inga problem

har fått någe virus i kroppen som vill att jag ska spy ibland. H är jätte nervös och när jag ringde förut sa han "Gå inte in på internet och kolla bieffekter när du är gravid" Haha. inte lätt alla dagar i veckan.

Även så har jag inte träffat honom på hela veckan. eller jag va där när han kom hem i onsdags, jag sov när han kom och bad honom att vara tyst. sen kom jag till honom i natt. glider in vid tre, spyr ut vid halv sju :)
Jag hoppas att jag blir frisk så han vågar träffa mig snart.
Eftersom jag itne hade träffat någon sen i onsdags ville jag ut till sköllersta (visst jobbarkompisarna igår) Mamma och pappa är mina bästa! PUSS!

Ska träffa elina snart. Lika trevligt att träffa henne varje gång! Min lilla ängel :)

Ska försöka äta snart, håll alla tummar ni har!


så va det ju det där med lördag

igår hade jag världens mysigaste kväll med Matilda! En underbar vkäll som va lugn mot vad vi brukar hitta på :)

Så idag blev det lördag. Dagen coh kvällen VA planerad. Elina kom hit en sväng utan planer för kvällen. När jag träffar Elina på en lördag så säger munnen och strupen ÖL! Jag skulle träffa H, men när jag sa att jag va sugen på öl va han inte sen att säga samma sak. Så vad kvällen blir visar sig.

Ska lägga mig i soffan och läsa lite tidningar och ringa till H och se vad han säger.

Öl? Inte öl?

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Vad har inte hänt?

bloggen har varit nerlaggd ett tag nu för att? jag har nog inte haft tid! Men mycket har hänt sen sist!

En sak som är den störta anledningen är att jag inte får tänka så mycket, jag måste lära mig att kunna lita på folk. (läs killar) Jag har en miljon? gånger sagt att jag hatar h, jag ska dissa honom (jag har även dissat honom) Men som alltid är det något som gör att vi ändå ska träffas. Vilket gör att jag mår piss. Vi träffades inte på 1 1/2 vecka. Jag hade helt klart bestämt mig. Vi träffades helgen innan jag åkte till sälen. Samma känsla som varje gång, glad när jag är med honom, direkt när jag åker däifrån så blir jag rädd och ledsen.
Elina har sagt till mig att jag itne ska tänka så mycket, så nu har jag börjat med det. Vi träffades inte på nästan en vecka innan sälen. Jag saknade honom, men så blev det ju så att jag inte litade på honom (det va helg och han va på klubben) Men det skulle jag ha gjort! Min "källa" va grön. haha.
Så nu har vi träffats varje dag (utom i måndagskväll) det känns bra! Som sagt, det är något som han har som jag itne kan släppa. men en vacker dag står jag väl där, Dissat eller dissad.

Jag ahr varit i sälen med Lisa, Bill, Fredrik, Elina, Tobias och Erik. Jag älskar Lisa. Kort och gott från den resan. Jag fick åka skidor iaf! Jag ville bara hem till H på söndagen!

Lisa kommer hem till örebro. Lägenheten är fixad så nu är det bara jobbet kvar. Jag är delad såklart. Fredrik är en bra kille, jag trivs och har roligt men honom när jag är hos dom. Dom va ändå min andra familj, så det är klart att jag kommer sakna honom! Bill som är Fredriks kompis kommer jag oxå sakna. När jag ser dom två bakis som svin när man vaknar upp när dom är hemma hos mig. Men som alla ver varar inte all kärlek föralltid. Svårt att säga att det här är nog bäst, för det kommer va jobbigt för dom båda i början. Men vem är det inte för?! Lisa är min bästa vän och jag tänker stötta henne till 100% Hon är min andra halva och min ängel här i livet. Jag kunde inte hittat en bättre vän! Så jag vill ju att hon ska vara lycklig! Det har hon varit och kommer att bli. En jag aldrig kommer att släppa! Genom eld och vatten!

Jag ahr träffat Matilda lite mer igen! Oh vad den tjejen gör mig glad. I helgen har vi en "vi två helg". Ska ha fettis-kväll imorgon. GÖTT! sen får jag låna hennes soffa över natten. Kan det bli bättre? Nejpa. Så imorgon tar jag med boxen ;)

Elina jobbar borta så henne träffar jag inget alls just nu. Får se om det blir någon tid i helgen! Men det är väl tur att det finns telefon iaf :)

Jobbet är underbart, vi har personalfest nästa vecka. Frågan är hur den kommer att sluta? Jag kommer nog inte vilja vakna på lördagen :)

Duscha lite sen till H. Vaknas filmkväll :)

(Har även livets mensvärk, ibland önskar jag att jag inte är tjej. Typ en gång i månaden)


RSS 2.0