Underbara påsk

Vilken himla kalasbra påskhelg det har varit.
På fredagen va Linda och Elina hos mig, rätt hårt är bara förnamnet. All in är nog det rätta ordet, blev satin en snabbis (Elina cyklade hem) vi gick till strömpis. Dock cyklade jag hem klockan ett och när jag kom hem låg hon däckad i min säng, jag skrek: Fan va jag saknade dig och Matilda. och ja det är sant, jag saknade dom på dansgolvet!
Mamma och pappa kom och hämtade mig på morgonen, sov i solen skönt! sen åkte jag till kumla en sväng innan mamma körde mig till Linda i pålsboda, förade lite där sen in till Sophie, växlade mellan henne och Satins uteservering. Sluade rätt bra, vi gick inte ut, hon kom inte in. Vafan? :) men kul hade vi. Jag fick min maxbox iaf!

Igår cyklade jag hem till farmor och farfar, satt i en stol i solen tills mamma coh pappa kom. Käkade och fikade. Sen bar cykeln mot Matilda och så skulle jag hjälpa henne att pcka lite. Så himla roligt, faktiskt. Hur mycket skor har tjejen? haha.
Elina kom senare och vi beslöt oss för en kvällshäng på en uteservering, tyvärr åkte matilda hem tidigare eftersom hon skulle jobba, så vi gick över till killarna och jag lyckades sitta kvar ända till tolv.

Idag: Elina kom till mig kvart i elva, en kvart sent. Rekord tid! Åkte ut till mam&pap, la oss och snackade om kvällen tills hon och pap skulle ut och åka motorcykel. Sen åkte vi till hjortkvarnsglassen. jag och mamma vann hem:) Lite mat och sen åkte vi till sjön och pratade, till Elina och pratade. Sen så åkte jag. hem? Eller? :)

Underbara helg, jag vill inte att du ska ta slut nu. Men så är det, jag säger godnatt.

jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu



 

Äntligen, eh fredag.

Idag har jag verkligen sovit. Vaknade halv åtta, skit trött. Låg kvar men tillslut kom jag på att jag va hungrig så jag och pappa tog bilen till kumla för lite frukost.
Sen har jag legat i solen sen halv elva. Sovit Sovit sovit. nu har jag precis käkat, och är pigg och jäkligt laddad för ikväll!
Jag är fortfarande hemma hos mamma och pappa, Linda ska åka med mig in till stan så hon kommer nog snart.

Ikväll kör vi!
Sen har jag tvingat mamma att hämta mig imorgon så jag kan ligga och sova i solen. Najsa!

Tagg, fokus

Då så

Sitter hemma hos mamma och pappa, dom ska precis lägga sig.
Det är så skönt att bara vara hemma ibland. Varit en kalas dag verkligen.
Började sju, slutade två. ÅKte och sa hej till Elina som låg coh pressade för att bli brun. (hon ser jätte blek ut i solen men när man går in är hon jätte brun) så beskrev hon det iaf.
Åkte och handlade med mamma, en tur på systemet utan att visa legg "Dom trodde nog att vi va syskon" Ja, det trodde min mamma iaf.
Hem och fick en tur med pappa på motorcykeln, så skönt va det att åka idag. Lagom varmt och bara sitta och njuta.
Keeeeeeek och så skulle vi på fotboll, jag och pappa på varsin cykel. Alla som har varit hemma hos mig och ska till ip vet att det är uppförsbacke heeeelaheeeela vägen. Jag fick mammas cykel, som tydligen växlar ite när den vill. Från ettan till tvåan mitt i den jobbigaste backen. Vi va helt slut när vi kom fram, och fick se en 0-0 match.
När vi skulle cykla hem hade vi tävling vem som skulle komma först, vinnarskallarna kom fram och vi trampade som tokat tills jag tappade något. Stannade och hoppades att det inte va min mobil eftersom det kom bilar efter oss. Vände och fick se att det va delar från cykeln. Tänk hur fort jag cyklade! :)
vi skrattade och kom hem till mamma och skrek: Sätt på ettan, det är så ska det låta. Men det va ju tydligen inte fedag som vi trodde och jag tog mammas skor och gav mig ut på en promenad med Joakim. Skönt att vara ute och gått när man har ätit som en flodhäst.

Nu är kvällen slut och jag längtar tills att få ta på mig bikinin imorgon och steka fläsk!

Herrrrrrå

helg! betyder?

Jag tog helg halv ett idag. så himla skönt. Jag ser fram emot nästa fredag så man är leeeeedig!

Åkte hem till Elina och gick ut en sväng, lyckades då skavsår i massor. Så nu kan jag bara ha joggingskorna. Kul

Matilda ska komma hit senare, visar sig om hon tar cykeln eller bilen. Inviga mina nya utemöbler iaf!

Imorgon är det tequila tävlig, visar sig vem som vinner. Oddsar nästan på mig själv eftersom jag inte tål sen höga mängden av alkohol så fort. Meeen, vi körbakööör.

Jag vill träffa min lisafina nununununununu

 köbakö


kul

jag tror att det ända jag skriver om i bloggen är sjukdomar eller kärlek. det är så jag lever mitt liv.
Jag har som väntat fått om i örat igen, men jag ska inte ringa till herr doktor förrän jag ligger och gråter att jag har ont. Så jävla trött på det här.
Därför tar jag mitt pickochpack och åker till matilda över kvällen. Dom ska grilla, jag ska käka annanas och ta ett glas vitt. jag hoppas mitt öra är bättre imorgon, annars tar jag bort det.

Jag hörde en liten rolig kommentar från min jobbarkompis idag, eller snarare min gamla chef.
- Jag vet att ni kommer bli tillsammans om något/några år.
Jag blev paff, men jag sa inte emot. Hon sa att det sitter alltid kvar.
Jag hoppas inte, men man ska aldrig säga aldrig. right?

nu ska jag fixa mig lite, sen gliiiiider jag mot Tullan och hennes syster Johossan!

Kisspiss


allt eller inget ?

Vilken himla jävla dag.
helt slut är jag, nästan därför jag sover hos mamma coh pappa inatt. Jag börjar sju imorgon så jag får en halvtimma sovmorgon.

Jag är förbannad, jag vet inte om et är på mig själv eller på "någon" annan. just nu vet jag inte hur jag ska tycka, men det är inte helt lätt.
helt ärligt är det vinna eller försvinna tror jag.
Men man måste ändå våga chansa för att kunna vinna?
Men för att vinna måste man chansa...


Ändå, vad har jag att förlora?

B R

                                        

 

                                             

 

      Lite från "ligan"


sool, jag älskar sooolen

vilken måndag, jag är fortfarande helt slut.

Började 06.15, 06.10 "stämplade" jag va trött som en giraff, dom är trötta dom :)
Slutade 14 och gick ut och gick en timma med elina innan jobbet kallade igen, dax för fix inför apt:t.
Som alltid drog det ut över tiden och jag "stämplade" ut 18.17. Elva timmar på jobbet, tur att jag trivs!
Åkte till kumla för att fika vid kumlasjön med Elina, vi såg lite roliga saker under dom timmarna vi satt på filten.
Det jag blev mest rädd för va ankorna som Elina började mata, så jag stalde mig upp för att kunna springa om dom kom närmare. Men gud va vi taaaalade, mest vad man själv hade gjort i konstiga sitvationer. (som lyckades hända när vi satt där) men det ska jag inte gå in på för mycket.

Jag hann lämna tröjan och få några pussar innan jag hamnade i min soffa framför big brother.
jag vet fortfarande inte hur jag ska "tolka" allting. Men jag trivs ganska bra som sitvationen är nu, man vet aldrig vad som kommer att hända.
Men som sagt, jag ligger ofta och funderar på när jag ska somna "När ska jag sluta dra mig till innebandykillar?"
Jag hade konstaterat ganska fort efter William att det inte skulle hända igen. men nu sitter jag där igen, nästan.

Nu är det tydligen tisdag igen och sanrt kommer det att vara fredag. sen löööördag, succé

Ligan va tillbaka och ......

Igår kan man kalla det en succé dag! Matilda kom till mig vid tolv. Elina skulle komma in senast tolv men hon och tider är som att jag skulle kunna gå på händer en hel dag, det händer aldrig.
Vi premiär cyklade hem till henne från mig, backen tar kål på mig. Vi satte oss i solen och snackade massor, att vi alltid kommer fram till massa bra saker. "sladderadelitiho" HAHA
Åkte och köpte mat på RL och sen kom Elina, klockan va halv tre :) Men jag älskar henne lika mycket för det. Matilda och jag kom fram till att:
Vi tror varje gång att hon ska komma i tid, fast vi vet att det aldrig kommer hända. Vi blir inte förvånade utan skulle mer tappa hakan om det någongång skulle hända :)
Sen fick jag matkoma och la mig i Matildas säng, mobilen ringde när jag sov så jag svarade: Hej fyllo. Det va ett milt ord va han va. Han va dyng! Låg i hennes säng en stund extra sen blev det cykel mot tybble och sen hem till mig. Fixade och donade sen va vi tillbaka, Listan, väggen, cykelpumpen, vinet, dödscirkeln och en liten skräll, en full kalas Elina efter bara två cider. Hon som aldrig blir dragen blev det på hög nivå! Sen kom då den andra premiären, cykla till krogen. Jag tycker att det är det bästa man kan göra, för man nyktrar till så bra innan man ska gå in. Men en premiär kan inte "åka på räls"
Vi har cyklat förbi konserthuset när det kommer en bil bakom oss, Jag cyklar först sen Elina sen Matilda. Av någon konstig anledning ska Elina cykla upp på trottoaren (som är 10cm hög) när bilen kommer. Ni kan väl tänka själva hur det gick? Hon cyklar in i en cykel som står parkerad på trottoaren ramlar framåt och stöter huvudet mot husväggen och skrapar i foten i backen. Jag as garvar och Matilda oxå, problemet är att Matilda skulle stanna och "glömmer" ta ner foten i backen så hon "lägger" sig med cykeln på vägen. Bilen åker förbi och tutar.
Ni kan tänka er hur mycket jag skrattade? Samtidigt som Elina skriker: jag ska aldrig mer cykla till krogen!

Väl inne blev det succé. Vilken jävla kväll! Men när ligan är samlad kan det bara bli succé. när blir nästa gång?

Är hemma hos mamma och pappa nu, kom hit vid fyra. Hunnit åka på pappas nya motorcykel, så jävla kul! Så va jag och mamma och handlade lite mat i kumla. Så nu väntas chips och dipp :)

Jobb imorgon 06.15, kom på förut att det va apt imorgon, B L Ä ! så jag slutar sex imorgon..

nu chibba!

dessa personalfester ....

Om ni ska försöka hålla saker hemligt så kan jag säga såhär: Jobba aldrig på ett dagis, iaf inte ekhagen.
Jag har fått stämpeln "soffan"
Malin frågade mig igår på jobbet och jag svarade lite snyggt som slutade i att hon låg på golvet och skrattade, igår på olearys frågar min gamla jobbarkompis varför jag har plåster på armen, Malin, Sofie, Emmelie och Louise brister ut i as garv. Jag springer till baren för att inte höra vad dom kommer fram till, dom kom fram till att kalla mig soffan. Tack kära jobbarkompisar. Fast det va ju "bara" 15/25 som satt där så det va ju lugnt tyckte emmelie :)

Emmelie och jag drog vidare till pitchers, klappkalas blev jag.

Jag ska ut ikväll oxå. Fy fuuuun:)

nu kör vi

penicellinkur slut, imorgon friday i'm in love!

märke, tack

vilken stress dag. Jobb, hem, elina, dynga, den, nu är jag äntligen i min gamla säng hos mamma och pappa. Tänkte ge mig själv sovmorgon imorgon.
Ska gå upp i sista minuten, så jag precis hinner till sju.

Jag längtar tills på fredag. Personalfest! heyho let's go!

Igår träffade jag Matilda, vi blev hungriga så vid åtta styrde vi bilen mot pitchers och tisdagsmat. Göttmos!
Hade nästan för mycket att prata om så vi hann att bestämma att vi ska köra en Lind&Tull all in kväll på lördag. Jag som skulle vara nykter... Men vad gör man inte för att få dansa väggen samtidigt som världens bästa lista spelas`? Dom chanserna får man itne missa.

sova och vänta på jobb och så ska jag träffa en eller två gamla klasskompisar imorgon. Najs!

"lika ofta som jag byter trosor"

haha, vad ska jag säga? Jag har nu bestämt mig för att lägga ner killarna. Jag har en lång to do lista, tyvärr.

Elina och jag va ute och snackade sommar i en timma. Gaaalet vad jag längtar!
Cykla upp på stan i bara shorts, sitta på en uteservering och ta en cider.. Sen cykla hem igen. Götta!¨
Imorgon efter jobbet ska jag äntligen träffa Matilda, sen på torsdag ska jag faktiskt träffa Helen, en kompis från gymnasiet som jag inte sett på säkert ett år. Kul!
Sen är det personalfest, Let's go all in!

lägg ner det direkt, det är lika bra.
Så, nu är det gjort!

R J :)

jävla idiot

alla haar varit så arga på någon att man bara vill gå fram och peta på den så den försvinner.
Kanske inte föralltid men ett bra tag, slippa se den bara.
Just så kände jag igår. Men idag ska det få ett avslut, sen ska jag varken bry mig eller tycka synd om honom.
Han beter sig som att han är 13, jag känner med dum om jag skulle skriva att han ser ut som 13, därför gör jag det. Jag träffade hans kompisar igår på krogen (ja, jag va nykter) hur trevliga som hellst!
men när jag såg honom steg temperaturen 100 grader. jag va så arg. Men jag kunde inte gå förbi honom, jag gick en omväg (nu är det jag som är 13) men jag vet inte vad jag skulle ha gjort.
Jag träffade William precis efter att jag hade sett "honom" så det va väl tur det.

Så måste jag väl tillägga att jag lyckades med "mitt eget vad igår" att få Elina full. Behöver jag säga mer än att vi åkte från krogen klockan ett?
Hon drog en rätt skön kommentar när vi skulle åka in till stan
- Linda, du måste med ut på korgen! Jag bjuder dig på så mycket sprit du vill ha.
- Jag kan ju inte dricka.
- Varför inte?
- Jag käkar fortfarade penicellin och så kör jag.
- Gör du?

Inte alltid lätt att vara full. Måste ringa och kolla om hon lever!

Att inte göra någonting söndag, eller jo.
JAG SKA HA TILLBAKA MIN NYCKEL!

orkar snart inte mer

Känns som att jag har varit sjuk hela 2011. Började med förkyldning och halsen, fick bihålsinflamation och öroninflammation på köpet. Penicellin i tio dagar, tack! Öronvärken gick inte över så nu äter jag ny kur, i 15 dagar.... Igår kände jag av i halsen, men jag trodde det va lugnt. Heeeerru, vaknade inatt dyng förkyld och med en hals som är lika stor som en fotboll.
Jag pallar inte, jag trodde inte man kunde bli sjuk om man käkade penicellin?

Dr mugg va precis på tvn, hur bra är inte det? Kapten filling!

Ska iaf iväg och träffa Elina idag, har inte sett henne på ett tag nu. (vi burkar träffas nästan varje dag) Hon har varit sjuk och troligvis är det hon som har smittat mig över telefonen. Eller om det kan vara barnen som hostar över min mat? Hmmmm

tänkte ta en kopp te till och sova lite innan disneydags börjar (klockan nio)

L8

Freeeeedaaaaaaaag!

kunde ha varit en bättre fredag om jag inte hade käkat penicellin. Då hade jag suttit med ett glas rött just precis nu!

Potatisen står i ugnen, biffen ska jag steka snart sen blir det champinjonsås till det. Till efterrätt är det gooodis :) känns som jag inte ätit det på flera månader.
Idag va det en som kommenterade hur tråkiga fredagar vi har "nästan som att jobba sista dagen innan fyra veckors semester"
Ni kan väl bara tänka hur kul det kan vara då? Men nästa fredag är det tagg! tagga till tusen!
Tänkte bara ha fredagsmys med mig själv. Skulle ha träffat honom ikväll, han är halvsjuk och har en viktig dag imorgon så det får bli någon annan dag. Men jag är inte ledsen för det. För jag känner verkligen att jag ville vara själv ikväll.

Lyssna på skön musik och ha tvn i bakrunden och äta god mat.

(detta är inte ett aprilskämt)

nu kör vi

RSS 2.0