hoothoothoot

Vi har varmare än i turkiet! HAHA! Iaf va jag läste på aftonbladet.
Skön dag på jobbet, nu är jag bara avis på alla som åker på P&L Jag vill ju oxå!!!!!!!

Men nu är det bara två dagar kvar på veckan sen har jag en kort semester på fyra dagar.

Saknar mamma och pappa nu när jag är hemma!

Imorgon blire strömpis med Malin&gänget!

soooooooool!

imorse när jag vaknade va det fint väder, dock va det 11 grader när jag gick till jobbet fem i sex. Så det blev linne och leggings. Nu ikväll när jag har duschat och när jag kollar mig i spegeln så har jag fortfarande linnet kvar.
Solen tog som tusan idag, fast jag bara jobbade ute i två timmar. Helt sjukt måste jag säga.

det ska bli fint hela veckan! skickade sms till mam&pap när jag låg i solen. Dom hade molnigt :)
Har lite sovmorgon imorgon så jag ska nog kolla klart på johan falk filmen.

Så, nu är det itne många dagar kvar tills semester.
Och två månader kvar till turkiet!


Midsommar är nu över

Nu är helgen slut, jag va på hultet. det va kul, blev gabska lugnt för min del, vet itne ritktigt varför men så blev det. Vi åkte flak bakom en fyrhjuling. Hur midsommar är inte det? Minus va att vi inte dansade in på småtimmarna.
Finns inte så mycket att berätta om kvällen, eller jo. Jag va så glad över att jag va med Lisa och fredrik! Dom är snart som min familj!
Elina gick och la sig klockan 23.00. Kul tjej! Hon va trött, inte full....

Lördagen va det jag som körde hem, körde Elina till erik och tog med mig dom bästa hem till mig. Sov en stund sen va det påt igen. Erik och Elina kom hem till mig oxå.  Men det slutade med att det bara blev jag, Lisa och fredrik som drog upp på stan. Dom andra två ville inte med eller så va dom inte taggade. Men vi hade kul. Funderade på att gå in på strömpis (frimis va stängt) men så gick vi till ivy där vi träffade Kalle&Niklas.
Slutade att vi rundade av kvällen med 1h dans på satin. Svetten rann och jag ramlade på dansgolvet. Vi körde hårt!

Hemma hos mamma och pappa, hunnit bråka med danne fyra gånger... Blir galen på killar som inte kan ha koll.
Nu ska jag snart sova, jobbar kortdag imorgon.

Svårt, men ändå så lätt

Midsommar! 2011

Yes, dagen är här. Jag vaknade för en timma sen, fick sms från mamma för en halvtimma sen. 40 grader hade dom, svarade att vi nästan oxå har det... om man x det med 3.... 
Lisa och fredrik landade hemma hos mig igår, så vi tog med os Elina och mötte upp emlie och denice för lite mat på pitchers. Träffade många bra och ven många som man verkligen inte vill träffa :) Som alltid:)

Idag ska vi ut till hultet, jag, Lisa, Elina och fredrik. Ska spendera dagen och natten där tillsammans med massa andra. 
Imrgon ska jag äntligen få gå ut i örebro igen! (Vi ses på schlegergolvet)

Fått reda på att jag ska jobba vecka 27, så det blir bara en vecka semeter för mig. Men många blir arga när jag sger det eftersom jag åker till turkiet i två veckor i augusti/sep :)

 Jag vann vattenkriget igår på jobbet mot Malin! Kaxig som hon hade varit hela veckan så va hon värd det! HAHA!
Det värsta är att min sista "riktiga" dag är på tosdag.... tror jag fick alla emot mig igår. Men jag stänger så dom kan inte göra så mycket :)

Så, nu ska jag snart börja fixa mig. Sen styr vi mot hultet! Wiiihoooioioiooo
ALL IN!

samma visa

sitter i soffan i danderyd.
Vaknade av ett sms, en halv kompis kompis. Tack!

Kvällen igår började helt underbart, men slutade i kaos! Jag klarade mig ifrån allting men det västa som finns är att se när vänner gråter. Även om man sitter precis bredvid så känner man sig hopplös. Man kan säga så mycket men det är ju ändå inte jag som gråter för det som har hänt. (Hade inte hänt något jätte stor dock.)

Men om fyra timmar åker jag hem, dom behöver prata ut och just nu känner jag mig mest ivägen.

P ringde till mig ett antal gånger igår, han fattade fortfarade inte att jag va i stockholm efter att jag hade sagt det fem gånger. Inte lätt att va kille alla dagar i veckan.

åker nog direkt till mamma och pappa när jag kommer till hallsberg. Kanske åker hem för att se om lägenheten står kvar.

Ärlighet varar längst:
Fast jag är hmma hos den bästa jag har så saknar jag örebro. Jag vill vara hemma, känna att jag kan göra vad jag vill. Igår när vi satt på förfesten sa en av stockholmarna: Finns det något ställe som man kan spåra och dansa som man gör i örebro?
Det är nog så att örebro är bättre än vad man tror. Visst alla känner alla när man är ute, men det är ju en charm i det oxå.
Men om det är tråkigt en gång när man går ut blir man så opepp.
Jag önskade lite att det va en vanlig hela nästa helg så jag får gå ut och dansa av mig all energi jag har. Men då är det ju midsommar, då är det alllllll in! Utan bråk, tjafs, konflikter och tårar.
Det ska vara: glädje, "kärlek", blommor, dans ända fram tills solen går upp, skratt och massa vänner.

Ni mina kära ska jag fixa mig lite, jag skriver nog mer ikväll. Men P lovade mig mat senare, men ja vetredan nu att han ljög för mig,. för det kommer bli jag som får laga maten om jag tar mig till öret!

love

Mitt huvud

Vi drack rödvin igår. Det köänner mitt huvud.
Kom iaf upp till stockholm efeter lite sj förseningar.
Lisa och jag satt i köket hela kvällen samtidigt som Fredrik och bill spela fifa. vi skrattade högt och pratade om allt.
Varför bor jag inte i stockholm? varfr bor hon inte vid mig?
Jag ogillade henne när vi började skolan, nu älskar jag henne mest!
ikväll är det fest, riktigt fest. Vi ska tydligen börja klockan fyra?

Lite kul igår:
Jag: Jaha va blir det för något imorgon då Fredrik? Ska du bjuda på tårta?
F: Nej vi ska göra smörgåstårta
J: Jaha vad ska ni göra för någon?
L: Vi? du ska göra!

Ärlighet varar längst, jag hade aldrig kommit upp om jag hade vetat om jag ska stå och göra smörgåstårta idag. Eller? :) ´Jo självklart!!


Nu kör vi!

(mamma&pappa åker till turkiet på torsdag, dom beställde resa igår... Utan MIG!)

jag visste det

jag har haft det på känn hela veckan. att jag hjade något planerat till helgen.
Så kom det!
Lisas kille fyller på söndag så dom skulle ha fest på lördag. Så imorgon åker jag till stockholm.

tänk om jag hade haft kille, då hade jag säkert planerat annat och varit med honom i helgen ist. Missat chansen att träffa lisa. Det funkar liksom inte :)
hon har varit i turkiet. UTAN MIG, jag vet. men jag åker dit senare. fast utan henne (fast hon finns i mitt hjärta) oj va gullig jag blev.

Just nu är jag rätt glad, har precis skickat med en på face som jag inte pratat med på fyra? månader.
Alltid lika kul.

Vet ni vad ni ska göra? Sätt en lapp på dörren som det står: Va du är snygg idag! så ni ser den varje gång ni går ut.
Det gör hela dagen!

helgen som va

Jag är tröttare än den vita katten hos mamma och pappa. Keithan.

Fredagen blev som så att jag drog jag först till Sophie och drack lite vin. Sen kom Erik, hans kusin och eriks klasskompis.. Vi gick till ivy där vi mötte upp två killar till. Satte oss och drack lite cider och pratade. Senare kom oxå Tobbe. Runt tolv cyklade jag? hem :)

Lördagen åkte jag ut till mamma och pappa. Så skönt att veta att man har "två hem" och är alltid lika välkommen till båda. Satt i solen med mamma sen blev det lite "pappa dotter tid" över en fotbollsmatch (Sköllersta- Ifk örebro) Riktigt bra match, basse va kung i mål! Dom vann med två noll.
Så fick jag mat innan jag körde mamma och pappa till deras vänner.
Sen fick jag koma, va så seg. Men då dök Elina upp, sedan kom Tobbe och Hodo för lite förfest.
Vi körde "gissa yrket" med charader. så himla roligt!
Blev frimis för hela slanten där jag och erik körde all in på schlagergolvet. Vi dansade så svetten rann (då överdriver jag inte en sekund)  Det va Tull och lind klass. Fast mer galet (det går knappt men vi måste ha lyckats)
Eftersom jag inte drack så mycket så mådde jag kalas på söndagen, så jag drog upp mina vänner. (fast dom va vakna) vi skulle till Eriks sommarställe. Men sen kom Elina på idén att äta på RL innan. Sen blev det sommarstället för hela slanten, kom hem till mamma och pappa halv tolv och då kan jag lova att sängen bokstavlingen ropade på mig. kunde knappt gå upp imorse.

DÄrför ska jag lägga mig snart. måste vara pigg imorgon!

FREDAG!!

Har längtat efter helg, fast jag bara jobbar fyra dagar den här veckan. Som vanligt är ju fredagarna på jobber rätt långa fast man inte jobber mer än sex timmar.
Jag åkte ut till mariberg direkt där jag mötte upp Joakim som skulle köpa solglasögon, på gina :) haha
Sen gick vi till systemet, sen åkte jag till farmor.
Vi handlade, och som säket många vet när vi va i Borås träffade jag en kille som va kopia av Joel Kinnaman. Jag har sett en till nu. Killen som jobbar inne på charken på parken. Jävlar i havet va snygg han är. Lite phia på honom skulle man inte tacka nej till.
Idag när vi va på parken va det jag coh alla över 70! Många klagade över studenten, fulla ungdomar. Har dom aldrig själva varit fulla och unga elle? Men ett par va så sött. Gubben som skulle beställa över delidisken sa till hon som stog där:
Jag vill ha lönneberga
Ja hur mycket vill du ha?
Jag måste fråga chefen.
Som då va hans fru! haha. men det är ändå sött vilken makt tanterna har över gubbarna :)

Ikväll blir det kanske uteservering med Tobbe, erik och två killar till. Kan bli trevligt. Dock tror jag att det kommer bli för kallt och jag är sugen på en panter så jag hoppas vi kan gå till lilla örebro!

Jag saknar Matilda MASSOR!

Sjuk?

jag orkade inte åt till mamma och pappa i onsdags. jag låg raklång i soffan hela kvällen och kollade på fotbollen.
Jag kan sammanfatta mina dagar lätt: Legat i soffan. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk men jag är konstant trött. så på lördag ska jag ta en jätte lång sovmorgon! (om jag lyckas)

Tillbaka till gbg då:
Mina två E kom och hämtade mig stax innan sju, mötte upp Tobbe, Christian och Hodo.
Snabbt märkte vi att Hodo va en söndagsåkare och jag tipsade honom att köpa en Volvo, men han bara skrattade. Han fattade nog inte vad som va det roliga i det hela. Vi kom iaf till gbg en bra stund föra dom efter ha stannat på två rastplater och köpt frulle på McD :)
När vi kom till va det bli himmel och jag såg inte ett moln på hela dagen! säkert runt 30 grader gick vi rung som sex 8 åringar. Men vi hade så jävla roligt!
Vi hade turen att det inte va någon kö alls till något, längsta vi stog va 15 minuter. Vi började med klassikern, lisebergsbanan. Hur kan det alltid va lika rolig? Vi gick uppåt mot höjdskräcken och uppskjutet... Sen kom den, Atmosfear? Jag och Erik satt och mordhöll oss. jag kollade kanske fyra gånger när vi åkte upp. Kan ni fatta hur högt det va? Men det gick fort ner, det kan jag lova er. Men jag va fortfarande helt darrig i hela kroppen när jag kom ner. Men nu har jag åkt den. Slipper jag göra det igen.
Vi skrattade igenom oss hela dagen. Även blev alla lite kaxiga när vi skulle åka collerado? när vi skulle åka den första gången sa jag att jag aldrig blev blöt när jag åkte den. Tji fick jag. det fullkomligt droppade om mig när vi gick därifrån. Alla skrattade, även jag.
Vi åkte allt som fanns, även den som man inte kunde andas i två gånger. bara för att :)
Vi gick därifrån halv elva efter ha avslutat med spökhuset:) Livrädda lilla Linda :)

Kan berätta att det blev även en mysig dag, utan att säga för mycket. Jag är riktigt nöjd över dagen. Kunde nog inte blivit mycket bättre. 

När vi kom till lägenheten på natten hade jag fina skavsår på tårna.
Måndags träffades vi utanför Christiansföräldrar och åkte upp på stan. gick bara en stund innan det blev ett mysigt hejdå och jag och mina två E:n satte oss i bilen mot Öret igen.

Låter det inte som en kalashelg? Den helgen kommer jag att minnas länge, av olika anledningar :) 

rädsla

vilken vistelse i gbg det blev, tar ett längre inlägg om det senare idag!

Jag har så ont i huvudet så jag mår illa, det är så jävla varmt och det måste börja regna annars smälter jag bort.
Jag är rädd för åskan, därför åker jag hem till mamma och pappa och sover!

bääääääästis

världens bästa Matilda lämnade mig i örebro idag. Jag kommer sakna henne så jävla mycket.
Men om en månad är det jag som sitter på flyget ner till henne och ska krama ihjäl henne.
Tull&Lind, Tull lämnade Lind själv i tre månader.
Det är hon som är med på allt det sjuka innan krogen. Hon som kan säga allt och lite till.
Men jag har en regel, hon MÅSTE komma hem innan den 27 aug. för den 28 åker jag till turkiet i två veckor och det håller inte om hon kommer hem samtidigt som jag är borta.
Min blonda stjärna :)
Förfesterna kommer inte bli lika roliga, men lisan kommer alltid att vara på!

Det är med tårarna i ögonen jag säger att jag ska på första festen utan henne, redan. Kommer helt klart inte bli någon tull&lind lista, men hon får vara med i glaset och i mina ben, hon ska känna hur mycket jag saknar henne (redan)

Världens bästa Matilda Blomberg, jag älskar dig!!!


känns som jag är hemma

underbara dag!
Gårdagen blev som den blev, lång fest hos grannen. Jag kom hem kvart i sex. Så sant som jag trodde. mamma och pappa kom och hämtade mig nio. Jag va knappt vid liv när dom kom. Men har haft lyx hela dagen.
Legat på en madrass i poolen hela dagen, maten va klar när jag va hungrig, chipsen och dippen fanns där nu på kvällen. Känner verkligen att det va skönt att vara hemma hos mamma och pappa idag!
Danne och jag som oftast bråkar, ibland har vi skit kul tillsammans. som idag när vi spelade fotboll och volleyboll. skrattade och bara hade rolig.
Mamma och jag hade vattenkrig förut, hon vann. Jag blev dyngsur och hon blev bara lite (nästan) blöt.

Jag ska sova här på landet inatt, jag har helt seg i kroppen. har inte sovit en blund som jag tänkte att jag skulle göra. så har jag tydligen lovat pappa att jag ska åka iväg att köpa frallor imorgonbitti. Ni som känner mina föräldrar vet att dom vaknar sex, frullen ska vara klar åtta. Hur ska jag klara av det?

nej ni, nu ska jag lägga mig lite skönare i soffan och äta lite mer chirre med dirre

RSS 2.0