rejmyret

vilken gårdag, först spelade man match mot askerund vann med 10-0 så det va ju skönt sen fixa sig och iväg. helt$ värd kväll! takida va helt grymma, fast jag bara kunde några låtar. men måste tacka loppan som räddade hela dagen coh kvällen! kul hade vi. och alla som inte va där iår och va där förra året. ni skulle ha sett hur mycket folk det va! va tom så att man fick stå i kö in till öltältet för att det va för mycket folk där inne. jaja, det kommer bli en tradition och åka dit. men inte att sova kvar. slutet att kvällen gick jag i en tjocktröja, halsduk och vinterjacka. tacka vetjag sommar (och så hade jag byxor såklart)

men tack iår för ett jätte bra röj vi ses nästa år!

helg ett

första helgen nu at man är ledig och när vaknar man? fem över sju, SKANDAL! men det är ju sovmorgon för mig så.
ja, jobbade till sex igår och direkt på fotboll som blev mystacos med familjen.
ska tydligen va med på match idag innan jag ska åka på festival, just festivaldax! Riktigt trevlig hoppas jag på annars så får man ta det.
JObbet ville att jag skulle jobba idag 7-18 och imorn 10-16 jag kännde pengarna men det åkte snart förbi igen när jag tänkte på min biljett.

nu kom pappa med frullen!

Ses i rejmyret! och i dimman

arsel

veckan har varit görbra! tills inatt. vaknar upp vid tolv, kan verkligen itne andas, så va man vaken halva natten och vred och vände på sig till man skulle till jobbet. klarade en timma sen va det hemgång. sov för länge så nu vill jag bara sova mer. men jobb imorn sen ville pappa ha med mig på speedway och jag ställer ju upp!

blivit en trend nu, sju par skot på en vecka, mamma är galen och jag är glad. fyra stövlar och tre andra. massa kläder oxå.  puh nu måste jag snart lägga mig, får ställa klockan så jag får se paradise hotell!



ledig dag

efter en dag på stan är jag helt slut. men fyndigt. hittade allt detta:
Tre par skor (var av ett par va två vänster dojjer haha), en klänning, två linnen, tre halsband, ring, kjol, solglajjer och så tror jag det inte var något mer.
hittade mina favo skor. awww att jag köpte dom blev jag glad över:)
jaja, nu ska jag prata med matilda och sen träna.

PUSS

fortsättning

ätit och blivit tajtad av mamma att jag måste åka bort. haha
kollar på os just nu. patrik har åkt iväg på fotboll, ska väl upp och kolla sen. nu hoppar holm. ja, men imorn blir det jobb som sagt som vanligt. ja han klarade det!
eh, jag har ändp inget att skriva. längtar tills nästa helg!

Puss

O S

puh, äntligen lördag tycker jag, när det är söndag. just nu sitter jag hemma. Patrik&pappa kollar på tv, motorcyklar. Mamma står och lagar mat.
veckan ska jag väl itne klaga på, jobbjobbjobb sen fick vi löne lappen coh det är ju aldrig fel. täkt kalas igår men det blev "lilla kräftskivan" FAmiljen blomberg&Larsson. Blev lite vin iaf.
veckan blir jobb. ledig tisdag coh heldag med shopping! kan knappt bli bättre. Fredag blir utgång! vilken planering man har.

Patrik hade fått lys om jobb på parken.

Mer sen. Mamam ropar mat

jobbvecka

ja, klarat alla dom här dagarna. idag när amn äntligen hade sovmorgon blir amn anklagad för att se trött ut. Tack för den smörjan.
Jobb imorn sen kolla på lite fotboll kanske. eller hem och sova för jobb på lördag.. ja, får men se vad som händer på lördag. hoppas verkligen att mamma och dom åker. rikigt skönt med en tjej mys kväll igen. en favorit i repris:) ...nästan

Hoppas på en fjäder i hatten imorn! haha

Puss

njuta

oh, kvällen blev iaf bra igår. åkte in till hanna och spelade lite trummor&gittar? sen mm och en stund satin. så blev det hemgång md anna. hamnade i pålsboda som planerat och så kom patrik hem lite senare.
fotboll idag i östansjö, regnregnregn.. som förlorade med 4-5 men dom spelade iaf bra.
ligger just nu i sägen coh tänkte lässa lite bok. den är så sjukt bra.
det ska li ett sant nöje att döda dig - magdalena graaf
måste läsas. jaja nu ropar den efter mig.
Pusss

ladda

oh, in till stan sen utan att veta vad man vill göra. ska iaf blir kul att få träffa Hanna.
jag har ångest, hur kunde jag tacka ja till tisdagen? kommer bli nästan 60 timmars arbvecka till den som kommer. jag kommer avlida.
vet vad jag ska ha för kläder på mig nu iaf. bara att börja fixa sig. och jag hoppas verkligen att mamm kan både hämta och köra mig in. iaf köra in eller hämta? oh jag vet inte. nu vill jag bara tänka på att fixa mig. sen nu måste jag laddaladdaladda. kan bli utgång kan bli sitta och kolla på film.

OCH

jag har kollatpå minnen. bilder, oh jag vet itne vart jag ska ta vägen på vissa. När stina sitter vid stenen hos simon haha. jag har nog allt för mycker bilder. men nu ni. ska jag kolla vidare


patrik&linda

soppa torsk

helt slut, verkligen
veckan har varit ganska hård och slutade inte helt bra. sovit halv taskigt varje natt och gått upp tjugo över sex varje dag. jag klagar, jag vet men det är jobbigt.
slutat fem hela veckan.

Måndag: Jobb,jobb,jobb
Tisdag: ledig och en sväng till marieberg med patrik, Lena&ida (jacka till inköp!)
Onsdag: Jobbjobbjobb
Torsdag: Jobbjobbjobb, kalas direkt efter hos patriks mormor
Fredag: Jobb 7-20 13 timmarkan inte vara bra

idag vaknade jag upp när patrik skulle iväg oh jobba sju. så går jag med å att vara sällskap på frukosten. och jag känner att min kropp inte orkade med gårdagen. idag blir det nog träff med Hanna. saknar ju alla för man aldrig hinner träffa dom. nästa vecka jobb alla dagar utom söndag. oh, jag kommer vara död!
för sa om hanna va sugen på krogen eller gå på bio med lite sitta mm? och maieberg innan.. eller stan.

ja, käka loite frulle och sova lite. varför inte? basse skulle ringa senare om det blev akutjobb. men jag orkar inte.

oh, bara klaga

patrikhjärta

pic

                               


                                                                                                                                                                                                                                                                                    



                                                                             

bild:
1. Jag och jocke i ett bra stadie.
2. matilda och Elina
3.Jennie
4, Hanna
5, Jennie, Matilda&elina
6. Hanna, jag&jocke
7Jennie, matilda, Elina, Hanna&jag
8, Jag&jocke

tyvärr blev det inga bilder senare på kvällen men jag vill medge att det va roligast i början! tack för att ni gjorde min kväll:)

PUSS

vilken kalas lördag!

vet inte vart jag ska börja eller sluta efter gårdagen. haha
Fredagen va jag hemma hos patrik och hade lite mysigt och tog det bara lugnt tänkte att det skulle bli skönt med sovmorgon men tror du jag fick någon? ha vaknade sju och kunde verkligen inte somna om. bad luck! åkte hem eftersom patrik skulle jobba och fixade till marieberg. Väl där träffade jag lena, ida coh Matilda käkade och köpte endel :) sen börja ladda för kvällen.
Fixade mat så kom jocke, jennie, Hanna och elina käkade och blev efterrätt! att det va den som gjorde susen på kvällen kan man säga. Massa melon, vindruvor och jordgubbar med sockerdricka och sprit men jag tror jag missade sockerdrickan. Vidare till kortspeladet, när man fick bestämma regel "Man får inte skratta" " man får inte säga varandras namn" " man får itne sjunga" plus att vi va tvugna att ta bort vattenfall och bytte till att man skulle dansa så fult man kunde. och elina visade prov på det :) kan ju med ge att vi sex som satt där blev på topp. på riktigt! under kvällen någongång kom Widing&carl sen Nille, alex och Pierre. och fråga mig inte när alla gick hem. vet att jag vaknade upp i mammas säng och hade sovit för skönt! :)
 idag har jag kollat på fotboll och tagit en powernap. nu blir det kolla tv och sova.
patrik skulle tydligen sola i solariet så det måste jag fixa nu.

Men jag lovar att det kommer bilder från gårdagen. Haha

(Min fot gillade inte att jag gick på den igår. Fan va ont jag har!)

PUSS

äntligen helg

känns som första helgen på länge jag har varit ledig hela. men den började ju inte så bra imorsre.
Vaknade sju och kunde verkligen inte somna om. så nu ska jag in till marieberg klockan tio. Jätte sugen att gå på ikea. Shoppa blir det på riktigt idag:)
ikväll blir det mys med lite tjejer. morgondagen ska bli en sova dag! kanske utt och kolla på lithells cupen något. tål att funderas på!

Frulle skriker mamma. oh, jag vill iväääääg

RSS 2.0