då va det tillbaka

har inte kännt sådär jätte mycket i huvudet som första veckan men jag fick bakslaget igår kväll.
Just nu känns det som det är dagen efter (om man tar bort bakfyllan) Lyckades hyra två filmer idag iaf. kollat på en P.s. i love you. okej, kan va en av dom bättre filmerna jag sett. Cp katten fick ligga hos mig hela filmen oxå.
hyrde Irene huss oxå så det blir att kolla på den oxå sen. fixa lite mat och sen sova en stund.

låt det nu gå över till kvällen.
Jävla skit huvud


fingret i mitten upp

jävla skit.

Fast jag har haft en underbar dag med Lisa

hallehuhu

wohoo, imorse vaknade jag först kvar tjugo över sex. svintrött och somnade om direkt. Vakade av att jag va jätte pigg och vågande knappt kolla på klockan för att den skulle vara för mycket, Halv sju! jävla skit så vare att pina och se om man kunde somna om men ivar cesar knut erik. pappa och jag åkte till kumla och fixade frulle så åkte patik iväg på sin match och mamma och jag åkte till stan, dom ska på bröllot "det finadste ni har" mamma köpte en  finfin klänning och mer där till. jag hittade just den päls jackan jag ville ha och när vi skulle ut från hm så såg jag en päls mössa. den blev oxå min, och tre par skor och ett par ridstövlar som jag fick från mamma.

Ska snart eller, sanrt och snart. matilda kommer och hämtar mig så åker vi hem till henne och sen vidare info blir imorgon. ja, pappa blev galen när han hörde tre par skor coh sa " ja, du måste ju minst ha en trea för att få plats med allting"
ja det ligger något i det. det blir nästa problem.  och det är peppande och kanske veta att man är i spanien över nyår och redan nästan hittat kläder. mumma

jaja prata lite skit med mamma sen iväg till kumla! en trevlig kväll folket!

helg

känns som jag får skylla mig själv att det är en ledig hel med alkoholförbud. men nästa helg måste jag verkligen gör något. sen jobbar jag två helger irad så d¨å kommer man väl vara död.

men nu ska vi peppa, lön idag! och jag längtar fakiskt till att åka ner till Barca.
ja, idol coh mys med familjen ikväll!

helt slut

blä, så trött är jag. gått toppen att jobba och nu är det bara att köra.

orkar inte skriva.

let me go

sådär, helgen med sällskap från skövde va ur kul! gårdagen började med jobb för första gången på en vecka, kunde ha gått bättre så det ska bli spännande och se hur det går med tolv timmars pass imorn.

idag va en ledig dag som jag tillbringade med patrik sen träffade jag Stina, eftersom man måste passa på när man är ledig. nu är det jobb som gäller och till helgen ska jag nog träffa matilda.
Idag när jag träffade Stina pratade vi om att flytta hemifrån det är ju skrämmande! men det är nog kalas att ha lite själv.

jaja, då va det kväll och snart sovdax.

oh, fredag

känns som många ska ut, själv ska jag sitta hemma och sova med familjen och äta tacos.
Just nu önskade jag att jag hade varrananveckas jobb, och va ledig nästa vecka. 1025:- en vecka i spanien med hotell ohc allt det är ju näsan skrattretande!

tala tyst om att jag va på shopping humör idag. ett linne, tre par skor, två tröjor, två örhängen, två sjalar, solglasögon och mat på stikans! kunde väl inte bli mycket bättre än så.

imorgon har jag och patrik fyra år, känns som ett! Jag får ju inte göra någonting utan att ut och käka så vi skulle nästa till någon annan helg då jag kunde hitta på något. så imonr får vi besök av skövde pia, Kenneth, alicia och abbe. riktigt trevligt och jag ser fram emot det.
just nu längtar jag bara till kväll och att jag ska få sova. patrik skulle ta en hejdå kväll med robin som åker till barcelona ikväll och jag längtar redan nu att få hälsa på honom, fast det är väl inte just honom då utan själva barcelona :) Spara lite extra pengar och en helg där nere är väl inga fel?

ja, kanske ta lite vatten?

planerat!

just tjugoårs kalaset igår gick alla tider. superfunt allting och tyvärr kunde jag inte med på lördag och fira, är ju alkoholfritt nu.
ja idag har jag varit hemma och patrik hela dagen. jag coh Tomas har liknande, han har en nerv eller nåt som sitter fel så han känner sig oxå full. har inte blivit för mycker gjort, Lena fyller ju år idag så det blir kalas nu oxå. morgondagskcällen vet jag itne vad jag ska göra. någon som vill ha sällskap är det bara att hojta!
top model dax nu!

Full som en kastrull

ja, dagens jobb slutade och började itne så bra. Vaknade klockan sex och tänkte ligga kvar till tio över, och när jag skulle gå upp missade jag sängkanten så jag ramlade på golvet (aldrig hänt förut) upp coh klä på sig sen iväg till jobbet. fick åka med pappa denna gång eftersom jag itne får köra själv. kom dit och blev utskrattad av alla och så frågade dom vad jag gjorde där. efter en halvtimma började det rnurra på riktigt och jag ringde till mamma, hon hade inte lektioner förns tio så hon kom och hämtade mig.
fixade lite filmer igår såklart funkade det inte.men hann och träffa Stina innan hon åkte till jobbet.
Ikväll ska jag till Matilda som fyller tjugo stort grattis!
blir beckrejs tills klockan fyra sen kolla topmodel och så iväg.
Just my luck


the end

sådär, nu va sjukstugan slut och imorn ska jag försöka börja jobba. har ringt och pratat med morfar att han får hämta mig om han inte orkar.
Haha det är nästan att jag inte tror mig själv att jag ska börja jobba. Jag stressade in i duschen innan mamma skulle hinna ta upp maten. Va tvungen att lägga mig i mitt mörka rum i två minuter så att huvudvärken skulle gå ner lite.

och inte bara att jag ska jobba, matilda fyller 20 oxå imorn. så kalas klockan sex, mamma drog till med att jag kunde åka hem tidigare därifrån. Ja ska jag gå då eller? helt handikapad! men det blir att sova lite när jag kommer hem och sen bara ladda om.

ja, kör över mig om det inte fukar imorn!

som att det va klart

ja, herr doktorn sa att jag hade hjärnskakning som jag trodde. blev helt vit i ansiktet när han sa att jag va tvungen att ta det lugnt i tre veckor.. men jag får jobba när det inte snurrar och jag får köra bil när det inte snurrar. tänkte va lite sällskap n'r lena skulle köra ida till träningen men på hemvägen orkade jag inte, jag somnade och somnade direkt när jag kom hem och vaknade nyss, av huvudvärk. känns som en riktig bakfulla som aldrig slutar.
ja, ledig imorn så väl ta bussen hem eftersom jag inte får köra bil.. jag får ut och gå men måste gå där folk går ofta för man kan svimma av  bara sådär. får se om det blir något jobb på hela veckan.

ringe till jobber förut, dom hade kommit överens om att ja iten fick cykla eller dricka på ett tag nu, ja på tre veckor minst iaf rån min sida.

ja, sällskap skulle ju inte vara helt fel.

slutade inte bra

efter innebandyn igår började jag fundera över min huvudvärk. jag gick och la mig halv sju igår kväll, vaknade av ännu mera huvudvärk senare på kvällen och jag kunde inte jobba idag så nu ligger jag och väntar på att gå till vårdcentralen coh se om jag ahr fått hjärnskakning. jävla skit om det skulle vara det. något fel måste det vara eftersom det aldrig vill gå över.
Ulrika på jobbet fick panik när jg ringde sju imorse, bara skrek att jag va tvungen att åka in till aktuen. men efter samtal med farmor som alltid ver bäst ringde jag till vårdentralen.
 mitt liv just nu!

Vilken kväll

jobb igår sen avslutning med a-lags herrarna. vilket kalas det blev! riktigt kul måste jag säga.
slutade lite olyckligt, vurpade på cykeln när jag skulle hem, lyckas alltid med något så det blev nog mer resultat av mer huvudvärk! halva mitt huvud är uppsvullet och benet är blått. Ja det är min lycka det. Och på priset kom patrik aldrig i sägen så han sov på min matta inatt. Haha

iväg med Karina och kolla på innebandy nu! sen hem och sova.

blir mer senare

slut

jävla vecka!
dessa stubbar tar kål på än! lyckades iaf få en ledig tisdag. har nu jobbar 7-19 tre dagar irad och jobbar 8-15 imonr sen iväg på fest och kanske jobba söndag. det här hänt oxå så mycket den här veckan så man vill bara gå coh lägga sig.

ja idol sen är man väl däckad, men visst om ni vill träffa mig någongång så är det på maxi!

och jag vill träffa vännerna på helgerna men är uppbokad varje helg till november och där ska vi ha personalfest och åka till ullared. när fan ska jag ha tid för allt? skit!

Ledig helg

med en helg med massa ridning och va nyss på innebandy med johanna. Gud vad man har saknat henne!

Jobb hela veckan, hoppas på en ledig tisdag med heldag med hästen!

Och jag ahr ju fyllt! vilka presenter!!

Oj, nu måste ajg åka! Puss

RSS 2.0