.. .

ja, kan inte säga att det har varit en skit helg. men den kommer bli jobbig

jävla helvete skit
ge men kväll så jag bara får ta kudden och försvinna i mina drömmar

. . . .

pass, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ska ha mys dag idag, Bröllop står på listan sen blir det en jätte lugn kväll!

Det  är ju sjuk!

super dag!

vaknade av kajsa imorse, slog på tvn och kollade till nio, fick min gröt och topmodel.
sen iväg med Stina till marieberg, blev två jackor och strumpbyxor. Stina som bara skulle bfölja med köpte i massor (:
vilken dag det har varit! hel kul hela tiden!
ja, nu är jag helt slut och ska sova snart.

tack för gårdagens prat

ödet

Okej, jag vet inte vad jag ska tro. det är så skratt retande.
Ahhh vad ska jag göra

jag blir rädd

time of my life

muma va det här till, den låten. kollade från klippet från filmen och hur hon kan dansa så?
tillbaka till verkligheten

jobbat idag, gått sådär och det har kommit tillbaka nu men jag börjar bli van.
har redan planerat helgen
fredag: Hanna, (kan bli våran tusen ett gång, haha) utgång och jag vill till stället!
Lördag: Bröllop (som jag hade glömt)
Söndag: Sova sova, innebandy?

imorngon kanske jag ska träffa Stina vill shoppa underkläder oxå. Om man kan vara sugen på det?

På något sätt känns det rätt, men jag vet att det är fel.
Jag kommer inte ihåg just nu, och vad jag vet nu är det fel.
Fast ändå känns det jävligt rätt


te med tända ljus är min kväll

helg efter helg

nu när man vet att man mår mycket bättre, efter omständigheterna igår.. Missade jag och berätta att jag vurpade när ajg skulle gå till bussen? ja jag tror det. Skull gå till busshållsplatsen vid skolan. SKulle gå runt snuten sen låg jag ner, sitter coh verkligen tänker om jag slog i huvudet, men jag gjorde som tur inte det. (hade då bara drickit ett glas men vin) ställer mig upp och kollar om någon såg, inte det heller. allting höll bara att jag darrade av rädsla och tänkte "tänk om jag hade slagit i huvudet, skulle chefen nästintill dödat mig när jag ringde mondagmorgon och flera helger och veckor utan att göra ett skit"
Men jag kom på bussen och inget mer inträffade på kvällen fast jag va rädd hela tiden när jag gick.

Och om jag får säga det själv så vill jag verkligen ut nästa helg. Ville ut nu men ingen va direkt på, och det va en lugn kväll. kan inte tänka så länge att jag har haft så trevligt på en förfest på länge. fan va jag tjatar! haha
Om minnet är med mig så sa jag coh hanna på en utgång nästa fredag? eller den fredagen som kommer. och jag är ju inte den som säger nej, har inte varit ute (om man inte räknar med den som blev på klaras i en halvtimma- fyrtiominuter för någon helg sen)  sen den 5 sep. nästan för många månader! 

får en ny jobbar kompis imorngon oxå, Jocke tror jag att han hette, hoppas han är snäll för vi ska jobba tillsammans varje onsdag sju till halv sju. men mamma kan du ge mig fredag. (Hanna om jag har fel så hojta)

ska sanrt åka på innebandy, men ska kolla när Henke Larsson gör debut  i innebandy. kan bli riktigt kul och se!

Nu har jag tjatat klart

jaha

somnade vid halv fyra inatt, tänkte att jag skulle sova super länge. Halv åtta, jag skrattade bara åt mig själv. satte på tvn och sov till och från. gick upp halv tio.
Sitter nu och kollar på längskidor, staffet och det är rikgit kul och se.
jag tror jag glömt att säga att jag va nära att ramla baklänges när jag fick löne lappen.  så mycket mer än vad jag trodde!  och om det är åt den sidan ska man ju bara vara glad.


jag är verkligen jätte trött


lyckat

måste tacka för en trevlig kväll som blev lagom.
Har aldrig en tråkig stund med Hanna!


Morgondagen kommer tillbringas med patrik hela dagen, fast han har match så utom den så blir det toppen.


vänner är som minnen, man hoppas dom alltid finns kvar


ahaa

dagen började inte sådär jätte bra. Patrik snarkade hela natten så det va slagsmål i sängen inatt.
Halv sju vaknade jag av att Kajsa (katten) va jätte arg, så satt keith (den vita cp katten) och kollade på henne så började dom bråka i mitt rum. så precis lägga sig ner så ringer patriks klocka. han skulle tydligen jobba idag och det hade inte jag en susning om fast han säger att han har sagt det tusen gånger. men det tror jag inte på.
gick upp och hoppades på att fp riktigt frulle men icke. mamma skulle jobba idag på öppethus, så pappa coh jag bestämde oss för att åka till maxi coh köpa guitar hero. och vi tog min bil, hade lite bensin och bara för att pappa stog och pratade (inte helt ovanligt) hela tiden så fick jag full tank utan att äns säga något. Där låg han verkligen på plus.

spelade lite gh så gav pappa upp coh började utomhus och jag ska bara ta det lugnt iaf. ut coh gå lite och sola sen. försöka bli lite brun någongång.

kylskåpet är laddat och kvällen kommer bli lugn


äntligen

friskförklarad! Enligt honom iaf men nu är det bara att köööööööra!
Åkte till jobbet och pratade med dom i över en timma. sen till mariberg och shoppa eller hittade lite lagom. En klänning, en kjol, en t-shirt, strumpbyxor, smink, örhängen.

Jätte trött. dax att g ner till mamma &pappa

vad ska man längta till?

Sitter och kolla på bilder från turkiet i somras, sen student bilderna snacka om man längtar till sommarn till tusen. så kollar man på alla sälen bilderna och vill bara att snön ska komma så man kan åka skidor och ländskidor.
Måste snart bestämma mig om jag ska köra på tjejklassikern iår. så jävla tråkigt att göra den själv men då måste man verligen träna sten hårt! tror att skidorna skulle bli jobbigast, 3 mil skidor, 15 mil cykel (ja ni vet ju hur det gick nr jag bara skulle cykla från tingsgården och hem) 1 km simmning ch 1 mil springning.

Har faktiskt riktigt tråkigt. patrik julpyntar på jobbet och det är skit på tvn. dom där uppe kollar på simson (hatar det!)
har faktiskt brytit mot lagen idag, doktorn sa förra fredagen att jag inte fick dricka nu till imorn. fick lite glögg av tomas förut :) men säg inget.

Imron hoppas jag bli friskförklarad och åka till marieberg och träffa hanna över en lunch sen hitta något om vi ska ut på lördag, och köpa lite julklappar. älsakr att köpa det fast pengarna bara flyger bort.

Kolalde på klänningar från stylebystars förut, blivit lite suegn att beställa två stycken. får se vad som blir imorn och vad kassan säger. Måste hämta lönelappen oxå. ska blir riktigt spännande och se vad det blir på måndag? tisdag? när får jag lön?

börjar bli snurrig. Dax att konsentrera sig på tvn.
Puss

step up

Sådär, har man vaknat till och kollat på step up och mogron gråtit lite, haha.
att man kan vara så "fjollig" och gråta till en film. Men dom kan ju vara ganska verklighets baserade. hoppas jag

Det är ju super fint väder ute idag och jag hoppas att det blir mycket ut och gå.  Patrik skulle jovva till två idag, sen skulle ahn börja lite senare igen för sdom skulle julpynta affären. Så kan bli en ensam natt igen, fast det hoppas jag inte. katterna har sovit hos mig inatt och bara tagit en massa plats.

kollar på canal plus drama och det värkar vara en skit film. SKitskitskit.

fy fan

nu på morgonen har jag drömmt riktigt konstigt :

Va på klaras och va nästan nykter, skulle gå ut och såg anna-karin (emils mamma)  med sin blåa volvo och sprang dit men den va full.  Fivk vänta på bussen.
Hemma så står pappa vaken och stryker skjortor, halv tre på natten.
Det va tydligen fest i tingsgården så jag gick ner dit. Halv fem kommer matilda och hämtar mig så är vi plötsligt på hallsbergsvägen mot pålsboda. och jag känner hur vi kör på näågot och jag får ont. Vi hade jätte hög musik så matilda märker ingenting men jag bara skiker att hon ska stanna. Så har ambulansen och polisen redan kommit. det va två killar som hade gått på vägen fulla och vi hade kört på en. Och jag hade ett brutet näsben. Väl i ambulansen får jag inte plats, så det hämtas nåongon slags mini buss vi får åka i och skulle till pålsboda (då är vi vägen mellan kävesta och pålsboda) Precis i sista backen ramlar jag ur bilen. ch jag svor så för att jag hade varit sjukskriven i sex veckor till och från och va tvugen att jobba en 1/2 dag efter och doktorn bara skrattade. jag ringde hem till mamma och pappa och dom trodde inte på mig. samtidigt i bilen va emil bodin med och pratade med den killen som vi inte kört på och frågade vem som hade köpt ut åt honom och sa att det va hans fel. Han som satt i bilen sa att den andra killen va död.


Kan säga att det kändes värkligt, jag va tvungen att känna på näsan när jag vaknade.

god morgon!

det är på riktigt

måste väl säga att daen har börjat för bra.
Patrik kom men frukost imornse och satt bara och mös. åkte efter ett tag till maxi, fick prata med lite folk o så. Köpte present till emil oxå. (som blev kalas bra plus att jag kom på den )
Hem coh och fixade lite mat med tända ljus satte oss framför tv och bara hde mysigt.

nu åkte han för ett tag sen och snön har börjat falla.. ännu mer mysigt. men patrik har match åtta i åsbro kväll så det blir en natt till utan honom.

jaja ska ut en sväng snart.

PUSS

in love

kallas verkligen kärlek. jag villjagvilljagvilljagvilljagvill.


Snälla ring imorn´

tisdag, ska vara en ledig dag

fullbokad, ja mellan halv tio och tolv.
åkte med Danne till hallsberg och det gick åt skrotan. medans han körde bil åkte jag hem till barbro (patriks mormor) Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. riktigt trevligt.
Kom hem och käkade och som vanligt satte jag mig framför tvn. och så ringde stina coh träffade henne ett tag sen tillbaka till tvn och kollat på massa lägenheter på internet. hittat några rikigt fina!
Hoppas att mamma kommer hem snart ås man får prata av sig lite. annars är det som vanligt, fått börja med tabletterna igen eftersom jag fortfarande har ont i huvudet. '
nej, pappa  sa just att mamma jobbade till åtta ikväll.
jaja, nog om det här.
Imorgon är patrik ledig hela dagen så då ska vi kasnek hitta på något. eller kan inte göra så mycket men kanske hyra film eller baka något.

Tråkigt jag vet, Hejhej

Gatan i mig

tillbaka i vardagen,

Lördagen blev som planerad, innebandy coh sen ut  och käka. Sen blev det hem till patrik så hade hans familj hyrt två filmer som jag båda somnade till. Men ena sa dom när jag vaknade att den va sämst och sen andra hade jag sett vå gånger. så gick jag ner till sängen och sov ännu mer.

Söngaden vaknade jag tjugo i sju, fick gå upp coh ta en banan och en tablett och satte på tvn, sen vaknade jag av att patrik pratade med mig tjugo i tio, vet itne hur länge sen det va jag sov så länge. öåg i sägen hela dan nästan och så åkte vi bara hem till mig coh kollade på ännu mer tv.

dagen till ära började han jobba fyra så vi lagade mat och så skulle han styrketräna innan jobbet så han åkte för någon timma sen. har bara legat i sängen idag oxå. medans jag släppte ut bianca förut så såg jag att det låg en mus utanför dörren, ringde till pappa så får han fixa det när ahn kommer hem. katterna. . . har faktiskt klarat mig utan tabletterna idag fast jag känner av att det är något som är fel. hoppas verkligen att det är massor bra på tv ikväll. Ska åka till pålsboda hem till patrik senare och ahn slutar jobba vid åtta. och imorgon ska danne köra upp! hoppas att få häma honom med körkort!!

jaja nu hoppas jag på besök snart. PUSS


helleli

sådär så va det lördag, hämtade mamma igår vid tolv precis när amn hade somnat.  Vaknade med dyng huvudvärk så jag gick upp och duschade och åkte till kumla och köpte frulle.
Just nu ligger jag i patriks säng och kollar på tv, alpint och anja ska väl snart åka. Man blir ju int allt för sugen när det är jätte mycket snö där, och inte här. Patrik åkte för ett tag sen till innebandy samlingen. har två matcher idag först med a-laget sen med b-laget.  Även fast det är vanlig innebandy match så är jag nervös, mot kumla och han hatar en där så det kan bli sitta i utvisningsbåset känns det som.
Just måste ringa till pappa,

efter matchen ikväll med b-laget ska vi ut coh käka med familjen Larsson. Mysigt!


Puss

don´t drink and drive

snart eller just ni är det skratt retande. Åkte till doktorn fårn jobber idag halv elva.
Efter en timmas prat kom han inte fram till något bra. Jag är sjukskriven i en vecka till nu. och fått tabletter så huvudvärken skulle så över men jag känner ingen skillnad, det är just nu skit allting.
Och helgen tä nkte jag på en lite utång nähä inte blanda tabletterna men alkohol.
Så det blir två helgen troligen utan alkohol.

jag säger då det, Just my luck

"cykla aldrig utan hjälm"

just nu börjar jag bli riktigt arg på mig själv att jag cyklade. kanske itne just att jag cyklade utan hjälm utan att jag cyklade och jag visste att jag va helt kalas, troligen inte druckit så mycket, jag ljuger om jag säger någongång men så länge jag ahr varit arton och kunnat vetat vem jag va. typ haha.
Ringde till doktorn igen igår och ska dit imorn halv elva, så det blir från jobbet och direkt dit. vet inte hur jag ska klandra honom om jag blir sjukskriven igen, jag vill verkligen inte och jag kan inte. finns ingen som kan jobba coh det är snart jul = julruchen . Men denne veckan på jobber har gått tåget. Innan vi skulle gå hem idag sa han "vi har aldrig legat såhär bra till sen hjälmarn brann"
Jag drog till med ett flin och kännde hur jag ville från maxi familjen till min riktigt familj.
När jag kom hem satt mamma och pappa och pratade julklappar, och åretsjulklapp kommer säkert bli gitar hero för wii och x-box (som vi förövrigt säljer för 299:-)  TÄnkte köpa det idag men icke.

Grannen Kjell ringde nyss och vi pratade ett tag, han ahde vridigt knät och går på kryckor. så jag lovade om ajg blev sjukskriven så skulle jag baka till oss så vi kunde fika lite. (förragången ajg va ledig gjorde jag bullar så kom han hit) Känndes litesådär att skriva men han är ett eller två år äldre än pappa haft fru i sådär 30 år. nog om det.
Stina ska komma förbi vilken sekund som hellst poch hitta på något. I tisdags va båda lediga och som vanligt hittar vi på något. kan prata om allt coh inget. Den bruden är värld guld!

Patrik har sen träning ikväll så det blir en natt med katterna i sägen.

ska jag hoppa ner och se om stijna kommer.
PUSS

don´t you think

sitter just nu i pålsboda, i patriks soffa och lyssnar på alice från idol och när bröderna larsson bråkar om fifa spel på x-box. sista ja, timmen mist har dom bråkat konstant om vem som gjort snyggast mål och vem som är bäst/sämst och hur domarn kan blåsa av när patrik har friläge? ja herregud. "sluta sparkas" men att små pojkarna kan få leka av sig innan som ska byta blöjor och gå  och lägga sig.

sitter och letar lite, resor till barca och det ser bra och billigt ut.

sådär, sporten

första jobbdagen

orkade hela dagen. känndes helt underbart när det var en timma kvar.
va jätte nära att ge upp där på morgonkvisten och nästan ramlar in i grillen, men lite brunare sådär. Jag är ju inte den som är den. Och jag har blivit riktigt sugen på en utgång i helgen. Chefen sa till mig idag att han inte ville att jag skulle jobba skiten ur mig i veckan så kansek jag fick slippa min lördag eftersom jag redan "jobbat två" 
Snäll som jag är hoppas jag på att någon kan ta min lördag, om det inte blir så måste mamma&dom köra mig till jobbet, om inte någon är jätte på en lördag. Hanna hoppas jag ställer upp va riktigt riktigt kul i fredags, fast aldrig en tråkig stund med den bruden!
Imorn är det en ledig dag som kommer tillbringas med Stina som nu är planerat. Eller vi sa det i fredags och jag hoppas att det är fastställt.
Ska åka och sova i pålsboda inatt, är riktigt trött nu.

Hoppas till tusen att det inte regnar imorn!

vilken helg!

en fredag som slutade både bra och dåligt.
Åkte in till hanna vid åtta och började lite smått, gick vidare till ville? tror jag han hette och spelade buzz(?)  blev lite längre än vad vi tänkt oss och vi kom itne ut färns halv ett, slutade ganska tidigt för vissa och jag gick ut vif kvart över ett. träffade patrik och pierre så åkte vi hem.
Igår så jobbade patrik så jag coh lena åkte till "mormor" och fikade och kollade på idas match, hem så åkte patrik&emil coh spelade pingis och där somnade jag och vaknade till pearl harbor och började gråta direkt.. dom fick främmande och det va bara trevligt. idag har vi kollat på idas match igen sen åkt till moster och nu är jag hemma.

jätte trött sen så blir det sov med jobb imorn.

puss

sista dagen fan va skönt!

längtar tillbaka till jobbet nu. det är ju sjukt att man tjänar pengar fast man är hemma. från sju till sex idag. från åtta till tre imorn. ska åka in och köpa klänningen idag. ska fixa med bilen lite lagom skitig och har fifflat med rutan så den är lortig.

patrik åkte nyss jobbade 10-14 idag som kallas lyx tid! skulle dom in til stan och köpa wakeboard.
jätte trött för jag har sovit piss sista nätterna, drömmer sjuka drömmar. Peter (johannas pappa) trodde jag ringde till mig igår natt och sa att hon va död, vaknade och trodde verkligen att jag va hemma hos dom. grät när jag vaknade. inatt cyklade jag och kännde hur en stor varm hand tog tag i mitt bakhuvud så kännde jag hur det började rinna på min rygg. Så va det en avsågad hand. så när jag vaknar ser jag någon sitta brevid sängen och såga i handleden. Fyfan!

äntligen f¨å träffa hanna ikväll. ska bli rigkigt revligt efter en lång saknad. träffade henne lite i lördags men inte rikigt samma sak.

Jaja fixa bilen coh sen åka.
PUSS

ja, en sjukdag kanske?

ja, vaknade fixade frukost i sängen. patrik börjar itne förns tolv idag så vi har data tid nu. har precis fikat lite.
tänkte gå en långpromenad snart eller när ahn har åkt.

Jaja

röntgen

som jag trodde kunde jag inte jobba idag. så upp klockan sex och gå runt lite. ringa till jobber sju och pinsamt säga at man itne akn komma. börjar inga efter doktorn åtta så jag kommer fram halv nio fick tid klockan nio så upp med patrik så åkte vi iväg.
- Du måste börja stretcha annars kommer du få ont i ryggen när du är 25.
- Åk in till akutröntgen med huvudet.
- Sjukskriven en vecka till
- dålig reaktionsförmåga i knän och fötter.

typ det han sa till mig, så in till röntgen och åka in i en skit läskig maskin och så va det klart. inget som hade gått sönder så nu är det bara vila och ut och gå denna vecka. Dum som jag är frågade jag om det va nåogn fara med utgång men han skrattade oh sa: - Ja, det gör väl inget om det snurrar lite extra?
så utgång är planerad tills på fredag från min sida om det är någon som är sugen!?

Patrik slutade ett imorn så vi ska åka och köpa lite kläder. eller han ska. .  just nu spelar han coh emil landhockey? sånt spel man drar i spakar som hockey. aj, nu skrek dom.

tv sen sova. måste lämna in telefonen oxå. kan ju itne skicka sms. bajs!

Dagensungdom

jävla skit natt, och nä'r jag inte får sova blir jag på dåligt humör. och mitt huvud blir sämre. blir så jävla trött på det!
Imorgon blir det att ringa till doktorn och hoppas på att röntgas. vill kunna jobba som vanligt-
ska snart äta sen ska vi hem till patrik och jag ska verkligen sova hela kvällen..

Måste ändå påminna om att världens bästa stina hade fest igår som jag missade men fick hälsa på fyra gånger varav två jag va bara arg och satt i bilen. nästa helg om det inte visar sig något med huvudet så blir det utgång! skulle av rikgit kul med klaras. jag har itne varit ute sen den 8 september. haha
pusspuss

RSS 2.0