir som en vanlig vecka.

Just, det snöade ju idag! Fast det blev ingenting på marken men snö är alltid snö!

Ska gå ner till tvätten sen är det soffan. Råkade hitta skålen med chips som blev över igår :)

kort

Elina och jag hamnade i kumla på förfest igår, dock va vi där i en halvtimma? Sen gick vi mot klubben.
Dansade hela kvällen och gjorde något som jag aldrig gör annars. Strular på krogen, eller jag strulade inte jag råäckelhånglade mitt på dansolvet. Va med H så det va ju okej men för tusan Linda, inte på krogen. Vänta tills du kommer hem tack.

Vi va bra fulla igår, men kul hade vi! Sov hos H.

Berättar mer sen. soffan och så är det någon som har skrivit något under ögonlocket har jag hört.

bäääästis

min bästa elina ligger här i min säng. Vi ska ta en pn nu sen ska vi påt tror jaaag.
Lite regn har jag inte dött av än.

Vart kvällen slutar vet man aldrig.

Puuuuuuss

Lite som man har tänkt sig

Åkte till H igår, skulle kolla på topmodel där men han va tydligen redan hemma så vi fick slåss om vem som skulle få kolla på vad. Jag vann! Jag fick även se idol!
Va så sjukt trött, så jag tvingade honom att jag inte behövde åka med tillbaka in till stan för att hämta sin syster. Jag vann igen :) Sov lagom skönt när han kom tillbaka. sen vaknade jag halv åtta pigg som en lärka. (somnade ju ändå innan elva så åtta timmar fick jag ju)
Vann tydligen vm i att inte ligga still innan jag hann att gå upp ur sängen.
Precis kommit hem till mamma och pappa, hur mysigt är det inte när man kommer hem och kakelugnen är igång och keath ligger framför på en ullmatta:)
Så nu har jag gått runt och tänk lite ljus så vi får det mer mysigt.

Jag ska träffa Elina idag, känns alltid lika bra när man ska göra det. Hon åker sanrt bort, hur tusan ska jag klara mig?
Som pappa säger " Hur ska det gå till?"

Ikväll? ja man kan väl hoppas på en öl? eller två? :)

som man byter trosor

Somnade igår, vaknade två sekunder senare av att H sparkade mig och jag skrek: Va fan håller du på med? H: Jag har ramlat ur sängen. Fast han hade inte gjort det... han drömde. Blev inte helt nöjd då. Men jag fick upp 05.06. om jag va pigg? nej men ändå skulle jag kunna tänka mig ett jobb så man började sex varje dag. För att komma hem på eftermiddagen..

Slutade halv ett, hann förbi marieberg och farmor&farfar och va hemma till halv tre.
Nu är det soffhäng och ikväll ska jag somna i soffan och vakna upp pigg.

Morgondagen är helt förändrad. nu står jag i valet och kvalet. nykter? inte nykter? Skulle vara himla skönt att vara nykter, meeen vad ska man då göra? 

Om man ska ta en pn så man håller sig vaken hela idol ikväll. 

det va sista gången, meeen ja. svårt 


Snart är det heeeeelg

Jag tar helg halv ett imorgon, TUSAN VA SKÖNT!
Ska träffa Sofie och lilla (stora) Alva efter jobbet :) Sen på kvällen vet jag inte än vad som händer, nykter måste jag vara eftersom jag ska ut till sköllersta på julfurukost tidigt på lördagen, MYS!

Elinan kommer snart hit :) Dricka lite chailatte och äta en lussiskattius. Första för iår faktiskt (om hon hittar några)

Igår träffade jag H, första frågan behöver ni inte fundera över. Den löd iaf såhär:
Hur full va du i fredags?
Vadrå?
Ja, i lördags frågade en kille om jag va din flickvän.
Jaha.

Kul svar va? Men oroa er inte, jag är fortfarande (ehhh kanske) så singel man kan vara.

Imorgon kommer det bli tråkigt på jobbet, Carina är i thailand och Therese ska till gbg. Så T sa till mig när jag åkte från jobbet, hoppas du får roligt imorgon. Du kommer inte få skratta något.
Eftersom vi tre är så sjuka tillsammans så har man aldrig en tråkig stund. Två exempel:
-Du Linda, kan du spruta lite ketchup på mina brön?
- Gud va mycket hår jag har här :)

Men T är tillbaka på måndag och C är tillbaka nästa måndag så då är allt i sin ordning.

Lördag ska jag träffa Malin och Emmelie igen, vi ska göra succé som vanligt. Nu kommer även några av Malins vänner med, dom spottar inte i glaset kan jag tala om. Sånt gillar jag!

Jobb 05.45-12.30 imorgon.

Sen köööööööör vi!

RSS 2.0