Man ska aldrig vara helt nöjd

Vilken julhelg! Helt sjuk kväll i lördags, lite förpärla här hemma sen vände mitt humör när vi skulle åka upp på stan. Jag och Carro gick och skrek "Vi ska supa bort alla våra bekymmer" men jag tror jag glömde bort mitt humör innan vi hann och komma fram till bilen som tog oss mot frimis.
Jag hade glömt bort mitt humör men helt klart hade jag och Carro "en väg att gå" vi gick mellan dansgolvet och baren hela tiden. vi shottade tekila för många gånger vi drack för många cider. Men älskade Sophie körde hem oss som tur va. Jag kan lova er att det va kallt när vi gick till henne. Eller? Haha

Jag skulle aldrig ha vaknat på söndagen, golvläget blev en ställning innan mamma kom och hämtade mig så vi åkte upp på rean. Jag pallade inte och åkte hem coh sov. Sen va det påt igen, Elina som varit i värmland ville ut. Jag är inte den som är den! började sakta men säkert, men väl ute kom melonshottarna igång. riktigt kul kväll som slutade med många missade samtal och en skönt sovmorgon!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen, vakna någon gång inatt och lägga mig i sängen!

Vad gör det om hundra år?

julafton

jag är kan inte bli gladare.

Jag kan bara bli förbannad.

Jag har sovit hemma hos mamma&pappa i två nätter nu. Underbart! Jag somnar på två sekunder i min gamla säng och vaknar pigg vid halv åtta. (eftersom jag somnat så tidigt) Jag fick allting jag ville igår, och lite till. Köpt mig en ny tv och laddar för kvällen, hur den börjar och slutar?
Min carro är hemma, min Lisa är hemma. men henne har jag inte träffat än. hoppas på en lite visit idag!
Nu ska mina kära komma hit snart och fixa mitt ljud, sen ska vi till farmor.  Sen är det dax att supa (låter helt fel)  alla bekymmer!

nu kommer dom! PUSS

Ahhama

vilken vistelse med Lisa! jag vill säga att kvällarna va inte som vilka kvällar som helst.
Torsdagen va vi ute och käkade, delade på en flaska sen vidare mot lilla örebro.Pantern och cidern fick avrunda det hela.

Fredagen va ju uppe i stockholm på kvällen, vi kollade på idol, drack vin och åt göttmos mat!
Lördagen va dagen D! Vi skulle nog ta detlugnt, slutade mindre bra för mig.Slutade med att jag kröp när jag skulle borsta tänderna. Den nivån låg jag på. Jag mådde helt klart skit på söndagen, jag kom med tåger som tog mig  till etuna sen vidare mot arboga där min(a) favorit(er) stog! ehh, tyst :) Sen kom jag på idén att gå på bio, så det blev någon braig film som avrundade helgen!

Helgen är nästan planerad och helgen efter oxå! deeeeet känns bra nu!

Let´s go all in!

(man måste chansa för att vinna!)


det är den 1/12 och jag har redan tröttnat

jag pratade i telfefon nyss och berättade att jag va trött på att skrapa rutorna två gånger om dagen. Fick ett as garv och en som berättade för mig att detva den första december. TACK!
Veckan har nästan varit som vanligt, gööööeeer skööön! Nu ikväll har jag haft Ida här, vi har ätit svampmackor i ungen. Gaaaalet gott! Vi försöker planera nyår, vi har två planer. Mamma och pappa eller romme!
Va inne på slälen ganska länge, men vi har hoppat det och laddar om på nytt för att se vad borlänge har att bjuda på. Sist jag va där flög jag till ettvarmare land, det skulle ju inte vara helt fel det heller.

Kommer nog även sluta med en skidresa innan nyår! Planerna avslutas imorgon!
Imorgon kommermin Lisa hem till Örebro, vi ska äta middag ute och så på fredag ska jag åka med henne upp till elstockholmo. Jag hoppas jag kommer hem bättre den här gången :) men som vanligt kan det bara sluta i succé!

Onsdagsfest i soffan med efterlyst och tända ljus. Kan det bli bättre? Nej, just det!


RSS 2.0