veckan plus helgen som va

lördagen:
började jobba åtta och det kändes som längsta sovmorgongen på länge. så himla skönt!  gick som flyt att jobba och sedan fort hem för att ladda till den oplanerade kvällen. Åkte hem till rebecca där lena skulle hämta oss och sedan in till martina. Får väl säga att det var en trevlig kväll med för lite lång tid på natten.
Söndagen: Klockan ringde halv nio för avfärd mot pålboda och sottern. låg där hela dagen och njöt av min lediga dag.
Måndag: 06.19 ringde klockan. och stämplade ut 17.06 ja, en vanlig dag på jobbet. sedan hem på kvällen för att packa och åka ut på sjön för att sova ute på en ö. mysigt va det men jag säger det. Att inte sova i en vanlig säng går inte ihop med mig, (tisdag) vaknade halv fem coh sedan inte kunde somna om för att solen va i fejan på mig. Sen jobba. Åkte iväg md pappa, Tomas, gunnar, emil, Josse plus två kompisar till gunnar på speedway. alltid trevligt med inge kul när dom inte vinner. hem coh sov hos patrik.
Dagens: LEDIG! och sol va det oxå. pratade med stina så hon kom hit sen åkte vi ut på sjön med hanna&marcus. trevligt och sedan nu är jag hemma, sugen att lägga mig framför tvn för att sova lite. eller om jag ska ut och gå lite det är min fråga.

Ja jobb tors&fredag sju till fem. sen i helgn blir det vinlördag:)

hou

11 timmars dag avklarad. och imorn är det åtta till tre så det är en helskön dag se får man se.

oh, prövade att få med någon. är det helt omöjligt. sa tillochmed till patrik att jag skulle bjuda honom men varför åka när det är bra väder i sveriga får jag.. det är bara och skratta och kolla hur bra väder det va förra veckan. kan spöregna nästa helg. och om det är fint väder hemma vad gör det? utomlans är det som räknas. inte behöva ha någon press på sig.

får pröva ta med sig grannen!

perfekt

kan det bli bättre?

...nej!

...




Ni är bäst!

för tidig morgon

när man äntligen är ledig så väcks man på något sätt. va min och patriks lediga dag. fast vi inte skulle vara med varandra på dagen hade vi tänkt oss en riktigt mysig frukost. men hans jobb ringde halv åtta och han fick åka och jobba. jaha då satt/sitter man här själv och hör hur brychan ligger och snarkar.
kan lätt bli en träff med hanna idag. har faktiskt tänkt på att åka till marieberg eller nåt. det är ju löning på fredag och kanske skulle behöva lite nya skor. mamma hade tydligen lämnat in mina favorit pumps till en skomakare så det tackar jag för. kollade på lyxfällan igår, vilket folk.

och jag måste berätta att jag hittat något jag inte får missa. paradise hotel. hur bra är det inte? med Olida haha.
Ikväll ska jag åka med patriks farmor&farfar på speedway. hoppas nu verkligen att dom vinner. nej, dax för frulle och en film. sedan väcka Hanna som jag brukar vara ganska bra på sen åka iväg med nosan:) jag älskar verklien henne!

PUSS

missade..

..
jo, idag när jag satt coh kökade luch med Elin så såg vi en a-lagare hur han hade däckat/somnat på en bänk utanför lunchrummet. först va det bara kul men när det började spö regna tyckte vi synd om honom och elin tog telefonen och ringde till polisen. så dom hon och hämtade honom.
visste inte om jag skulle skratta eller tycka synd om honom. det spöregnade verkligen. men super man ner sig en måndag halv tre på dagen?

lycka eller olycka fick han åka bil iaf.

dom sa att han va stammis på maxi och va jätte trevlig iaf!

Nu hör jag patriks bil.
Puss

jobbjobbjobb ledig

jovv 7-17 idag och ledig imorn. gud vad skönt det ska bli!

sitter och letar semester fortfarande vill verkligen komma iväg. nu finns ingen mamma som kan ställa upp. hon jobbar.

oh jag ber till gud snart


söndag

kan inte klaga att det inte va fart igår. herregud att man inte längtar tills imorn, haha!
dagens att vi åkte från pålsboda och hit spelade kort med familjen sen en lite blund.

sitter just nu och skriver med hanna på msn när jag skciakr till henne:
du, vart ligger kastrup?
Ja någonstans i portugal.
haha

det där är min hanna det:)
Inte träffas på hela veckan coh det är inte bra. Lite värme coh lite tid över så ska jag ta tag i det där!

p for party

yes, dagen till ära är det dax. ska sanrt åka till farmor&farfar sen är det att börja ladda. pappa och jag va och handlade imorse, tog tid när man skulle prata med alla. låter konstigt men jag gillar verkligen mitt jobb. känns som man inte kan ha bättre jobbarkompisar. dom gör ju nästan hela jobbet. plua att Andreas pratade mig i torsdag om jag ville ha fast, woooho men den dagen va jag tjurig hela dagen nästan och sa att ajg skulle tnka på det. men han förstod direkt att jag svarade ja och firades som vanligt med en torsdag&fredag alá köket. längtar nästan tills på måndag och vi kommer ha så mycket att göra eftersom det är löning:) blev ju två lönelappar denna månad:)

sitter och övar till skogsröjet:) om jag kommer iväg dit. mycket mer vill jag utomlans, snälla jag vill hitta drömresan som jag gjorde i maj! 

ladda! kvällen blir: harrys, frimpan, mm, pasta, lena, pitchers, klaras eller satin. Herregud vad det finns krogan i lillstaden:)'
(med mitt smultronvin)

patrik<3 

Puh

okej, klarade veckan men jag är helt slut!

planer:
morgondagen hoppas jag blir en sova länge dag eftersom jag slapp jobba. skönt!  preatade om en utgång så kommer jossan när hon hade slutat och säger att hon fixat ett gäng som ska ut imorn och jag va en av dom som hon räknade med. fick med mig Rebecca. hade hoppats att få ne lugn lördag med lite mys på mm eller nåt. kan lätt bli det. sådär, harrys eller frimpan? känns som att det blir björnis iaf. hoppas. eller frimpan varför inte?

Så imorn maxigänget utgång!
om jag inte redan är helt död

kvällen tillbringas i pålsboda med ett glas smultronvin som jag ska testa. låter!
puss

AHHHHHHHHHH

jag tror jag faller, sunseabeach 1975:- det hotellet man bara kan drömma om. när jag och mamma va där ångrade vi oss att vi inte hade tagit det. noll meter från stranden och hur nära till city.
och det blev väl itne sämre när man såg lönelappen idag:)

gah ge mig den resan!

story

första man ser på jobbet, jossan kan det bli bättre? knappast och snackar sönder så kommer Sanna och Lena intrippandes. härlig start på en bra dag. massa beställningar till tolv så det va påt direkt. men slutade iaf inte senare än fem så det va finfint.
skulle träna idag, men jag är helt slut orkar knappt röra på mig. blir att bara åka till pålsboda och sova. sen ringer klockan kvart över sex och slutar jobba fem. sen på 50-års kalas till mitt i natten. men onsdag eftermiddag är jag ledig. slutar ett så det är en guld tid! det blir en tränar kväll och en träffa kompis tid. inte för att man inte har tid annars men blir så lite tid när man slutar fem. och vänner är viktigt!

ja, marcus sa att han skulle till grekland två veckor, nej va skönt att komma iväg för honom. hoppas man kommer iväg någongång!

ja, imorn onsdag. ja!
Patrik<3


hard work

puh, nu börjar en riktig vecka. tack för att man fick en vecka semester men så är det sex dagars den här veckan.
så är det kalas tisdag&lördag.
veckan har varit hel bra, otippat men kul. fredagen bjöds på klaras, ska väl inte klaga. lördagen kvällen skulkle jag vara med plutte men det blev ändrade planer så han spelade fotboll och jag kollade på film med Ida. sen pålsboda för att sova där. dagen till ära blev i marieberg, kul att gå lite där. hittade tyvärr ingenting. kollat på film och varit uppe hos Jossan och pratat i massor och mer lär det bli imorn.

puh, dax att tänkta över veckan och se vad som uppstår.

patrik hjärtat´

Sss

= svenska sommar sol

Idag har jag tilldringat dagen med Hanna. solat, solat och gått till macken. Pratat som alltid i massor, och börjar känna att man verkligen har varit blek för länge! blä, gillar inte att vara blek.
sitter just nu i min ensamhet och kollar på pussycat dolls som är allämnt tråkigt. men vad gör man en onsdag?

vart tog alla sommarkvällar i hällebo vägen? alla kvällar man kunde gå ut och bara gå en sväng? gillar verkligen inte att bli gammal. eller gammal? äldre kanske man säger nu. puh, får kolla vidare nu och sedan sova för en ny fin härlig dag i solen imorn. hoppas att det blir lite äventyr:)

Puss&kram

häesten

pollen och jag har nu efter för lång tid varit ute. broms överallt! och såg min granne förbihoppandes med en grön väska på killen som inte såg allt för stabil ut. ajdå joakim :)

hade fått sms av elina när jag kom hem som jag inte pratat med på en månad (sedan studenten hjälp va tiden går fort) coh ville att vi skulle ta min student present nästa lördag. fan, jobbar! men det finns dagar kvar för det. 
snart ska jag coh nosan min åka iväg på landet pålsboda.  sen imorn får jag fin besök från stan.

sådär, packa och hälsa på familjen.
puss

svensk sommar

ja, nu har den verkligen kommit. regn, regn, regn. när man äntligen på semester och kan sola så blir det regn. nästa vecka när man ska jobba 6 dagars kommer det va så pass mycket sol att man tror att man är utomlans.
Men kära vänner, letar resa för fullt just nu, slutet av augusti? låter väl ganska skönt om jag får säga det själv. så då har man jobbat arslet av sig och sedan komma iväg en vecka sen jobba vidare.

Fredag kan det lätt bli utgång, kollade på schmat igår coh jag jobbar om det var tre eller fyra lördagar irad nu. + att klaras har öppnat. så här sitter jag i min ensamhet (ja mamma duschar och pappa är ute) ska väl snart lägga mig och kolla på en film. tänk att familjen skulle in och kolla på tapeter? till badrummet men det hade pappa tydligen gjort själv imorse så nu är det klart.

läste oxå på aftonbladet att det va en tjej på sjutton bast som va tre barnsmamma. ligger för mycket efter. men hela livet framför sig. måste vara jobbigt!

ja, som min granne ringde oc h sa nyss, du får hoppa in i solariet och beställa en resa utomlans. Skulle man väl inte tack nej till?

Puss till resekompis sökes!

pics från borås



Hanna påväg. fooooorden (:
                                                            
                                                              hanna, en riktigt sommarkväll!

                                                                                                                                

                                                                                                                                   hanna på knalleland
               

slut shoppat på knalleland oh vidare åkte vi till hm fyndhörna och hittade i massor!

helvetande

sådär äntligen tid. Har nu jobbat båda dagarna efter borås trippen, lyckligtvis slapp jag börja åtta idag och åkte dit till kvart i tio.  slutade tre så ganska lagom.
ja nu är det jätte lånt att berätta så det är dags att börja.

Tisdagen, började med att hanna kom till sköllersta coh vi åkte upp till hellebo och solade.  pratade om vi skullle åka och jag kom med förslaget borås. hon va helt på och det slutade med att hanna frågade - det ligger väl uppåt? haha nej det ligger 25 mil neråt som hon vet nu:) åkte hem hit käkade lite och sen vidare in till satan för att fixa oss till utgång. började lite mysigt på mm sen v idare till klaras. trveligt med lite folk. men eftersom vi skulle åka va det tänkt att vi skulle gå hem ganska tidigt. runt halv två. helt plötsligt kom det en lugn låt coh vi kollade till på klockan, fem i två. ojdå. ja det blev hemgång med sov. vaknade till åka runt tolv åkte vi hem hit för att packa gick super och vi va redan iväg vid två.
resan kunde väl inte ha börjat bättre än att gpsn ville att vi skulle åka åt fel håll., och slutstatioen blev sköllersta, nej ganska fel. tillslut kom vi iväg mot jönköping. kom alltid bakom massa söndags åkare som ajg alltid hatar! väl framme i jönkaping och vi va vrålhungriga och stannar bilen och det hörs ett ljud, prjum. (typ) och det låssnar en fjäder från pedalerna någonstans. hanna startar bilen igen och känner ingenting så vi går in och käkar pratar igenom det och kommer fram till att det är lika bra coh se om det inte är något fel så jag ¨år in på någon mack och frågar om det finns någon bilmek men icke, han skickar iväg oss till hermanssons bilmek. där möter vi en gammal kille som hjälpsamt hjälper oss med bilen. och påvägen dit hittar hanna felet, det går inte att växla! efter många om coh men så fixar han till det där och men hjälp att massa gummisnoddar fixar guld killen det där. och resan fortsätter mot borås. inga problem att hitta där. tills madde ringer från jobbet coh jag kollar bak coh ser en polis bil med blåljus och tutandes efter oss. och tanken går igenrom huvudet " har hanna betalat skatten?" och vi stannar och jag lägger på. går sakta ut och han frågade mig vad som hade hänt? jag fattaade nada, vad hade vi gjort för fel. som sedan att han kommer fram till att vi kört mot enkelriktat. ajdå inte bra. men jag tror att det var min kokudde som fixade allting, för när han kollade bak i bilen skrattade han och frågade om vi itne kom därifrån. nej jag är en gnällig örebroare och vi fick tips från dom att inte köra så mycket mer där. så bakom oss låg ett p-plats som fick bli våran ett tag.
hittade iaf direkt fram till våran sovplats (om vi itne hittade dit hade jag sett i rusta tidningen att det fanns tält, liggunderlag och sovsäck för 99:-)
betalade och såg glada ut, men när hanna frågade när vi skulle behöva vara ute dan efter blev vi itne lika glada. klockan tio, när vi gick ut sa hanna det, jag tänkte nästan fråga om det var på kvällen. haha. fixade oss och sedan ut för att kolla "staden" vi hittade våran favorit plats där vi satt hela kvällen. för mysigt nästan, varför finns tien sådanna plater i örebro?(+att vi kollade på bilen)
snackade massor och om allt innan vi somnade för att vakna av att mitt jobb ringde sju på morgonen men jag svarade aldrig. klockan ringe kvart i nio så va det bara att packa och fixa. ringde om bilen och kollade den. så va den helt plötligt min. och kunde itne förstå hur jag ohc hanna kunde köpa bil, två st som fattar noll. haha  så vi åkte ut till knalleland och shoppade! sen in och hämta forden coh vidare till hms fyndbutik. mer kärlek åt den! kan verkligen itne sluta och tänka på hur mycket man kunde ha köpt där. och sen blev det att åka hem. hanna först sen jag. när jag kom hem väntade famlijen med förvaäntan på vad jag hade fått hem för bil, pappa blev inte helt missnöjd coh mamma bara skrattade av glädje (hoppas jag) patrik va väl lite halvsur efterso´m jag inte sagt att jag skulle köpa någon bil. han hade inte en susning så vi åkte ut en sväng för han ville pröva. sen blev det sova för att upp och jobba sju dan efter då man va helt död! sen direkt hem för att fixa sig till sjökrogen, mat med patriks släkt. hem coh sova direkt efter det för att jobba diag. sen blir det kanske krogen med patirk och ahns gamla klasskompisar. puh, orkar jag?

sådär, tack hanna för en resa jag aldrig kommer att glömma. vänner är som minnen, man hoppas dom aldrig försvinner!

dax att fixa sig!


tripp

oh herregud att vi överlevde. jag och hanna i borås haha!  hann tyvärr inte skriva något igår eftersom direkt när jag kom hem så va jag tvungen att sova. gick ju upp kvart över sex, sen diekt hem coh fixa sig för ut att äta med patriks släkt. mys!
Kommer skriva i massor imorn hoppas jag. men jag kan förbereda er på
- En trasig bil
- Jagad av polisen
- ett bil köp (av två tjejer som kan noll om bilar)
- shopping!

dax för en vidare myskväll med patrik <3

sådär

peppen inför roadtripen va igår. bjöds på mm och klaras. ja, jag kan faktisktinte klaga på kvällen. 
sitter just nu hos hanna. hon sover den sömntutan. och om några timmar åker vi!
får se när vi kommer hem bara. innan fem på fredag och vad vi kommer att ha handlat! woohoo.
finfint hörrni.
se oss i utelivet i borås!

Patrik<3

RSS 2.0