ett

just nu är första plåten i ugnen och man börjar känna doften av bullar.
tänkte ringa grannen coh kolla om han ville ha lite bullar, inte direkt kul att sitta och äta själv.
eller om man lyckas vänta, nej.

haha en minut kvar

huh

vecka 39, kan vara den bästa veckan på hela året, gårdagens jobb gick klockrent. och därför slapp jag jobba på min lediga dag, fast jag är lite halv sjuk. känns inte allt för bra, lite kramp känningar i ryggen? något sånt.
Just nu sitter jag coh väntar tills bulldegen har jäst klart så dom blir klara.
hela veckan är planerad, nästan. vet ännu inte hur min lördag blir, känns lite halvdant. men fredag kommer hela familjen Larsson hit och söndagen blir väl släkten. men vadå? en helg med massa kompisar. vem har sagt att det måste vara dunderfylla? haha.
om det blir något som det jag hoppas på får alla vara med om TEMA! aldrig en fest hos mig utan tema, nästan..

kollade precis degen och kan itne vara många minuter kvar. vad ska man laga för mat idag då? jätte sugen på pankakor men det åt jag förra veckan.  och jag måste ha något extra minus i denna blogg oxå.

vad ör det för väder vi har i sverige? +4 och regn? det är ju kallare än va vi hade på julafton förra året.

Jaja dax att fixa bullarna!

ledig helg två

skönskön helg.
fredagen blev hemma hos Patrik och bara tog det lugnt. helt slut efter den dagen.
Igår så kollade jag på när a-laget spelade mot vrestorp, dom vann med 3-0? satt brevid Tommy hela matchen som alltid och man kan inte ha mycket roligare. Hem coh sen vidare till elina. Mysigt med mat och lite drinkar med rosapantern. (fick nu äntligen så som den smakar på krogen!)
men hel lugn kväll och massa prat.

Idag är jag delad, orkar inte spela match fast jag måste. Vill kolla på innebandy och hälsa på farfar. Och allting är samtidigt.
så nu vet jag att det väntar en skit vecka framför mig och det känns som jätte minus. Vill verkligen ha min tisdag. Men nästa helg har blivit ändrade planer, ganska bra om jag får säga det själv!

Sådär lite kort om mitt liv och om min vardag.
Puss

däckbyte

vilken tisdag, stan, norrabro, pålsboda och hem.
fick mitt nya däck idag coh det kostade mig knappt något. hittat ännu mera presenter och hoppas verkligen att jag får klockan!
hanna kom med en smart idé med utång på fredag, jag som lovade ig själv att va nykter tills nästa helg. men hur många gånger har man itne brytit det?
 börjar smått aningen få panik. vad ska jag göra på lördagen?

och sälen stugan är bokad! hoppas verkligen på att jag har tim jobb då och får ledigt eller att både jag&patrik jobbar så man slipper vara själv.

sådär, dax för träning snart kanske. kan bli att åka fyrhjuling upp?!

Välkommen till maxi ica stormarknad...

... det är Linda och jag är ledig imorn.

Grundlurad idag! Jacob den jävlen ska jag spöa! annars toppen. jag solade nyss riktigt skönt!

Helgen ska jag någonstans försökt att träffa hanna, på tal om ingen alls men den tjejen saknar jag till tusen! (Bara så du vet)
Ledig imorn och ska in och fixa däck i stan. annars är det planer för träning.

ja, den 4 okt som sagt får ingen av mina nära planera något, inte tänkt ut vad än men det är någon som sitter i närheten haha.


Dax för att se om patrik kommer snart!

PUSS
 

vecka 38 lördag och ledig söndag

oh, min dag har varit sämst! patrik hade stalt sin klocka en timme för tidigt imorse så redan där blev min dag tråkig.
påväg till jobber är det någon jävla söndagsåkare framför mig. halv åtta på morgonen vad gör ni ute då? kom till jobber och hade röven full. men låg bra till så att jag kunde ta det ganska lugnt på slutet. men nu kommer det.
sköllersta spelade seriefinal som började tre och jag slutade tre, stämplade ut två minuter över coh sprang in i omklädningsrummet, springer ut och glömmer nyckeln. får springa tillbaka. Kommer ner till bilen coh tycker att den är sne. sätter mig men går snabbt ut igen. FAN jag har fått punka. i min panik och känner att jag verkligen vill hem så ringer jag pappa. Han sitter på fotbollen och tror att jag skojar med honom. Nej, han ger mig uppdraget att byta däck. så jag svarade då: okej, då sover jag i bilen till måndag och en kvart senare kom pappa fixade i något i däcket  så blev det fotbollen iaf. grattis det blev noll noll men fick lyckan att sitta brevid tommy haha!
men någon måste ha tagit en kniv däcket eller något så jävla stort hål. tacka gud att man har pengar och jobb!

snart dax att äta majskorvar, och patrik börjar bli sjuk så man får passa sig för nackdelarna!

PUSS

vecka 38 torsdag

jobb igår sen direkt till staden och hälsa på lisa. gick till farbror melker och snackade i massor. gick runt lite coh sen hem coh käka hos "henne" kollade på allt och ingenting på tvn. vaknade klockan sex och sen ringde den fyra över så va det bara att pallra sig upp. slutade fem coh träning sex gick toppen.

idag så har jag och Patrik varit tillsammans i tre år och elva månader. känns som det va för någon månad sen vi satt på bänken och första pussen.
så ni sitter jag och familjen och kollar på tv och snart iväg till pålsboda för patriks tv funkar inte coh så är han på innebandy. Ja jobba lördag känns inte pepp, blir mys hela helgen! om man bortser från jobbandet och all sport.

Just, ringa hans farster nu oxå!


vecka38 tisdag

ledigledigledig. Orkar nog inte gå upp imorn, nepp!¨Men det är jobb så får amn se fram imot kvällen.
Dagens va att fixa en mysig frukost till att börja med, så dagen började bra och vi åkte efter det in till marieberg. Patrik hittade i massor medans jag fick stå för maten. kom hem coh laddade för träningen. blev ett varv runt planen sen sa ljumsken ifrån.
pappa och jag sitter coh kolla på speedway hoppas verkligen på indinaderna. Patrik kommer efter sin innebandy.
helgen skulle bli mysig, haha på den. Patrik jobbar till kvart över åtta på fredagen sen så skulle han spela innebandy på lördagen. Bara hoppas att det inte är på kvällen.

Idol kom jag på nu

tisdag, vecka 38

vecka 38

okej, vi börjar med gårdagen. vaknade och pratade med robin så han&jag åkte coh kollade på innebandy. Åkte hem till patrik och kollade på tv. konstigt mycket hade jag saknat honom, men och ladda för match. men jag klarar bara uppvärmingen och två minuter tills min ljumske tackar för sig. så nu blir det lugnt i några dagar men jag klarar inte av coh sitta still så nu ska jag sanrt ut och gå.

blev regn krig med ris idag, jag mot Jonas&andreas. kan gissa hur det gick för mig? åt helvete!
Ledig imorn och ska umgås med patrik hela dagen lång. om det inte blir en titt med Lisafisa.
trodde att jag skulle få ha myshelg i helgen med va min jobbhelg så lördag är jag på jobbet.

okej, vänner boka inte upp fredagen vecka 40. jag sa bara vänner va?

PUSS

ja, ingen kommentar

gårdagen va jag urladdad, trött som en gammal kamel iväg till rebecka. Ville och orkade inte, så sugen på att ligga hemma med patrik coh kolla på tv. Hanna kom och ska vi säga att hon gjorde hela min kväll! när hon åkte ville jag bara hem. tröffade litet utav sköllersta gäng på bussen hem. trevligt att träffa folk man aldrig annars träffar. när jag kom hem låg Keith i sängen

innebandy!

gå och dö

trött, matchen gick bra. 5-1 till oss och final nästa lördag, skulle kännas piss om vi förlorade för vi har mål skillnad på 45-2 men det är bara att köra. har tackat nej till matchen imonr, men så ringer patrik och så måste jag vara med. vill verkligen inte!

missar också inneabndyträningen imorn. fan! nu ska jag sanrt äta sen sova och sen fixa mig.

så ska jag träffa lisa sen. LYCKA!

Patrik<3

yeeeees

hurrahurrahurra!
kunde ha varit min sista dag idag, nästan...
allt plus med denna dag:
men när jag kom in imorse va det efter att alla tyckte jag såg pigg ut (klart, hade sovmorgon till åtta) och att man måste fixa sig lite extra för att stå i delin. att jag får stanna till den 1 januari! WOHOO!  jävligt skönt, som hade tänkt att prata med chefen idag och säga att jag va sugen på kassorna, men det ska jag nog göra. jobba hel söndag mumma!
och dagen slutade bra oxå, jag och rebecka har hittat fotbollsspelet, jag leder med 4-2.
och när jag skulle käka lunch kom jag på att det va marken så jag köpte två påsar godis.
slutade jobber blev det en FF.
plus va också mammas taccos
så får jag inte glömma, alla som känner mig riktigt bra vet att jag följer paradise hotel, FINAL IDAG! 22.00 tv 400 :)

Minus:
Sov själv inatt, eller Katten sov här. kallt som attans!
hittade inte min mössa
jag fick jobba över (och 45 min men ändå)
när jag äntligen fjäskat med både köpa tandborste och godis till aptrik och ringer direkt efter jobbet - Men jag har innebandy match tio ikväll. FAN! blir två nätter till utan honom.  låter som att jag besatt men det är bara tråkigt att inte ha någon där. och att det inte finns något att göra på kvällarna. minusminus minus!
så har jag match imorn, samling tio.

jaha så kom jag på att jag glömde en sak på plus, jag fick lönelappen idag!

vilka dagar

tisdagen va nästan helt underbar. va på marieberg först sen in till stan för att träffa lisa.
allså den tjej blir man lycklig med, vi har träffas två gånger sen vi tog studenten (och båda va på fyllan) det är sjuk hur man kan bara börja prata som att man träffar henne varje dag. känns att man har haft henne vid sin sida och gått igenom allt, verkligen allt. ja, allt man kan säga att näågonstans vet jag att det är alltid hon coh jag. att det finns en hon i mig alltid. "jobba inte ihjäl dig" 
om hon blir stockholmare så hoppas jag att jag får bli stammis där! Aldrig såhär länge igen, aldrig!

Älskar dig Lisa gumman


nämen det regnar

som sagt, Stina kom på den dumma idén igår att vi skulle ut och gå, låter smart men den va verkligen dum! I spö regn gick vi ett varv runt spåret, helt dyblöta innan vi äns kom upp dit. men tappert tog vi oss runt.

vaknade halv sju idag och kunde verkligen inte somna om, det är jobbigt när man tror man ska jobba så ska man inte det. men det är skönt att vara ledig. ska in till marieberg om ett tag sen träffa lisa. ska försöka mig på att väcka stina så att jag får ett till sällskap det behövs, eftersom hon drog med mig ut igår och det är regnfritt idag!

Sägs att pappa vill åka på Speedway ikväll!

PUSS

nedrans helg

fredagen va klockren! slutade jobba sex, va klar lagom till åtta och cykelturen va mot rebecka! snabbis där sen vidare på för fest i örebro. blev inte långvarig förns vi satt på pitchers sedan träffade jag sara och gick vidare mot klaras. väl inne där träffade jag hanna&stina och massa andra folk som man inte sett på år coh dar känndes det som. men alltid kul coh träffa folk. efter bar det av mot stortorget och träffa Jerka&hans kompis. klockrent
"men, remuladsås kan man ju inte göra.. det köper man ju"
sen hem till hanna och sova. lördag va det fotbollsmatch tolv. upp som en lärka halv åtta så kom mamma och hämtade mig.
sen blev det sovasovasova hela lördagen och söndagen tills det va innebandyträning oh sova direkt efter den.
jobb idag 7-17 och träffa helen imorn (träffade henne lite i lördags när hon väckte mig) shoppa på marieberg!

fick reda på idag att min lediga vecka nästa blir en jobbvecka i början iaf. men vem klagar över pengar?

ja, planer sen åka till patrik för att sova där.
Puss

veckan snart avklarad!

en dag kvar, en 7-18 dag sen blir det snabbt åk till en annan del av kumla och fixa sig för utgång. kanske inte liak sugen idag som tidigare i veckan men att bara sitta coh ta några cider skulle inte vara helt fel.
lördag ska jag träffa helen. va tusen år sedan. visst träffade jag henne förra måndagen men det va bara ett hej i kassan på jobbet.
ja, snart dax för träning och sen sova.
laddaladdaladda imorgon, sen blir några veckor senare. jobbar skit tid nästa vecka

Kiss

ledig

riktigt skönt att vara ledig idag, fast dagen började väl inte så bra. hade feber när jag vaknade men det va bara att knapra i sig lite slvadon så mådde jag toppen. rummet va hel snyggt! åkte in till ikea och köpte en hylla blev kaaanon!
glömde mobilen hemma igår så när jag kom hem hade jag fått sms av matilda "fredag känns som en krgen dag" och som jag skrev igår är jag sugen!
men så måste jag in och köpa kläder på torsdag, vad ska man ha på sig? puh, jag är redan nervös!

planerade fyraårsdagen idag. kan bli lokabrunn med spa känns mysigt! fyra år, och snart fyller jag nitton!
idag är det träning och sen hem och sova, kommer vara död imorn. och till halv sju hjälp mig

en sov på det här

jobbatoppa

en dag avklarad! 7-17 en ganska skön dag med lite stress men lite händelserik!
imorgon är jag ledig, ska bli riktigt skönt fakstiskt fast det nyss va helg. blir fixa patriks rum hela dagen och kanske en sväng in till stan med lisafisa (jag hoppas)
sen är det dax igen, mina älsklings onsdagar 7-18.30 minus!
Jätte sugen att åka och shoppa skulle inte vara helt fel. och så är jag sugen på utgång på fredag? låter som en toppen idé!

det va jobbigt, men någonstans saknar jag dig´
på något konstigt sätt

RSS 2.0