min kväll

sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta min bil (glömt att berätta att det va en som körde på mig på parkeringen på jobbet? Hans bil klarade sig, det gjorde inte min)
Sen ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna och tånaglarna sen ska jag lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt tills vi ska åka 00.30.

Och ja jag har nog packat klart, dock orolig över att jag ska ha övervikt. kan finnas en chans att jag har det, men det problemet tar jag inte nu. Men min väska är full, jätte full :)

Jag fick min kamera av Matilda igår, haha bilderna från den va klockrena. Från Matildas avskedsfest, herregud.
Bilderna kommer visas när jag kommer hem. Hoppas dom kommer snart så jag får sova några timmar innan jag ska upp igen.

Ja ni vänner, Pengar pass och p-piller är med. Även hatten ska jag ha i högsta högg!!!

Vi höres om två veckor!


nu till det sista

tro det eller ej så är jag ute på landet hos mina föräldrar. Dom kom och hämtade mig för att vi skulle ut till marieberg. När jag frågade vad dom skulle äta va det inga konstigheter att jag skulle förlja med hit.

Problemet är packningen, jag har nog allting klart men måste ta bort lite kläder så jag inte får övervikt när jag åker dit:)

Trött och hungrig! Men snart får jag både mat och får sova i några timmar.

L8

Jag kommer jag kommer jag kommer jag är nästan dääääär

I bilen i planet i turkiet på standen straaaaanden. Du och jag i två veeeeeeckor!

"Avskedsfest" igår med bästa, slutade med att vi blev lagom fulla på ingenting. Lika kul det!
Om en timma kommer mamma och pappa hit, om tio timmar ska jag sova, om tolv timmar sover jag. om sexton timmar sitter jag i bilen, om 22 timmar är jag högt över molnen.

jani vänner, väskan ska bli packad oxå.
nu dusch och fix!
L8


tänkte så att

jani, sex timmar arbetstid kvar sen tänkte jag ta två veckors semester. Problemet är att det känns som att det är långt kvar. Värmen är långt borta och jag sitter här i min längenhet med en tom väska och utan musik.
Jag är trött, måste packa måste laga mat. Massa måste! Men nu skiter jag i som och sätter mig på balkongen och funderar på vad jag ska ha med mig.
Mitt problem är att jag inte får sova i min egna säng på två veckor. Jag ska bo tillsammans med någon i två veckor, som jag inte gjort på över ett år. HAHA. hur ska det gå för henne? :) tyvärr är jag nog mest nervös hur jag ska klara av henne ;)

Nejni, måste ta tag i saker så jag kan sätta mig på klanet 06.00 på söndagmorgon :D

Turkiet, snart gör vi er osäkra!

nervös

jag vet inte om jag kommer klara den här sjukan utan att ringa till herr doktor och kolla upp min hals.
Sökte på google nu ikväll. Ont på ena sidan av halsen och röd runt halsmandeln= halsfluss eller köttelfeber, GRATTIS! Köttelfeber har jag redan haft och det kan man bara ha en gång.
Men som jag sa till Elina, åkte till doktorn nu menas med att jag ska vara nykter i två veckor = hela resan nästan.
Men ett samtal och kolla om det finns något så jag kan sluta hosta och något som ta ner svullnaden.

så imorgon ska jag ta mitt beslut, tänkte sova på saken..
men att äta penicellin är redan uteslutet!

En bild, säger hela kvällen

 

 

 


Reeeeeeeeeeka

mina händer luktar räkor, i mitt kök luktar det snart maaaaaat!
Blir lite plock, gott sådär på en måndag. Men sämre på tv kan vara svårt att hitta....
Funderar om jag ska slå på Hp filmen jag somnade till sist. Men då får jag sitta och klaga för mig själv hur lång den är. Den är så lång så jag kommer hinna bli hungrig igen, och det är måndag= inga chips. Skit!

Jobbet va som vanligt, imorgon är det igång till 100% Då köööööör vi!

Faktiskt tagit fram reseväskan. T o m lagt i alla bikinisar jag ska ha med mig. sen va den full, typ. Frågan är hur jag ska få med mig allt? i-lands problem!

Försa om jag ska lägga upp bilderna från i torsdags? HAHA

L8

härliga söndag.

jag är nöjd över min söndag.
Jag har träffat en jag inte träffat på länge, trevligt att prata lite.
sen hälsade jag samtidigt på en Elina som precis kommit hem fårn resan genom sverige :)
Sen har jag varit hemma hos mamma och pappa. skönt att prata lite om helgen och att dom skämms över mig coh Matilda, men jag lugnar dom med att ingen såg oss:)

Pappa och jag satt och kollade på minnescermonin från norge, det är helt sjukt. Han är sjuk i huvudet! Skönt att bli åtalad för 77 mord och minst 1000 mordförsök. Lycka till att prata dig ur det där!

Nu är det kväll och jag ska sova i min gamla säng. Jobb och sen ska jag hälsa på farmor och farfar imorgon!

Jag är redo för en ny vecka!

jävlahelg

fy fan säger jag bara. Jag har nu konstatert att jag adlrig har varit så bakis i hela mitt liv.
Fredagen blev lätt räknade steg. Sängen, (ursäkta) toan och soffan. Klockan fyra hade jag slutat sp. Då fick jag iaf i mig lite mat.
Men jag va helt död i kroppen.

Igår när jag vaknade va det en vanlig bakfylla. helt sjukt, mådde illa och det snurrade i huuvdet.
Men blev bjuden på lunch hemma hos Matildas föräldrar, vi låg i soffan och kollade på fotboll sen åkte vi och kollade på innebandy.
sen skulle vi börja tagga om, gick upp ner upp ner. Det gick mest ner när vi cyklade upp, mådde så illa så jag trodde jag skulle spy (fick tom hälla ut saker för jag inte kunde dricka det, som jag vanligtvis tycker om) Vi åkte till satin och åka hem lika fort. Sen somnade jag och vaknade av mobilen.

Nu är det söndag och jag är människa, äntligen!
Jobb hela veckan, sen ska jag packa.
Hur fan ska jag kunna dricka i turkiet?

bakissåinihelvete

fyfan, utan att överdriva. trodde verkligen att mitt huvud skulle sprängas imorse (och nu oxå)
jag gick upp på balkongen och hittade tre tomma flaskor och påsen med vin matilda hade med. Där har vi förklaringen....
Vet inte om jag har varit såhär dålig någon gång. Vi va kalas igår, vi satt på min balkong med tända ljus och planerade i massor!
kom fram till massa bra som vanligt :)

nej ni, soffan hela kvällen och lite godis.

 


heeeeeelg!

nu har jag tagit helg. Sitter och väntar på att Mailda ska komma så vi får äta kräftor för andra gången på ne vecka.
Blir lite vin och paj oxå!

Som vanligt kommer det sluta i succé när vi är igång. Utågng ingång? :)

ollalhogfjofolpöasd

nu börjas det igen, jävla hals.

Lyckades ta mig till marieberg igår iaf efter jobbet. Växlade alla pengar till resan så nu är det bara att packa väskan och vänta på flyget!
Åkte hem och innan jag hann och skala sklart morötterna kom Hodo innanför dörren och jag sa även hej till Tobias. Lagade mat och kollade på Hp. Där någonstans fick min hals fnatt, hostade så mycket att hela magen skulle komma upp. Mendirekt efter dom hade gått la jag mig i sängen och sov tills klockan ringde imorse. Så jävla skönt! Jobbat, fick jobba över. Där någonstans  börjat jag prata med Matilda och vi va hungriga.
Så vi gjorde en plan: Ikväll bjöd jag henne på Pannkakor, imorgon ska vi ha en kväll med kräftor och vin (om vi blir bakis är det kräftornas fel) sen på fredag är det pitchersmat. Lördag:? Ja på en lördag vet ni vart ni hittar mig.

Måste kolla mer på fotbollen, mer imööörn

senanättertommaglas

igår va ju tanken att jag skulle hålla mig vaken eftersom jag har sovmorgon. Lyckat! Klockan elva kunde jag inte hålla ögonen öppna och gick och la mig och somnade lika fort. men jag vaknade tio i åtta så jag har fått mina timmar iaf :)

Men det här men att vara sjuk kommer väl alltid tillbaka, om jag blir sjuk en gång blir jag sjukt direkt igen. Så nu är det halsont och förkylning jag tänkte pröva på. Ska göra allt för att bli frisk. (kanske träffa Matilda ;) )

Nej ni, ska jag ligga i soffan en stund sen så får jag se om det blir marieberg innan eller efter jobbet.

sorry...

glömt att berätta om helgen. haha ja huvudpersonerna kanske ni inte behöver gissa på? Mig, Matilda och (spyan) Elina :)
Fredagen tog jag mitt pick och pack och drog till Matilda efter att vi hade varit på stan en sväng. (kom hem med lite exta alkohol bara) Vi pratade, drack vin och fixade oss. Så kom Elina som redan då låg några glas? efter. Så kom dom underbara kräftorna fram (kan gissa på att klockan va då runt åtta) vi käkade, skrattade och drack vin.
När dom va slut va vi både lagom mätta och lagom fulla! Skickade fyllesms, som tur va det va det bara till min pappa så jag slapp skämmas dagen efter:)
Min granne och hans två vänner kom förbi vid tio? Sen så försvann Elina, hittade henne utanför Matilda sittandes och vänta på Erik. (då va klockan tjugo i elva och Elina va K A L A S! att vi alltid lyckas.....) Matilda, jag och killarna höll ut till halv tre. lagom bra i gasen la jag mig i Matildas säng och somnade samtidigt som jag klädde av mig. (utan att överdriva)
 Huvudvärken som jag hade när jag vaknade kvart över åtta va inte att leka med. Vi vaknade och jag byggde min kojja i hennes vardagsrum och sov till sunes sommar. (som måste va bland topp fem bästa i världen) Eftersom vi skulle ut på kvällen så va vi tvugna att komma hem till mig på någe sätt, ringde runt men ingen kunde så vi gick från väster till söder. (troligtvis va det det som räddade våran kväll, för vi blev pigga av det!)
Eftersom min kusin nyss fyllt 18 skulle hon med oss ut på krogen. Så som en räddande ängel så kör hennes kille oss till Matilda.
Kvällen: Började segt, men lyckades komma igång med lite shottar och cider. Väl ute på frimis ägde vi dansgolvet lika mycket som för två månader sen. Dansade tills musiken va slut (och där på golvet träffade jag honom)

När jag vaknade igår va jag inte bakis, om man jämför mot lördagen va jag nog frisk.

åkte ut till mamma och pappa för lite mat. Göttans

på spaning med Linda

jani, som jag trodde gick det inte så bra att leta efter mr c. som jag nu kan kalla honom. Så nu har jag redan lagt ner det där. varade kort men han va snygg!

Jobbat första riktiga dagen efter sommaren på nya avdelningen, kan vli bra, kan bli kaos :)
Som varje dag funderar jag på hur lång tid det kan ta att det ska bli den 28? jag orkar inte vänta längre snart.

Dock fortfarande lika orolig för min vän som ska med att hon ska svimma av värmen. Eller värre, inte vilja gå ut. Men sån otur kan jag väl inte ha:) nu taggar jag sista veckorna innan och hoppas på att det kommer gå bättre än väntat! jag ska ligga i sen där solen som aldrig visar sig i sverige i två jävla veckor!

så, snart kväll och sängen skriker redan efter mig men imorgon har jag ju sooovmorgon:)

FFFAAANNN

jag har ångest! Träffade en kille igår på krogen. Såjävlasnygg. Vi strulade inte med pratade, bytte vi nummer? nej. Vet jag vad han heter? nej. Han bor i Enköping, och är snygg. så mycket vet jag..

Så det får bli att åka till enköping och leta upp killen med kepsen. Vilken jävla miss jag har gjort!

just nu:

Cykla upp på stan med Matiiiiilda

det b ä s t a med att vara morgonpigg

 Imorse vaknade jag halv sju, kanske en timma för tidigt men det gör mig inte så mycket.
gick upp och pratade med mamma innan jobbet och läste  tidningen. tog lite frulle och min underbata kompis till medicin. åkte in mot stan, kom lagom halvvägs när jag kom på att jag hade glömt kräftorna. så mdet va bara att vända! lämnade papper på mammas jobb sen hämta ut paketet från hm :)
Åkte och tankande och handlade lite mat. när jag va hemma va klockan kvart i tio. Hur skönt är inte det?
eftersom jag fortfarande är krasslig så ligger jag i soffan samtidigt som sällskaps resan är på. Min frånga är: Hur bra är inte den?  skrattar hela tiden :)

laddad för kvällen, frågan är hur jag ska orka imorgon oxå?!


eeeeh hela livet är en helg

sjuk? eeeeeeh

"nu när du är glad så skiter du i om du är sjuk va?" sa mamma till mig när jag kom hem från matilda.
Jag har träffat min bästa efter två långa men snabba månader. Vi hann med lite, tom att boka varrandra imorgon på kvällen för lite kärktskiva för oss själva. Ursäkta. s å j ä v l a s k ö n t a t t h o n ä r h e m m a ! ! !
Så imorgon blir det krärfor, räkor, paj och ? ehhh (glöm att jag tänker vara nykter) vin!

Så mina kära vänner, Lindas nyktra helg försvann lika fort som du kan säga anna bakochfram. Rätt fort?!
Så, nu ska jag vara social med mamma som fyller 49 hela år idag!

PUSS // Glad tjej

det där

jani, tungan har jag fått lite grejer för nu. även för halsen att jag skulle kunna äta.
så när jag skulle grurgla det där bruna första gången va det på äckligt så jag spottade ut det direkt, andra gången va jag nära på att sry så då spottade jag oxå ut direkt. Men tredje gången gillt! man fy fn va äckligt det är. och den där skiten ska jag ta fyra gånger om dagen. grattis!
Så jag hoppas att tungan blir finare till helgen.. annars blir det en nykter linda som ligger i soffan och tycker synd om sig själv.

Kollat på hela idol 2010 idag. Spännande va?

haha fyfan

Ja ni min vänner, jag ligger på samma ställe som igår.  Med lite mer medicin i kroppen så mår jag bättre.
Lyckades ta febern igår, 39.9. Grattis Linda!
Men just idag har jag varit med om det värsta! Jag skulle kolla i spegeln hur mycket mina halsmandlar va uppsvullna. (varning äckligt) va min tunga helt vit och gul. Haha hälften vore väl nog just nu. Så jag har fått torsk? tydligen så heter det så.

Nu ska jag sluta klaga, Matilda kommer hem idag !!!!!!!!!!!! Dock kan jag nog inte träffa henne just nu, känner även att helgen kan vara i farozonen.

Jag vill bli frisk nu!


blääääääääääääää

det är inte ofta jag klagar när jag är sjuk, men fy fan hur jag mår.

Klart!

nu blev jag glad, hittat tre stycker överdelar som snart är påväg till Loggatan 16:)

Resan är räddad och jag slipper vara sur över att inte ha någon överdel :)

Im Harry, Harry potter

Det är nog det roligaste i alla filmer. Im Bond, James Bond. Känner ni likheten?
slutade halv vå igår, Så himla skönt! sen drog jag ohc mamma till stan och skulle leta bikiniöverdel. Ha!
Kom hem med en jumpsuit och en långklänning. Men jag funderar om jag ska åka till Marieberg nu på morgonen och leta lite till, det måste ju finnas någon.

Igår kom Tobbe och Hodo hit för harry mataron. Plötsligt öppnades dörren och Elina och Christian kommer in oxå. Vi såg iaf två filmer (och jag somnade inte)
Sen fick jag digga musik med min granne som hade fest, dock fick jag göra det från min kudde. Sänk din jävla volym hjälpte inte. Jävla granne :) (Samma granne som nästan hoppade in i mammas bil igår, haha)

Idag är det rätt oplanerat, tänkte åka ut till sköllersta men jag hoppar nog det. Marieberg och vara hemma.
Träffa Emelie Ikväll!

så jävla fredag imorgon

jag har längtar till helgen hela veckan. varför? jag vet inte. kanske för att det inte gjorde något speciellt förra helgen. I helgen blir det itne så myket annat heller.
Jobb imorgon, stan med mammsen sen HP mataron med Hodo och Tobbe.
Jag tror att jag måste hitta på något dom närmaste veckorna, just jag ska ju bort två veckor. Men varför kan det inte vara dnehär helgen? Jag ska ligga på den dära solstolen så jag får liggsår!

Känns som att jag är mindre positiv idag, kan tyvärr itne säga varför. Eller jo, han kom tillbaka till öret. Inte den sista jag vill träffa men kanske den andra killen att bli rädd för. Okej om han va 21 men va fan han är ju över 27? tror jag iaf. Om inte annat får jag lossas byta nummer eller gå upp i rök!  JAG ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG PÅ ATT SÄGA NEJ!

KP kommer hem imorgon, hel alkis och blivande nykterist (hoppas jag)

men troligtvis ska jag bli lite berusad i helgen (va ju nykter förra)

Gaaaalgen ikväll

sporten

trött, velig och onsdag.

Nu sporten, sen hoppas jag att få sova en hel natt utan att någon vän ringer och gråter och att min grannes vänner sjunger utanför min balkong

RSS 2.0